OЕМУЦ ''Св. Наум Охридски" - Охрид

OЕМУЦ ''Св. Наум Охридски" - Охрид

OЕМУЦ "Св. Наум Охридски" - Охрид

OЕМУЦ “Св. Наум Охридски” е воспитно-образовна институција во која се школуваат ученици од електротехничката, машинската, сообраќајната и струката лични услуги од III, IV и V степен на стручна подготовка.

Во своето повеќегодишно постоење и развој Центарот бележи повеќе фази:
- Почнување со работа на Центарот, во есента 1966 год. под името Металски Центар со 4 паралелки од металска струка, опфатен

Operating as usual

Want your school to be the top-listed School/college in Ohrid?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Лични услуги
Сообраќајна струка
Уписи 2020/21 - Лични услуги

Location

Category

Telephone

Address


Улица "Живко Чинго", бр. 1
Ohrid
6000
Other High Schools in Ohrid (show all)
ОСУ "Св. Климент Охридски" - Охрид ОСУ "Св. Климент Охридски" - Охрид
Димитар Влахов 71
Ohrid, 6000

ОСУ „Св.Климент Охридски“ ----- http://gimnazijaohrid.edu.mk

D.U.T.U VANCO PITOSESKI OHRID D.U.T.U VANCO PITOSESKI OHRID
Kej Makedonija Br. 101
Ohrid, 6000

Општинско Угостителско Туристичко Училиште Ванчо Пит?

ОУТУ „Ванчо Питошески“ - Охрид ОУТУ „Ванчо Питошески“ - Охрид
Улица "Кеј Македонија" бр. 101
Ohrid, 6000

ОУТУ „ВАНЧО ПИТОШЕСКИ" - ЦЕНТАР ЗА ПРИМЕР!