VIII-2 "7 marsi" Cellopek

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from VIII-2 "7 marsi" Cellopek, Education, Tetovë.

15/07/2014

8 vite duke u gezuar,8 vite duke u par por erdhi dhe ajo dita e veshtir Dita per tu ndar, Mbaroi ajo jete , mbaruan ato biseda u harruan çdo Gjë ,kur gezimi dhe hareja per ne ishin ne nje vend, ato s'kthehen perseri me shum mall i kujtoj dhe jeta ec pa frenim po ajo qe shkon mbet gjithmon kujtim ,e dinim se jeta surpriza na premton por jeta e shkolles fillore shum shpejt na mbaroj.

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Website

Address

Tetovë
Other Education in Tetovë (show all)
English Centre English Centre
Tetovë

I-13 Kirili Pejcinoviq I-13 Kirili Pejcinoviq
Tetovë

Na jena shumm nalt ktoo kejt e dinn..se jena nr1 per krejt senet ne rrethin...probleme t'shumta bojm

Islami Feja e Vertete Islami Feja e Vertete
Tetovë, 898

gththr

Ne jemi musliman Ne jemi musliman
Iliria Center
Tetovë, 748

IV-5 Gjimnazi "7 Marsi" IV-5 Gjimnazi "7 Marsi"
Tetovë, 2222

^__^

I-4 Gjimnazi i Tetovës - "Kiril Pejqinoviq" I-4 Gjimnazi i Tetovës - "Kiril Pejqinoviq"
Gjimnazi I Tetoves
Tetovë, 1200

Asaeshkmbm.. ;p

1 14 1 14
Tetovë, 0001015

hehehe

II-6 Gjimnazi Tetovës II-6 Gjimnazi Tetovës
Tetov
Tetovë

Only one is Allah Only one is Allah
Tetovë

•••••►►►Only one is Allah ◄◄◄•••••

Xhamia e Pashës Tetovë Xhamia e Pashës Tetovë
Tetovë

Faqja zyrtare në facebook : Xhamia e Pashës Tetovë / Official Site, of Tetova "Pasha Mosque" [email protected]

LinguaStar LinguaStar
Rruga E Ilindenit
Tetovë, 1220

Language Courses and Translation Services