Образовен Центар Opportunity Ü

Образовен Центар Opportunity Ü

Nearby schools & colleges

Lingva Hope
Lingva Hope
Dame Gruev

Образовен Центар Opportunity Ü
* образованието е најважно за

Operating as usual

10/12/2023

По повод Нова Година и Новогодишните Празници, Образовен Центар Opportunity Ü организира SECRET SANTA забава!
* Сите ученици и сите оние кои се заинтересирани, да се пријават најдоцна до петок, 15.12.2023 🎅🎁

07/12/2023

Почнуваме со ВОННАСТАВНИ курсеви по Англиски и Германски јазик!

⭐️ Се работи со посебни, нови книги;
⭐️ Тестови после секоја изучена целина, а
⭐️ Цената е со 30% попуст на целиот курс!

27/11/2023

НОВО НОВО НОВО!!!

- Можност за учење на БИЗНИС англиски и германски јазик!

** ИДЕАЛНО за работници во ФИРМИ **
💻 Бизнис часовите се состојат од тематски поврзани единици од кои секоја се состои од пет делови: Читање, Граматика, Вокабулар, Професионални вештини и Дилема и одлука.
📘 Исто така, секоја тематска единица содржи пишување на одредена деловна форма (имејл, извештај, формално писмо, факс, меморандум, итн.).
📜 По завршувањето на секои три тематски единици, следува тест за проверка на знаењето.

💻 СИТЕ заинтересирани фирми да се пријават на 076/470-682 или во inbox!

27/11/2023

По повод 2 години постоење на нашиот Образовен Центар, решивме да Ве изненадиме со големи попусти и со НОВИ ексклузивни КУРСЕВИ!

* ПОПУСТ од 20% на СЕКОЈ новозапишан ученик!
* ПОПУСТ од 15% на ИНДИВИДУАЛНИТЕ часови!
* ПОПУСТ од 20% на ГРУПНИТЕ часови!

22/11/2023

Подготовка на IELTS и TOEFL само во
Образовен Центар Opportunity Ü

Посебни материјали и нови книги направени посебно за полагањето на ваквите испити!

22/11/2023

Во соработка со издавачката куќа 'Hamilton'

- почнуваме со курсеви за деца и возрасни (со посебни учебници, воннаставна програма)
- со секој нарачан комплет (учебник и работна тетратка) добивате 15% попуст!

✔️ А за најбрзите, плус 10% на курсот!
✔️ Побрзајте, местата се ограничени.

Photos from Образовен Центар Opportunity Ü's post 22/11/2023

✅Нови курсеви за ДЕЦА! 👧🧒

* Курсевите се со интересни, нови книги и интерактивното пенкало кое зборува и кое е единствена алатка за да им помогне на учениците да вежбаат и учат англиски на забавен и возбудлив начин! *

22/11/2023

Почнуваме со НОВИ курсеви по англиски јазик.

* Иновативни курсеви и нови книги (воннаставна програма) *
❗️ЗА СИТЕ ВОЗРАСТИ❗️

09/11/2023

Само во Образовен Центар Opportunity Ü

- подготовка за TOEFL и IELTS 📜

👩‍🏫 со лиценциран професор!

09/11/2023

Само во НОЕМВРИ и ДЕКЕМВРИ
⭐️ КУРС за возрасни со 30% попуст!

⭐️ 50 часови во кои се вклучени:
- читање,
- пишување,
- слушање и
- разбирање.

⭐️ Последните часови се посветени на конверзација! 🗣

05/11/2023

Почитувани,
Се формира група за возрасни за англиски јазик.

⭐️Курсот за возрасни се состои од 8 основни нивоа кои според европската референтна скала одговараат на нивоата од А1 до C2.
⭐️Наставата е посебно прилагодена за возрасните слушатели и во себе содржи внимателно конципирани тематски единици поделени на 6 дела: граматика, зборовен фонд, слушање, изговор, пишување и зборување.

➡️ Времетраење на куесот: 50 часа
➡️ Одвивање на наставата: 2 пати неделно по 90 минути

Photos from Образовен Центар Opportunity Ü's post 01/11/2023

Happy Halloween! 👻👽🎃

31/10/2023

Wishing you a Halloween filled with thrills and chills, but mostly fun and joy!

24/10/2023

Sehr gut BESTANDEN 91/100 🕺🥇

05/10/2023

🧑‍🏫 5ти октомври е прогласен за Светски ден на учителот!

🧑‍🏫 Да се биде учител е најблагодарна, но и најодговорна професија!
Професијата наставник допридонесува за обликување на карактерот, знаењата и ставовите на учениците, кои пак се иднината на општеството!!

🧑‍🏫 Просечниот учител раскажува,
Добриот учител објаснува,
Квалитетниот учител демонстрира,
Најдобриот учител инспирира!!!!

22/09/2023

Останати уште неколку слободни места за курс по ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК 🇩🇪🇩🇪❗❗❗
Побрзајте и пријавете се❗

22/09/2023

Групите по АНГЛИСКИ се пополнуваат!
* Ни остана уште само по ЕДНО празно место во групите за:
- I одделение,
- IV одделение,
- V одделение и
- VIII одделение.

* ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!

22/09/2023

Курсот по МАТЕМАТИКА во Образовен Центар Opportunity Ü почнува од следната недела!

- останаа неколку празни места во групите;
- искористете го септемврискиот попуст и научете од најдобрите!

15/09/2023

Курс по МАТЕМАТИКА во Образовен Центар Opportunity Ü
- За основно образование -

* Нудиме часови во групи и индивидуални
* Школска програма
* Спремање пред тестови

10/09/2023

Останаа само уште 2 слободни места во групите по АНГЛИСКИ ЈАЗИК од:
- ПРВО одделение
- ВТОРО одделение
- ТРЕТО одделение
Побрзајте и пополнете ги местата!

09/09/2023

Образовниот центар Ви нуди курсеви по АНГЛИСКИ ЈАЗИК за возрасни.

📃 По курсот, добивате и потврда за завршеното ниво.

🕖 Курсот е во времетраење од 50 часа (2/3 х 90мин.), а термините се по договор!

Ви нудиме:
💻English for Information Technology
🗂️Business English
📚Academic English and University Access Preparation
📔English for Specific Purposes

Photos from Образовен Центар Opportunity Ü's post 09/09/2023

Во тек се и новите уписи за возрасни❗

⏩Бидете подготвени за полагање на Goethe, Telc и Ösd испитите.
⏩Ви гарантираме успех во совладување на германската граматика.
⏩Во нашите групи остварувате брза и лесна комуникација.

Побрзајте и резервирајте го вашето место❗

04/09/2023

Драги ученици!
Почнуваме со формирањето на распоредот за часовите.
Останаа уште неколку слободни термини, па искористете ги празните места за вашиот курс!

01/09/2023

Ви посакуваме среќен и успешен почеток на новата школска година! ❤️📚

Want your school to be the top-listed School/college in Ohrid?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Telephone

Website

Address


Даме Груев 155, Охрид
Ohrid
6000
Other Ohrid schools & colleges (show all)
Language School QUEEN Училиште за странски јазици Квин Language School QUEEN Училиште за странски јазици Квин
Jane Sandanski 75 V
Ohrid, 6000

Keep learning keep growing !

Art center "Baby school" Art center "Baby school"
Ohrid

Прв 💥 едукативен центар за деца 🙋‍во Охрид Первый 💥 образовательный центр для детей 🙋‍♀️ в Охриде

OОУ „Григор Прличев", Охрид OОУ „Григор Прличев", Охрид
Улица “Димитар Влахов“ бр. 65
Ohrid, 6000

ООУ „Григор Прличев“ Охрид

Malac Genijalac Ohrid - Училиште за ментална аритметика Malac Genijalac Ohrid - Училиште за ментална аритметика
MK, Boulevard Turistichka 32
Ohrid, 6000

Уписите се во тек! 🔹Нумикон 🔸Малац Сезнајко 🔹Ментална аритметика За деца кои го менуваат светот🌍

IQ UP - Ohrid IQ UP - Ohrid
Mite Bogoeski
Ohrid, 6000

Со IQ Up! едукацијата преку иновативна методологија ги в?

ООМУ "Методи Патче" - Охрид ООМУ "Методи Патче" - Охрид
Nikola Karev 4
Ohrid, 6000

OOMU "Metodi Patche" - Ohrid

Prodavnica za kompjuteri 2 Prodavnica za kompjuteri 2
15th Korpus
Ohrid, 6000

Плус Бон-Тон Плус Бон-Тон
Ohrid

Среќни и весели и дечиња ���

Pisi Obrazovanie Pisi Obrazovanie
Dame Gruev 207
Ohrid, 6000

Центар за друго образование.