Linguanet - EDUC

CENTAR ZA STRANSKI JAZICI I DRUGI INTELEKTUALNI USLUGI - LINGVANET EDUC DOOEL STRUMICA

Operating as usual

09/09/2015

ПОПУСТ ЗА СИТЕ ЗАПИШАНИ ДО 15 СЕПТЕМВРИ 2015 ВО ЛИНГВАНЕТ - СТРУМИЦА!

30/08/2015

Timeline Photos

24/08/2015

термини за уписи пон-саб. од 10 до 12 ч. и од 15 до 20 ч. од 24 август до 15 септември 2015

19/06/2015

Linguanet - EDUC

13/03/2015

Linguanet - EDUC

CENTAR ZA STRANSKI JAZICI I DRUGI INTELEKTUALNI USLUGI - LINGVANET EDUC DOOEL STRUMICA

13/03/2015

Linguanet - EDUC

НАПОРНО УЧЕВМЕ И РАБОТЕВМЕ, НО УШТЕ ПОВЕЌЕ СЕ ЗАБАВУВАВМЕ И СЕ ДРУЖЕВМЕ. НА СИТЕ НАШИ УЧЕНИЦИ ОД ЛИНГВАНЕТ ИМ ПОСКУВАМЕ ПРИЈАТЕН ЛЕТЕН ОДМОР СО МНОГУ ДОЖИВУВАЊА И РАДОСТ.

11/03/2015

Linguanet - EDUC

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ ДОДЕКА СЕУШТЕ СМЕ НА ПОЧЕТОК.
ЛИНГВАНЕТ - Центар за странски јазици и други интелектурални услуги во Струмица
* АНГЛИСКИ, ГЕРМАНСКИ, ФРАНЦУСКИ, ИТАЛИЈАНСКИ, ШПАНСКИ, ГРЧКИ (обични и интензивни курсеви)
* НАЈЕФТИНИ СУДСКИ И ОБИЧНИ ПРЕВОДИ ВО СТРУМИЦА

11/03/2015

Linguanet - EDUC

DO SITE UCHENICI!!!!
-SPECIALNA PROGRAMA ZA PRIPREMA ZA EKSTERNOTO TESTIRANJE
071-666-500

CENTAR ZA STRANSKI JAZICI I DRUGI INTELEKTUALNI USLUGI - LINGVANET EDUC DOOEL STRUMICA

17/09/2014

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ ДОДЕКА СЕУШТЕ СМЕ НА ПОЧЕТОК.
ЛИНГВАНЕТ - Центар за странски јазици и други интелектурални услуги во Струмица
* АНГЛИСКИ, ГЕРМАНСКИ, ФРАНЦУСКИ, ИТАЛИЈАНСКИ, ШПАНСКИ, ГРЧКИ (обични и интензивни курсеви)
* НАЈЕФТИНИ СУДСКИ И ОБИЧНИ ПРЕВОДИ ВО СТРУМИЦА

12/09/2014

УТРЕ САБОТА 13.09.2014 ЌЕ СЕ ОДРЖАТ СРЕДБИ ЗА СИТЕ СЛУШАТЕЛИ НА КУРСЕВИТЕ ПО СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ ВО ЛИНГВАНЕТ- СТРУМИЦА ВО 2014/2015 И ТОА ПО СЛЕДНИОВ РЕДОСЛЕД:

- ВО 17:00 ЧАСОТ ЗА СИТЕ ДЕЦА И ЕДЕН РОДИТЕЛ ОД ПРЕТШКОЛСКА ВОЗРАСТ, ПРВО, ВТОРО И ТРЕТО ОДДЕЛЕНИЕ
(ЗА СИТЕ ЈАЗИЦИ)

- ВО 18:00 ЧАСОТ ЗА СИТЕ ДЕЦА ОД ЧЕТВРТО ДО ДЕВЕТТО ОДДЕЛЕНИЕ (ПО СИТЕ ЈАЗИЦИ)

- ВО 19:00 ЗА СИТЕ СЛУШАТЕЛИ ОД ПРВА ГОДИНА СРЕДНО И ВОЗРАСНИ

15/08/2014

Linguanet - EDUC

DO SITE ADMINISTRATIVCI!!!
-SPECIALEN POPUST : ZA PROVERKA I IZDAVANJE NA DIPLOMA ZA STEPENOT NA POZNAVANJE NA STRANSKIOT JAZIK.
-SERTIFIKAT ZA AKTIVNO POZNAVANJE NA STRANSKI JAZIK.
071-666-500

CENTAR ZA STRANSKI JAZICI I DRUGI INTELEKTUALNI USLUGI - LINGVANET EDUC DOOEL STRUMICA

26/06/2014

НАПОРНО УЧЕВМЕ И РАБОТЕВМЕ, НО УШТЕ ПОВЕЌЕ СЕ ЗАБАВУВАВМЕ И СЕ ДРУЖЕВМЕ. НА СИТЕ НАШИ УЧЕНИЦИ ОД ЛИНГВАНЕТ ИМ ПОСКУВАМЕ ПРИЈАТЕН ЛЕТЕН ОДМОР СО МНОГУ ДОЖИВУВАЊА И РАДОСТ.

20/06/2014

NOVO VO STRUMICA! PRIVATNO SREDNO UCILISTE PO AMERIKANSKI TERK "SABA" SREDNOSKOLSKA BIZNIS AKADEMIJA

18/01/2014

SO NOVITE KLUPI...

12/01/2014

OD 13 JANUARI 2014 POCNUVAME SO KURSEVITE SO STARITE GRUPI, A SO NOVITE OD 20 JANUARI 2014!

12/01/2014

Лингванет

www.linguanet.mk

linguanet.mk Центарот за странски јазици и други интелектуални услуги ЛИНГВАНЕТ - ЕДУЦ е основан во 2013 година од страна на Доц. Д-р Весна Танчева (Доктор по економски науки и професор по англиски и германски јазик). Интересно е дека основачот своите едукативни искуства стекнати во државава и во странство одлуч...

12/01/2014
12/01/2014
Want your school to be the top-listed School/college in Strumica?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Address


Ulica Ograzden 21
Strumica
2400
Other Education in Strumica (show all)
SZTK Narodna Tehnika Strumica SZTK Narodna Tehnika Strumica
Bratstvo Edinstvo 29
Strumica, 2400

Образование, иновации, техничка култура, филм, фотогра?

Ay Yildiz Dernegi Ay Yildiz Dernegi
Vasilevo
Strumica, 1600

ООУ „Маршал Тито“ Струмица ООУ „Маршал Тито“ Струмица
Кирил и Методиј бр. 26
Strumica, 2400

Основно Општинско Училиште „Маршал Тито“ - Струмица Pr

Од нашата училница Од нашата училница
Strumica
Strumica, 2400STRUMICA

селектирани наставни содржини со современи техники, с?

JumpingClay Makedonija JumpingClay Makedonija
Mitropolit Teodosij Gologanov 54
Strumica, 1000

Обликувајте го Вашиот совршен свет со најдобрата глина Jumping Clay! Работилница за креативци.