Brainobrain Tetovo

Браинобраин e програма за деца која со посебни методи и техники овозможува да се реализира целиот мозочен капацитет.

Браинобраин e програма за деца која со посебни методи и техники овозможува да се реализира целиот мозочен капацитет. Користејќи го абакусот (стара калкулирачка машина) со ВАК методите се обезбедува брзо и ефикасно учење зголемувајќи ја: концентрацијата, меморијата, визуализацијата ... НЛП (неуро лингвистичко програмирање) техниките ги потикнуваат и зајакнуваат личните квалитети како: самодоверба,

Operating as usual

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Telephone

Address


Blagoja Toska 228
Tetovo
1200
Other Colleges & Universities in Tetovo (show all)
Faculty of Health Sciences Faculty of Health Sciences
Ilindenska 335
Tetovo, 1200

SEEU SEEU
Ilindenska N. 335
Tetovo, 1200

South East European University http://seeu.edu.mk/

Pegasus ELS Pegasus ELS
Ulica Blagoja Toska, 228
Tetovo, 1200

Pegasus ELS offers English courses for young learners and adults. Online Classes Creative Workshops