Lingva Hope

Лингва Хоуп -центар за странски јазици

Лингва Хоуп -центарот за странски јазици постои и успешно работи десет години.
Од оваа учебна година се наоѓа на нова локација, на улица Питу Гули 63А, во близина на ОУ Христо Узунов.

Лингва Хоуп врши уписи за
1.Подготовка за матура
2. Курсеви по англиски,германски и италијански јазик
за основци и средношколци, по школска и по стандардна програма
3.Математика
4,Специјализирани курсеви за возр

Operating as usual

Photos from Lingva Hope's post 31/10/2022

Happy Halloween

Photos from Lingva Hope's post 31/10/2022

Happy halloween!

05/09/2022

Уписите за новата учебна година се во тек!
Наставата почнува на 12ти Септември!

01/09/2022

17 години со вас!
Уписи за новата учебна година!

30/08/2022

Драги ученици,среќен почеток на новата учебна година!

Уписите се во тек!
Наставата почнува на 12ти Септември!
Инф.071 924-560

17 години со вас!
Уписи за новата учебна година!

22/08/2022

Уписи за новата учебна година!

19/02/2022

Germanski jazik za vozrasni A1/1
Tel 071 924-560

19/02/2022

Podgotovka za matura
Angliski jazik
Tel.071 924-560

16/02/2022

Podgotovka za matura
Angliski jazik
tel.071 924-560

16/02/2022

Vo tek se upisite za kursot po germanski jazik A1/1(za vozrasni)
Informacii:071 924-560

Photos from Lingva Hope's post 31/10/2021

Happy Halloween!
Memories from last years !

20/09/2021

На 21 Септември започнува курсот за германски јазик возрасни А1/1.
Се формира и нова група за возрасни германски јазик А1/1 и англиски Intermediate level !
Инфо.071 924-560

12/09/2021

Часови во група ,за основци и средношколци за само 2 800 ден.за едно полугодие!

10/09/2021

Курсеви за возрасни
Германски јазик А1/1
Англиски јазик
Групите почнуваат на 15 Септември

05/09/2021

Драги ученици ,наставата во Лингва Хоуп почнува со физичко присуство, понеделник на 6 Септември!

01/09/2021

Драги ученици!
Нека ни е среќна новата учебна година!Ви посакуваме многу здравје и успеси !
Почнуваме на 6 Септември!

31/08/2021

Уписите се во тек!

-Наставата ќе започне на 6 Септември
- Ке се одвива во мали групи согласно протоколите и мерките за заштита од Ковид-19

28/08/2021

Уписите се во тек
Наставата започнува на 6 Септември

25/08/2021

Уписите се во тек

23/08/2021

Наставата ке започне на 1 Септември
Уписите се во тек

21/08/2021

Наставата почнува на 1 Септември.
Во тек е формирање на групите!

19/08/2021
29/05/2021

Летни курсеви за возрасни
Англиски-подготовка за
Bulats,Ielts,индивидуални часови според вашите потреби.
Германски - А1/1, А1/2
Онлаjн настава
Тел.071 924-560

09/01/2021

UPISI ZA VTORO POLUGODIE!
Angliski
Germanski
Podgotovka za matura
Online nastava tel.071 924-560

Photos from Lingva Hope's post 11/11/2020

ONLINE KURSEVI PO ANGLISKI I GERMANSKI JAZIK !
(za osnovci,srednoskolci I vozrasni)

Tel.071 924-560 ( ovoj tip na nastava e vo tek I e odlicno prifaten od nasite ucenici)

Photos from Lingva Hope's post 03/09/2020

УПИСИ ЛИНГВА ХОУП

02/09/2020

Germanski jazik za vozrasni
Upisite se vo tek
Informacii: 071 924-560

Photos from Lingva Hope's post 01/09/2020

Уписи 2020/21
Информации: 071 924-560

Want your school to be the top-listed School/college in Ohrid?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Website

Address


Dame Gruev 63A
Ohrid
6000
Other Schools in Ohrid (show all)
Language School QUEEN Училиште за странски јазици Квин Language School QUEEN Училиште за странски јазици Квин
Jane Sandanski 75 V
Ohrid, 6000

Keep learning keep growing !

Art center "Baby school" Art center "Baby school"
Ohrid

Прв 💥 едукативен центар за деца 🙋‍во Охрид Первый 💥 образовательный центр для детей 🙋‍♀️ в Охриде

OОУ „Григор Прличев", Охрид OОУ „Григор Прличев", Охрид
Улица “Димитар Влахов“ бр. 65
Ohrid, 6000

ООУ „Григор Прличев“ Охрид

Malac Genijalac Ohrid - Училиште за ментална аритметика Malac Genijalac Ohrid - Училиште за ментална аритметика
MK, Boulevard Turistichka 32
Ohrid, 6000

Уписите се во тек! 🔹Нумикон 🔸Малац Сезнајко 🔹Ментална аритметика За деца кои го менуваат светот🌍

IQ UP - Ohrid IQ UP - Ohrid
Mite Bogoeski
Ohrid, 6000

Со IQ Up! едукацијата преку иновативна методологија ги в?

Плус Бон-Тон Плус Бон-Тон
Ohrid

Среќни и весели и дечиња ���

Образовен Центар Opportunity Ü Образовен Центар Opportunity Ü
Даме Груев 155, Охрид
Ohrid, 6000

Образовен Центар Opportunity Ü * образованието е најважно за

Pisi Obrazovanie Pisi Obrazovanie
Dame Gruev 207
Ohrid, 6000

Центар за друго образование.

Helen Doron English Ohrid Helen Doron English Ohrid
Улица Димитар Влахов 46 лок. 2
Ohrid, 6000

www.helendoron.mk Иновативен метод за рано изучување англиски

YES- English Language School YES- English Language School
Ulica , Dame Gruev" Br. 207 V
Ohrid, 6000

Училиштето за англиски јазик ,,YES" нуди програма за изучување на англискиот јазик со најнови и најсовремени методи за сите нивоа.