Endrra Amerikane LM

Gudide dhe keshilla lidhur me tema si:
Lotaria Amerikane
Viza Turistike
Viza Studimi dhe Kurimi etj

Operating as usual

11/07/2022

Edhe 24 ore afat per te aplikuar per Lotarine Amerikane!!!!

10/28/2022

TE REJA NGA AMBASADA!!!!!!!

Per te gjithe ju qe keni aplikuar per Vizen B1/B2 dhe jeni ne pritje te intervistes, KONTROLLONI email-et, pasi Ambasada Amerikane ne Tirane po pershpejton takimet per interviste. Vecanerisht per ata qe intervistat i kane te caktuara per vitin 2023.
SUKSESE!

Photos from Gëzof & Lëkurë's post 01/11/2017

Beji vetes dhe shtepise tende nje dhurate te mrekullueshme dhe ekonomike, duke e bere klimen e acarte me simpatike! 😉

Photos from Gëzof & Lëkurë's post 09/26/2016

ÇMIME DHE CILESI FANTASTIKE!!!

Photos from RealEx Albania imobiliare's post 08/16/2016

Photos from RealEx Albania imobiliare's post

Tapete dhe mbulesa Gëzofi 05/09/2016

Tapete dhe mbulesa Gëzofi

Gëzof Ulkonje

Photos from Gëzof & Lëkurë's post 03/28/2016

Photos from Gëzof & Lëkurë's post

Photos from Gëzof & Lëkurë's post 03/22/2016

Photos from Gëzof & Lëkurë's post

Photos from Gëzof & Lëkurë's post 03/01/2016

Shtrojë nga gëzofi i Kastorit me përmasa 110 x 220 me çmim promocional prej vetëm 220€

Photos from Gëzof & Lëkurë's post 02/26/2016

Fox & fox... shtrojë me përmasa 130 x 220, e punuar në mënyrë artizanale nga gëzof 100% original

Photos from Gëzof & Lëkurë's post 02/23/2016

Gezof per shtroje Lynx (Mace e eger Siberiane), e mrekullueshme per ambjente banimi, me nje butesi impresionuese dhe me nje çmim SUPER OKAZION!!!

Photos from Gëzof & Lëkurë's post 02/20/2016

New Arrivals...!

Gëzof origjinal ujku! Butësi e mrekullueshme dhe perfekt per te krijuar atmosfere te ngrohte ne cdo ambjent, qofte banimi, ose biznesi.
Çmimi SUPER OKAZION!!!

Timeline photos 02/10/2016

Me nje cilesi dhe çmim OKAZION, ky tapet eshte krijuar komplet me punim dore, nga lekura Rakuni!
Mjafton ta prekesh, per te kuptuar ngrohtesine qe mund te sjelli ne ambjentin tuaj!

Timeline photos 02/06/2016

Ky produkt i mrekullueshem, do ti jepte nje imazh te ngrohte dhe modern çdo apartamenti ose vile!
Komplet lekure dhelpre dhe i punuar me dore, me permasa 2.40m - 1.30m, me nje çmim FANTASTIK!!!

Timeline photos 02/04/2016

Timeline photos

Tapete dhe mbulesa Gëzofi 02/03/2016

Punim artizanal. 100% Gëzof i butë origjinal

Peliçe Gëzofi 02/02/2016

Peliçe Gëzofi

Peliçe pa krahë
Masa M
100% Gëzof Dhelpre

Vetëm 289 Euro

Peliçe Gëzofi 02/02/2016

Artizanale nga lëkura dhe gëzofë origjinale

Location

Address

Fifth Avenue
New York, NY
Other Educational Consultants in New York (show all)
Point Made Learning Point Made Learning
New York, 10023

Point Made Learning uses documentary film to facilitate productive discussions around the most uncom

Code/Interactive Code/Interactive
25 Broadway, 12th Floor
New York, 10004

Code/Interactive is a nonprofit that trains educators and builds inclusive computer science programs

Bell Curves Bell Curves
New York, 10018

Making preparing for the GMAT, LSAT, SAT, ACT, SSAT and all other tests feel like a day on the beach

Achieving Leadership’s Purpose (ALP) Achieving Leadership’s Purpose (ALP)
211 W 141st Street
New York, 10030

Preparing Our Youth For Leadership

Globe Language Services, Inc. Globe Language Services, Inc.
305 Broadway, Suite 401
New York, 10007

We translate, provide expert opinion letters and evaluate educational credentials, diplomas, degrees and work experience from countries around the world.

The Cloud Institute for Sustainability Education The Cloud Institute for Sustainability Education
116 W 23rd Street
New York, 10011

Preparing schools & communities to educate for sustainability by inspiring educators & engaging students through meaningful content & learner-centered instruction.

Vestry Street Prep LSAT instruction Vestry Street Prep LSAT instruction
450 Lexington Avenue
New York, 10017

Laura Chilton founded Vestry Street Prep to coach you to your best LSAT results in a friendly and ch

Ivy Link Ivy Link
12 E 49th Street
New York, 10017

Our leading experts help students around the world achieve their education and career goals through

Literacy Assistance Center Literacy Assistance Center
85 Broad Street
New York, 10004

The mission of the Literacy Assistance Center (LAC) is to strengthen and expand the adult education

International Institute for Learning, Inc. (IIL) International Institute for Learning, Inc. (IIL)
485 Madison Avenue, 13th Floor
New York, 10022

Welcome to the official International Institute for Learning (IIL) page.

MyForexTutor MyForexTutor
New York, 10023

Virtual one-on-one trading education for begginers. Learn about market transparancy. Learn to trade

Brooklyn Educational Opportunity Center Brooklyn Educational Opportunity Center
111 Livingston Street (Enter On Boerum Place)
New York, 11201

Our tuition-free program provides professional and educational skills needed to start your career, e