Thenie dhe fjale te urta

? :D

Operating as usual

13/07/2020

Nga të gjithë njerëzit që do të njohësh në jetë, vetja jote është e vetmja që nuk do të largohet prej teje apo të humbasë. Për pyetjet e jetës tënde, ti je e vetmja përgjigjie e tyre. Për problemet e jetës tënde, ti je e vetmja zgjidhje...

15/12/2019
15/12/2019

Jetaa....
Jeta është matematik Mblidhni të mirat.
Zbritni grindjet.
Lumturin shumzojeni.
Dhimbjen pjestojeni.
Urrejtjen futeni në rnjkatrore.
Dashurin ngrijeni në fuqi.
Mos haroni jeta ka 4 kuptime:TË DUASH,TË VUASH,TË LUFTOSH,TË FITOJSH...

Timeline photos 08/01/2016
Mobile uploads 17/06/2015
01/04/2015

Nje dite te gjith personat e rendesishem per ty do te jene asgje

29/03/2015

Durimi i njeriut mbaron atehere kur e kupton qe injoranca e tjetrit nuk ka asnjehere fund""!

29/03/2015

Duhet ta njohesh shpirtin e njeriut , qe te mund ti admirosh fytiren??!

29/03/2015

E dua ate njeri qe hesht shume,por kur flet i heshte te gjithe!!

07/02/2015

Kur për ty flitet tepër, pa marrë parasysh mirë apo keq, ji i bindshëm se ti i angazhove të tjerët përreth teje deri në atë gradë, saqë e lan atë që ju intereson dhe u përkujdesen për ty! Ti vazhdoje suksesin tënd dhe atyre lejua të kënaqurit me muhabete!

Timeline photos 24/01/2015

:( :'(

Timeline photos 24/01/2015

:'( :'(

Timeline photos 24/01/2015

:( :(

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Website

Address


Tetovë
Other Education in Tetovë (show all)
English Centre English Centre
Tetovë

I-13 Kirili Pejcinoviq I-13 Kirili Pejcinoviq
Tetovë

Na jena shumm nalt ktoo kejt e dinn..se jena nr1 per krejt senet ne rrethin...probleme t'shumta bojm

Islami Feja e Vertete Islami Feja e Vertete
Tetovë, 898

gththr

Ne jemi musliman Ne jemi musliman
Iliria Center
Tetovë, 748

IV-5 Gjimnazi "7 Marsi" IV-5 Gjimnazi "7 Marsi"
Tetovë, 2222

^__^

I-4 Gjimnazi i Tetovës - "Kiril Pejqinoviq" I-4 Gjimnazi i Tetovës - "Kiril Pejqinoviq"
Gjimnazi I Tetoves
Tetovë, 1200

Asaeshkmbm.. ;p

1 14 1 14
Tetovë, 0001015

hehehe

Only one is Allah Only one is Allah
Tetovë

•••••►►►Only one is Allah ◄◄◄•••••

Xhamia e Pashës Tetovë Xhamia e Pashës Tetovë
Tetovë

Faqja zyrtare në facebook : Xhamia e Pashës Tetovë / Official Site, of Tetova "Pasha Mosque" xh

LinguaStar LinguaStar
Rruga E Ilindenit
Tetovë, 1220

Language Courses and Translation Services

SEEU MBA Program SEEU MBA Program
"SEEU Campus", Ilindenska Bb
Tetovë, 1200

If you are intelligent, ambitious, and hardworking, and you want to get a premier education, you sho