E-Learning SEEU

SEEU Online Collaboration All of these courses are offered to the academic and administrative staff as well.

The E-Learning Centre activity at the University has three main branches:

The first is offering a variety of IT training courses that give students the necessary computer skills for their future careers. The free-elective courses offered by the E-Learning Centre cover a diversity of topics in order to meet different skill levels and interests. Introductory training courses are offered to those s

Operating as usual

10/05/2022

OPEN DAY, 13.06.2022, Welcome😀

30/08/2021

Last opportunity to get the Certificate on Cyber Hygiene.
Don't miss out. :)

Të nderuar student,
Ndiqni kursin Higjiena Kibernetike dhe merrni Çertifikatë.
Linku për të ndjekur kurisin:
https://cybereducation.org/mc/index.php/usr/login/registration?lang=s

Udhëzimet si të ndiqni kursin i keni në këtë video:
https://drive.google.com/file/d/1FissiLjfIohBS_0AyG9etpVVnobuTM02/view?usp=sharing

+++

Почитувани студенти,
Следете го курсот Сајбер хигиена и добијте сертификат.
Линк за следење на курсот:
https://cybereducation.org/mc/index.php/usr/login/registration?lang=s

Инструкции за тоа како да го следите курсот има во ова видео:
https://drive.google.com/file/d/1FissiLjfIohBS_0AyG9etpVVnobuTM02/view?usp=sharing

Photos from South East European University (SEEU)'s post 26/08/2021
20/08/2021
12/06/2021

SEEU Graduation Ceremony 2020-2021

Ceremoninë e absolventëve do të mund ta ndiqni LIVE nesër (12.06.2021) nga FB profili i Universitetit, ueb-faqja (https://www.seeu.edu.mk) dhe në kanalin Youtube (https://www.youtube.com/user/SeeuWeb), duke filluar nga ora 10.00.
--------------------------------
Церемонијата на дипломирање ќе можете да ја следите LIVE утре (12.06.2021) од ФБ профилот на Универзитетот, веб-страницата (https://www.seeu.edu.mk) и каналот Youtube (https://www.youtube.com/user/SeeuWeb), со почеток во 10.00 часот.
--------------------------------
You will be able to follow the Graduation Ceremony LIVE tomorrow (12.06.2021) on FB profile of the University, website (https://www.seeu.edu.mk) and Youtube channel (https://www.youtube.com/user/SeeuWeb), starting at 10.00.

Photos from CST Faculty's post 29/05/2021

STEM Lab / CST Faculty / SEEU 🙃

Basic security rules in the digital environment 20/05/2021

Драги студенти,

Онлајн е „новата нормалност“! УЈИЕ ќе ви помогне да останете безбедни онлајн.

CRDF GLOBAL со поддршка на Стејт департментот на САД и во соработка со УЈИЕ им овозможува на студентите да го следат курсот Сајбер хигиена добивиете сертификат.

Овој бесплатен курс ќе ви помогне да научите за главните закани во дигиталниот свет, да разберете кои лични информации им се цел на хакерите и да научите совети за заштита на лични податоци, електронски уреди и информативни ресурси.

⮚ ЗОШТО ТРЕБА ДА ГО ИЗБЕРЕТЕ ОВОЈ КУРС?

● Да ги научите основните правила за заштита на информациите на мобилните телефони.

● Компјутери и социјални мрежи.

● Да идентификувате лажни извори на вести и вообичаени кориснички грешки во дигиталниот простор.

● Да научите како може да се спречи сајбер измама.


⮚ КАКО ИЗГЛЕДА ОВОЈ КУРС?

● 60 минути времетраење

● 10 анимирани видео модули за обука (по 5-7 минути секој)

● 1 конечен тест

● Курсот може да се следи на англиски, на албански или на македонски јазик.


⮚ КОИ СЕ МОИТЕ ПРИДОВКИ?

● Ќе стекнете нови вештини за сајбер безбедноста во дигитална средина

· Ќе се здобиете со личен сертификат (дигитален беџ)

Ќе добиете дополнителни награди ако постигнете исклучително добар резултат на конечниот тест.


⮚ КАКО ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ?

● Правилата се: да се најавите на линкот и да се регистрирате како студент на УЈИЕ

https://cybereducation.org/mc/index.php/usr/login/registration?lang=en

Basic security rules in the digital environment By registering with the cybereducation.org website, you consent to the processing of your personal data and confirm that you are fully aware that all information you provide constitutes personal data, i.e. data used to identify you as a user. You consent to have your personal data stored at CRDF Glo...

Basic security rules in the digital environment 20/05/2021

Të dashur studentë,

Siç e dini, Online është normaliteti i ri! UEJL do t'ju ndihmojë të qëndroni të sigurt në mjedisin digjital.

CRDF Global me mbështetjen e SHBA- Departamenti i Shtetit në bashkëpunim me UEJL-in u mundëson studentëve që ta ndjekin kursin falas Higjiena Kibernetike dhe të marrin Certifikatë.

Ky kurs falas, do t'ju ndihmojë të mësoni rreth kërcënimeve kryesore në botën digjitale, të kuptoni llojin e informacionit personal që synojnë hakerat dhe të mësoni këshilla për mbrojtjen e të dhënave personale, pajisjeve elektronike dhe burimeve të informacionit.

⮚ PSE DUHET TA NDIQNI KËTË KURS?

● Që t’i mësoni rregullat themelore për mbrojtjen e informacionit në telefonat mobil;

● Që të punoni me kompjuter dhe rrjete sociale;

● Që t’i identifikoni burimet e lajmeve të rreme dhe gabimet e zakonshme të përdoruesve në hapësirën digjitale;

● Që të dini si të parandaloni mashtrimin në internet.


⮚ SI DUKET KURSI?

• Zgjat 60 minuta;

• 10 module video të trajnimit të animuar (5-7 minuta secili);

• 1 test përfundimtar.

• Kursi mund të ndiqet në anglisht, shqip ose në maqedonisht.


⮚ ÇFARË PËRFITOJ UNË?

• Aftësi të reja në Sigurinë Kibernetike në Mjedisin Digjital dhe sigurinë në internet.

• Fitoni një Certifikatë personale (Digital badge)

Merrni shpërblime shtesë nëse vlerësoheni jashtëzakonisht mirë në testin përfundimtar.

⮚ SI TË REGJISTROHEM?

• Hapni linkun dhe regjistrohuni si student i UEJL-së
https://cybereducation.org/mc/index.php/usr/login/registration?lang=en

Basic security rules in the digital environment By registering with the cybereducation.org website, you consent to the processing of your personal data and confirm that you are fully aware that all information you provide constitutes personal data, i.e. data used to identify you as a user. You consent to have your personal data stored at CRDF Glo...

18/05/2021

Get free Certificate on Cyber Security. 60 Minutes/ 10 Modules

M1 Main users’ mistakes
M2 Safe use of mobile phones
M3 Safe use of computers
M4 Safe use of email
M5 Safety in social networks
M6 Safe use of the Internet
M7 Types of malicious software
M8 Fake news
M9 The basic rule of data protection
M10 What to do if you got into a trouble

Direct registration here: https://cybereducation.org/.../ind.../usr/login/registration

Photos from E-Learning SEEU's post 18/05/2021

Get free Certificate on Cyber Security. 60 Minutes/ 10 Modules

M1 Main users’ mistakes
M2 Safe use of mobile phones
M3 Safe use of computers
M4 Safe use of email
M5 Safety in social networks
M6 Safe use of the Internet
M7 Types of malicious software
M8 Fake news
M9 The basic rule of data protection
M10 What to do if you got into a trouble

Direct registration here: https://cybereducation.org/.../ind.../usr/login/registration

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Get free Certificate on Cyber Security.  60 Minutes/ 10 ModulesM1 Main users’ mistakesM2 Safe use of mobile phonesM3 Saf...
Get free certificate. REGISTER NOW https://cybereducation.org/
Keep distance
We want to thank you for attending SEEU Open Day event 😎
The First Chess Tournament "Arber Xhaferi Cup" 2018, SEEU, September 09, 2018
Celebrating 16 Years SEEU Anniversary
SEEU Induction Day's 2017/18

Location

Telephone

Address


Tetovë
1200
Other Tetovë schools & colleges (show all)
English Centre English Centre
Tetovë

Sh.F.Asdreni Sh.F.Asdreni
Gllogje
Tetovë

Faqja Zyrtare e Sh.f.Asdreni

SHMKM "Nikolla Shtejn" - Tetove SHMKM "Nikolla Shtejn" - Tetove
Bulevar Ilindenska Bb
Tetovë, 1200

SHMKM "Nikolla Shtejn" – Tetovë

Shkolla Fillore "Gjergj Kastrioti Skenderbeu" Poroj-Xhepçisht-Xhermë Shkolla Fillore "Gjergj Kastrioti Skenderbeu" Poroj-Xhepçisht-Xhermë
Tetovë

Faqja zyrtare e shkollës "Gjergj Kastrioti Skenderbeu"

A.S.Qiqish A.S.Qiqish
Goce Dellcev Nr24
Tetovë

I-13 Kirili Pejcinoviq I-13 Kirili Pejcinoviq
Tetovë

Na jena shumm nalt ktoo kejt e dinn..se jena nr1 per krejt senet ne rrethin...probleme t'shumta bojm

I-12 Mosha Pijade I-12 Mosha Pijade
Tetove
Tetovë

IV-22 IV-22
Tetovë

IV-7 gjimnazi tetoves IV-7 gjimnazi tetoves
Tetovë, Tetovo, Macedonia
Tetovë

Islami Feja e Vertete Islami Feja e Vertete
Tetovë, 898

gththr