Schools & colleges in Dibra

Find schools & colleges in Dibra. Listings include Sh.F.K"Said Najdeni"Dibër, Grupi Rinor Islam Diber, Kurse dhe trajnime and VII-1 9 "Said Najdeni". Click on each in the list below the map for more information.

Want your school to be the top-listed School/college in Dibra?

Click here to claim your Sponsored Listing.
Sh.F.K"Said Najdeni"Dibër A Sh.F.K"Said Najdeni"Dibër
Shkolla Fillore Komunale "Said Najdeni" Dibër Ice Risteski Pn
Dibra, 1250

Faqja zyrtare e SHFK Said Najdeni-Diber ne facebook.Shkolla ka misionin e saj qe te edukoje dhe arsimoje gjeneratat e reja sipas metodave moderne.Na ndiqni

Grupi Rinor Islam Diber B Grupi Rinor Islam Diber
Dibra

Motoja e Grupit Rinor Islam - Diber "Vepra me e dashur tek Allahu eshte te jete e pakte, por te jete e vazhdueshme"

Kurse dhe trajnime C Kurse dhe trajnime
Pallati I Kultures, Kati II
Dibra, 1250

Kurse nga Matematika per te gjitha Nxenesit dhe Studentet. Kontakt: +389(0)78-241-544 ose [email protected]

VII-1 9  "Said Najdeni" D VII-1 9 "Said Najdeni"
Dibra

Ne kete faqe do jeni te kenaqur nga KL Vl-1 ose qe ne shtator VlIl-1 me fotot dhe shakate e tyre