Проект„5 Stars Service”Барселона,Шпанија-Еразмус+ОУТУ„Ванчо Питошески“Охрид

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Проект„5 Stars Service”Барселона,Шпанија-Еразмус+ОУТУ„Ванчо Питошески“Охрид, Education, ОУТУ „Ванчо Питошески“, Ohrid.

Проектот „5 stars service” е финансиски поддржан и спроведуван во рамките на Програмата Еразмус+ на Европската Унија а менаџирана од страна на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност.

Преку проектот се обезбедува учество на ученици од Општинското угостителско-туристичко училиште „Ванчо Питошески“, од втора, трета и четврта година, угостителско-туристичка струка, кои би б

Operating as usual

Want your school to be the top-listed School/college in Ohrid?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Address

ОУТУ „Ванчо Питошески“
Ohrid
6000

Opening Hours

Monday 06:00 - 20:00
Tuesday 06:00 - 20:00
Wednesday 06:00 - 20:00
Thursday 06:00 - 20:00
Friday 06:00 - 20:00
Other Education in Ohrid (show all)
Onlajn Casovi po Fizika /Онлајн часови по физика Onlajn Casovi po Fizika /Онлајн часови по физика
Ohrid, 6344

Онлајн часови по физика за ученици од основно и средно образование

Школа за брзо читање и мудро учење - Охрид Школа за брзо читање и мудро учење - Охрид
BUlica Turisticka 69
Ohrid, 6000

Сертифицирани тренери, обучени за програмата за брзо читање и мудро учење, прилагодена за деца и возрасни.

SUNRISE-Language School,Ohrid SUNRISE-Language School,Ohrid
Bulevar Turisticka Br. 28/1/8
Ohrid, 6000

Училиште за странски јазици 070 391 451 / 070 331 791

Охридски сувенири - Охрид Охридски сувенири - Охрид
Плоштад
Ohrid

We make and sell souvenirs from Ohrid

Abakus-obrazoven centar Ohrid Abakus-obrazoven centar Ohrid
Dimitar Vlahov Bb
Ohrid, 6000

Заедно до подобар успех Kontakt: 046254884

Sigma Plus Ohrid - Центар за Математичка Едукација Sigma Plus Ohrid - Центар за Математичка Едукација
Ohrid, 6000

Центар за Математичка Едукација

Via Dante Via Dante
Kej Marsal Tito 95
Ohrid, 6000

Невладина организација од областа на лингвиистиката ?

Klover Klover
Dame Gruev Br. 9
Ohrid, 6000

ENGLISH IS FUN, LEARN MORE ENGLISH!!!

Училиште за математика "Броеви 14:21" Училиште за математика "Броеви 14:21"
Ohrid

Приватно училиште за часови по математика за ученици од основно и средно образование с. Велгошти, Охрид.

Odnasataucilnica Odnasataucilnica
Ohrid, 6000

Страница во функција на наставниот процес. Ученици, ро?

Spaska Jakjimoska Spaska Jakjimoska
Ohrid, 6000

Education/Data analytics/Machine learning engineering