AKI DIKA Livadhi

AKI DIKA Livadhi

You may also like

Iojioj
Iojioj

#######

Operating as usual

Timeline photos 17/12/2015
Want your school to be the top-listed School/college in Struga?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Website

Address

Livadhi
Struga
123456789
Other Schools in Struga (show all)
ООМУ - Струга / SΗFKM - Strugë ООМУ - Струга / SΗFKM - Strugë
Struga, 6330

Основно општинско музичко училиште - Струга / Shkolla fillore

Sprachkurse Struga - Kurse gjermanisht Sprachkurse Struga - Kurse gjermanisht
Boris Kidric 33
Struga, 6330

-Kurse intensive të gjuhës gjermane në qendër të Strugës. -Në grupe të vegjël deri në 10 veta. -Mësimi zhvillohet me projektor, audio, video. -Përgatitje për testim në nivelet A1, A2, por edhe B1 dhe B2

Dr. İbrahim Temo Lisesi Türkçe Eğitim Birimi Dr. İbrahim Temo Lisesi Türkçe Eğitim Birimi
Proleterski Brigadi BB
Struga

Sh.M.K "Niko Nestor" - Strugë Sh.M.K "Niko Nestor" - Strugë
Proleterski Brigadi 49
Struga, 6330

Internacional comani of  the FILMS &Acting mk Internacional comani of the FILMS &Acting mk
Bbs
Struga, 4660

struga syty internacionalniot kurs vazi za site uchenici/studenti sto sakat da se zapisuvat vo dramaturgija

Private Language School ELITE Private Language School ELITE
115 Marsal Tito Street
Struga, 6330

Private Language School ELITE was founded in 2002. Since then it has become a synonym for quality in

Gjimnazi "Hajdar Dushi" Ladorisht Gjimnazi "Hajdar Dushi" Ladorisht
Struga

Shkolla e mesme e parë e pavarur në Maqedoni themeluar më 02 Tetor 1991-1995, nga forca dhe dhuna

Sh.M.K Gjimnazi "Dr Ibrahim Temo"Strugë Sh.M.K Gjimnazi "Dr Ibrahim Temo"Strugë
Struga, 6330

Shkolla e mesme komunale Gjimnazi "Dr Ibrahim Temo"Strugë