RUKJE Tetovë Hoxha Imbërja Hajrullai 0038971643750

RUKJE Tetovë Hoxha Imbërja Hajrullai 0038971643750

kontakti nëpërmjet telefonit 0038971643750

Operating as usual

26/04/2021

Shumica e njerëzve që vuajnë dhe ankohen nga problematikat e ndryshme shpirtërore siç janë: kokëdhimbje,harresa të shpeshta,marramendje,strese, ankthe,fobia e shumë raste të ndryshme enigmatike.... të gjithë këta vijnë si pasojë e ndikimit urrejtës-smirës mllefosur të "ziliqarëve-hasedxhinj".
ALLAHU TË GJITHVE NA RUAJT NGA DËMET E URREJTËSVE QË SIPAS SMIRËS TË MLLEFOSUR VEPROJNË.

رقية شرعية علاج الغدد قويه جدا بإذن الله مجربه|الاستماع لها وانت متيقن بالله انه هو الشافي المعافي 23/04/2021

RUKJE KUR'ANORE PËR SHËRIMIN E GJËNDRAVE TIROIDE.

رقية شرعية علاج الغدد قويه جدا بإذن الله مجربه|الاستماع لها وانت متيقن بالله انه هو الشافي المعافي رقية شرعية علاج الغدد قويه جدا بإذن الله مجربه|الاستماع لها وانت متيقن بالله انه هو الشافي المعافي بإذن الله يأتيك الفرج لا تنسى الإشتراك وتفعيل الجرس والإ...

رقية شرعية قوية جدا سحر وحسد الصداع والشقيقة والدوخة والم الرأس بإذن الله شافي المعافي 22/04/2021

RUKJE PËR ATA QË KANË DHIMBJE KRYE.... ME BINDJE SE SHËRUESI I VETËM ËSHTË ALLAHU I MADHËRISHËM NDËRSA RUKJA KUR'ANORE ËSHTË ILAÇI HYJNOR.

رقية شرعية قوية جدا سحر وحسد الصداع والشقيقة والدوخة والم الرأس بإذن الله شافي المعافي رقية شرعية قوية جدا سحر وحسد الصداع والشقيقة والدوخة والم الرأس بإذن الله شافي المعافي قويه جدا بقوة الله عز وجل الله يريح قلبك لا تنسى الإشتراك وتفعيل الجرس...

قرآن للمساعدة على النوم والراحة النفسية 😴 القارئ هزاع البلوشي ~ أرح هموم قلبك بالقرآن الكريم 04/04/2021

RUKJE PËR GJUMË TË REHATSHËM.

Përndryshe gjumi është gjysma e vdekjes apo 1/3 e jetës së njeriut....
Ju dëshirojmë që gjithmonë të keni gjumë të rehatshëm në mbrojtjen dhe sigurinë e Allahut.

قرآن للمساعدة على النوم والراحة النفسية 😴 القارئ هزاع البلوشي ~ أرح هموم قلبك بالقرآن الكريم كريم بصوت هادئ قرآن كريم للنوم والراحة النفسية 60 حزب من القرآن الكريم 10 ساعات من القرآن الكريمقرآن كريم بصوت هزاع البلوشي تلاوة ه...

رقية شرعية قوية مزلزله للسحر المأكول المشروب في المعدة الامعاء القولون بإذن الله شافية مجربة تكرار🎧 31/03/2021

Rukje kundër magjisë në lukth.

رقية شرعية قوية مزلزله للسحر المأكول المشروب في المعدة الامعاء القولون بإذن الله شافية مجربة تكرار🎧 رقية شرعية قوية جدا للسحر المأكول المشروب في المعدة الامعاء القولون بإذن الله شافية ..مجربة تكرار🎧https://youtu.be/KZzdOWIAuJM🛑🛑🛑🛑رقية تشخيصية لمعرفة حا...

10/03/2021
08/03/2021

Sa më shumë thuaj: ESTAGFIRULLAHE WE ETUUBU ILEJHI.
Që domethënë:
(KËRKOJ FALJE NGA ALLAHU DHE PENDOHEM TEK AI).

رقية شرعية قوية جدا خاصة لعلاج الم الرأس المستمر تتكرر يوميا مجربة مجربه 17/02/2021

2)-RUKJE PËR ATA QË ANKOHEN NDAJ DHIMBJES SË KOKËS (Dhimbje, marramendje, shtrëngime, stërngarkesa etj).

رقية شرعية قوية جدا خاصة لعلاج الم الرأس المستمر تتكرر يوميا مجربة مجربه رقية شرعية قوية جدا خاصة لعلاج الم الرأس المستمر تتكرر يوميا مجربة مجربه تكرر يوميا بوضع السماعات والثقه بالله انه هو الشافي المعافي لا شفاء إلا شفاؤك يالله ...

16/02/2021

Ata të cilët merren nëpërmjet fotografisë apo nëpërmjet ndonjë teshe edhe në qoftë se nuk merren me shkrimin e hajmalive dijeni se pikërisht ata janë magjistar apo falltor... prandaj ti vëlla muslimani që beson Allahun dhe Dërguarin e Tij e kije rreptësisht haram të ju drejtohesh atyre falltarëve apo magjistarve.

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Website

Address

RRUGA INDUSTRIALE AFËR "RESTORANT ARRA"
Tetovë
0038971643750
Other Tetovë schools & colleges (show all)
Sh.F.Asdreni Sh.F.Asdreni
Gllogje
Tetovë

Faqja Zyrtare e Sh.f.Asdreni

SHMKM "Nikolla Shtejn" - Tetove SHMKM "Nikolla Shtejn" - Tetove
Bulevar Ilindenska Bb
Tetovë, 1200

SHMKM "Nikolla Shtejn" – Tetovë

QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë QRAPT."Mosha Pijade" Tetovë
Rruga:"ILINDENSKA" Nr. 301
Tetovë, 1202

http://mosapijade.te.mk/sqip/index.html

Shkolla Fillore "Gjergj Kastrioti Skenderbeu" Poroj-Xhepçisht-Xhermë Shkolla Fillore "Gjergj Kastrioti Skenderbeu" Poroj-Xhepçisht-Xhermë
Tetovë

Faqja zyrtare e shkollës "Gjergj Kastrioti Skenderbeu"

A.S.Qiqish A.S.Qiqish
Goce Dellcev Nr24
Tetovë

I-13 Kirili Pejcinoviq I-13 Kirili Pejcinoviq
Tetovë

Na jena shumm nalt ktoo kejt e dinn..se jena nr1 per krejt senet ne rrethin...probleme t'shumta bojm

IV-22 IV-22
Tetovë

IV-7 gjimnazi tetoves IV-7 gjimnazi tetoves
Tetovë, Tetovo, Macedonia
Tetovë

Islami Feja e Vertete Islami Feja e Vertete
Tetovë, 898

gththr

II-12 Gjimnazi i Tetoves"Kirili Pejqinoviq".2013/2014 II-12 Gjimnazi i Tetoves"Kirili Pejqinoviq".2013/2014
Tetovë

II-12 "Kirili Pejqinoviq"