LinguaStar

Language Courses and Translation Services Kurset janë të rregullta ose intenzive, për cdo moshë dhe nivel. Na vizitoni për më tepër info.

Qendra Lingua-Beko, e ri-emërtuar në LinguaStar ofron kurse të gjuhëve të huaja: gjuhë Angleze,Gjermane, Italiane, Frenge, Turke, Maqedone, Arabe, Matematikë. Gjithashtu, LinguaStar ofron edhe kurse të gjuhëve të tjera që nuk janë përfshirë në listë, por që ju mund t’i kërkoni.

Operating as usual

Photos from Euro Travel's post 01/02/2024
18/06/2023
Photos from FOCIC Macedonia's post 18/01/2023
07/08/2022

Gjatë intervistës në Istanbul në kanalin televiziv AlHiwar të Londrës

FOCIC | U PËRMBYLL ME SUKSES KURSI I GJUHËS ARABE, NIVELI I PARË 03/06/2021

http://www.focic.org.mk/article/U-PERMBYLL-ME-SUKSES-KURSI-I-GJUHES-ARABE-NIVELI-I.html?fbclid=IwAR04dhlVz0by9d0tePKl_VIGrrmyiAe2AAteelyzvZI-Aa5WsXUqHS-H6xo

FOCIC | U PËRMBYLL ME SUKSES KURSI I GJUHËS ARABE, NIVELI I PARË FOCIC is the acronym for the English version of the foundation’s name (Foundation Centre of Islamic Civilization) that also coincides with the Macedonian name of the Foundation ("Фондација Центар за Исламска Цивилизација”).

Photos from LinguaStar's post 26/05/2021

Sot u be ndarja e çertifikatave ne nivelet Beginner ,B1 dhe B1+ ne gjuhen Angleze.Suksese te shumta ne te ardhmen!

Photos from LinguaStar's post 19/05/2021

Nxënësit të cilët e mbaruan nivelin A2+ u shpërblyen me çertifikata.Suksese në të ardhmen!👏

10/05/2021

👍📕Good luck gr.2

10/05/2021

Final exam A2+👏📘

29/04/2021

Grupi i ri intenziv per gjuhe Gjermane A1fillon se shpejti!Mesimi do te mbahet cdo dite pune me nga 2 ore mesimore.Kursi do te zgjate 40 ore .Shpejtoni behuni edhe ju pjese e grupit!

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

Website

Address

Rruga E Ilindenit
Tetovë
1220

Opening Hours

Monday 09:00 - 19:30
Tuesday 09:00 - 19:30
Wednesday 09:00 - 19:30
Thursday 09:00 - 19:30
Friday 09:00 - 19:30
Saturday 09:00 - 19:30
Other Education in Tetovë (show all)
English Centre English Centre
Tetovë

I-13 Kirili Pejcinoviq I-13 Kirili Pejcinoviq
Tetovë

Na jena shumm nalt ktoo kejt e dinn..se jena nr1 per krejt senet ne rrethin...probleme t'shumta bojm

Islami Feja e Vertete Islami Feja e Vertete
Tetovë, 898

gththr

Ne jemi musliman Ne jemi musliman
Iliria Center
Tetovë, 748

IV-5 Gjimnazi "7 Marsi" IV-5 Gjimnazi "7 Marsi"
Tetovë, 2222

^__^

I-4 Gjimnazi i Tetovës - "Kiril Pejqinoviq" I-4 Gjimnazi i Tetovës - "Kiril Pejqinoviq"
Gjimnazi I Tetoves
Tetovë, 1200

Asaeshkmbm.. ;p

1 14 1 14
Tetovë, 0001015

hehehe

II-6 Gjimnazi Tetovës II-6 Gjimnazi Tetovës
Tetov
Tetovë

Only one is Allah Only one is Allah
Tetovë

•••••►►►Only one is Allah ◄◄◄•••••

Xhamia e Pashës Tetovë Xhamia e Pashës Tetovë
Tetovë

Faqja zyrtare në facebook : Xhamia e Pashës Tetovë / Official Site, of Tetova "Pasha Mosque" [email protected]