Плус Бон-Тон

Плус Бон-Тон

You may also like

Pharmiq Academy
Pharmiq Academy

Среќни и весели и дечиња ���

Operating as usual

Untitled album 09/02/2019
09/02/2019

11.02.2019 Плус Бон-Тон започнува со работа - Ве очекуваме! 😁

Want your school to be the top-listed School/college in Ohrid?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

11.02.2019 Плус Бон-Тон започнува со работа - Ве очекуваме! 😁

Location

Category

Website

Address

Ohrid

Other Schools in Ohrid (show all)
Art center "Baby school" Art center "Baby school"
Ohrid

Прв 💥 едукативен центар за деца 🙋‍во Охрид Первый 💥 образовательный центр для детей 🙋‍♀️ в Охриде

OОУ „Григор Прличев", Охрид OОУ „Григор Прличев", Охрид
Улица “Димитар Влахов“ бр. 65
Ohrid, 6000

ООУ „Григор Прличев“ Охрид

Malac Genijalac Ohrid - Училиште за ментална аритметика Malac Genijalac Ohrid - Училиште за ментална аритметика
MK, Boulevard Turistichka 32
Ohrid, 6000

Уписите се во тек! 🔹Нумикон 🔸Малац Сезнајко 🔹Ментална аритметика За деца кои го менуваат светот🌍

IQ UP - Ohrid IQ UP - Ohrid
Mite Bogoeski
Ohrid, 6000

Со IQ Up! едукацијата преку иновативна методологија ги в?

ООМУ "Методи Патче" - Охрид ООМУ "Методи Патче" - Охрид
Nikola Karev 4
Ohrid, 6000

OOMU "Metodi Patche" - Ohrid

Prodavnica za kompjuteri 2 Prodavnica za kompjuteri 2
15th Korpus
Ohrid, 6000

Образовен Центар Opportunity Ü Образовен Центар Opportunity Ü
Даме Груев 155, Охрид
Ohrid, 6000

Образовен Центар Opportunity Ü * образованието е најважно за понатамошните успеси во сите сфери од животот *

Lingva Hope Lingva Hope
Dame Gruev 63A
Ohrid, 6000

Лингва Хоуп -центар за странски јазици

Helen Doron English Ohrid Helen Doron English Ohrid
Улица Димитар Влахов 46 лок. 2
Ohrid, 6000

www.helendoron.mk Иновативен метод за рано изучување англиски

YES- English Language School YES- English Language School
Ulica , Dame Gruev" Br. 207 V
Ohrid, 6000

Училиштето за англиски јазик ,,YES" нуди програма за изучување на англискиот јазик со најнови и најсовремени методи за сите нивоа.