ОУ "Христо Узунов" Охрид

ОУ "Христо Узунов" Охрид

You may also like

Marina Stulnikova
Marina Stulnikova

Основно Училиште "Христо Узунов" - Охрид

Operating as usual

Високи награди за основците од „Христо Узунов“ на олимпијадата по физика во Софија - OhridNews 10/12/2018

https://www.ohridnews.com/visoki-nagradi-za-osnovcite-od-hristo-uzunov-na-olimpi-adata-po-fizika-vo-sofi-a/

Високи награди за основците од „Христо Узунов“ на олимпијадата по физика во Софија - OhridNews Седум ученици од основното училиште „Христо Узунов“ беа дел од 6-тата Олимпијада по експериментална физика -Ден на електронот, што се одржа во просториите на физич...

Борче Исакоски од Охрид прв на Републичкиот натпревар „Млади библиотекари“ • WebOhrid 17/11/2018

http://www.webohrid.com/borce-isakoski-od-ohrid-prv-na-republickiot-natprevar-mladi-bibliotekari/

Борче Исакоски од Охрид прв на Републичкиот натпревар „Млади библиотекари“ • WebOhrid Денеска во Демир Хисар во организација на Библиотекарското здружение на Македонија се одржа традиционалниот Републички натпревар „Млади библиотекари“. Првото м...

Успех на учениците од „Христо Узунов“ на XLII Школа „Млади Физичари“ • WebOhrid 17/11/2018

http://www.webohrid.com/uspeh-na-ucenicite-od-hristo-uzunov-na-xlii-skola-mladi-fizicari/?fbclid=IwAR1NiBxJgEhLrKegdAlOFiu8Td6Kh2eIzPbNh-dNaxo4Ndi0SJZOy82aXik

Успех на учениците од „Христо Узунов“ на XLII Школа „Млади Физичари“ • WebOhrid Ученици од ОУ „Христо Узунов“ – Охрид учествуваа на XLII Школа „Млади Физичари“, што се одржа на 9 ноември во

Борче Исакоски од Охрид прв на Републичкиот натпревар „Млади библиотекари“ - OhridNews 17/11/2018

https://www.ohridnews.com/borche-isakoski-od-ohrid-prv-na-republichkiot-natprevar-mladi-bibliotekari/?fbclid=IwAR2dY_rAMGWhyWAjgV4jE19JXcenjnOCVj6tY1hw3ATAM_CCgfnDdvdwmuA

Борче Исакоски од Охрид прв на Републичкиот натпревар „Млади библиотекари“ - OhridNews Вчера во Демир Хисар во организација на Библиотекарското здружение на Македонија се одржа традиционалниот Републички натпревар „Млади библиотекари“. Првото мес...

Photos from ОУ "Христо Узунов" Охрид's post 21/10/2018

Delegacija od OU Hristo Uzunov od Ohrid predvodena od Direktorkata Olivija Piruzeva Janeva vo poseta na zbratimenoto uciliste 21 Oktobar od Kraguevac
21.10.2018

Photos from ОУ "Христо Узунов" Охрид's post 10/10/2018

11 Oktomvri 2018 god.
Ucestvo na ucenicite od OU Hristo Uzunov so svoja priredba vo Opstina Ohrid po povod praznikot 11 Oktomvri

Со рекреативно возење основците од „Христо Узунов“ ја одбележаа „Европската недела на мобилност“ - OhridNews 24/09/2018

https://www.ohridnews.com/so-rekreativno-voze-e-osnovcite-od-hristo-uzunov-a-odbelezhaa-nedelata-na-mobilnost/

Со рекреативно возење основците од „Христо Узунов“ ја одбележаа „Европската недела на мобилност“ - OhridNews Прекрасниот сончев ден, учениците од ОУ „Христо Узунов“, го искористија за организирано рекреативно возење, со што се придружија на одбележувањето на „Неделата н...

„Старс Инженеринг“ со донација за училиштата за поголема сообраќајна едукација на учениците - OhridNews 24/09/2018

https://www.ohridnews.com/stars-inzhenering-so-donaci-a-za-uchilishtata-za-pogolema-soobra-a-na-edukaci-a-na-uchenicite/

„Старс Инженеринг“ со донација за училиштата за поголема сообраќајна едукација на учениците - OhridNews По повод Европската недела на мобилност, охридската Автошкола „Старс Инженеринг“, на сите основни училишта во општината, им додели комплет слики изработени споре...

Младите физичари од ОУ „Христо Узунов“ од Охрид во посета на Природно-математичкиот факултет во Скопје 12/05/2018

http://www.publicitet.mk/za-deca-i-mladi/item/7832-mladite-fizichari-od-ou-hristo-uzunov-od-ohrid-vo-poseta-na-prirodno-matematichkiot-fakultet-vo-skopje

Младите физичари од ОУ „Христо Узунов“ од Охрид во посета на Природно-математичкиот факултет во Скопје Група од околу дваесеттина ученици од ОУ"Христо Узунов" - Охрид, кои во учебната 2017/18 год. учествуваа на различни регионални, државни или меѓународни натпревар

Грст награди за учениците на ОУ „Христо Узунов“ од Охрид во Валандово 12/05/2018

http://www.publicitet.mk/na-minuvanje/item/7777-grst-nagradi-za-uchenicite-na-ou-hristo-uzunov-od-ohrid-vo-valandovo

Грст награди за учениците на ОУ „Христо Узунов“ од Охрид во Валандово ОУ „Христо Узунов“ од Охрид учествуваше на конкурсот посветен на „Денот на планетата Земја“ и патронатот на Средното општинско училиште „Гоце Дел

ПРВО МЕСТО за учениците од ОУ„Христо Узунов“ на игрите Жогарија 12/05/2018

ПРВО МЕСТО за учениците од ОУ„Христо Узунов“ на игрите Жогарија

Јубилеј: 140 години од раѓањето на Христо Узунов и Патронен празник на ОУ "Христо Узунов" 22/04/2018

http://www.publicitet.mk/aktuelno/item/7687-jubilej-140-godini-od-raganjeto-na-hristo-uzunov-i-patronen-praznik-na-ou-hristo-uzunov

Јубилеј: 140 години од раѓањето на Христо Узунов и Патронен празник на ОУ "Христо Узунов" ОПШТИНА ОХРИД, ОУ “ХРИСТО УЗУНОВ” И НУ ЗАВОД И МУЗЕЈ – ОХРИД, ВЕ ПОКАНУВААТ НА СВЕЧЕНОСТИТЕ ПО ПОВОД ОДБЕЛЕЖУВАЊЕТО НА ЈУБИЛЕЈОТ : 140 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО И ГОД

Photos from ОУ "Христо Узунов" Охрид's post 28/02/2018

Ucenicite i Vrabotenite od OU Hristo Uzunov - Ohrid so izrabotka na rekviziti so znakot za decata so retki bolesti i masoven prigoden mars po ohridskite ulici se pridruzija kon odbelezuvanje na 28. Fevruari denot na licata so retki bolesti. Celta e da se podigne svesta kaj opsestvoto da im se pomogne na licata so retki bolesti i da im se obrne pogolemo vnimanie vo nivniot zivot. Poracuvaat od OU Hristo Uzunov - Ohrid

OhridNews.com :: И основците од „Христо Узунов“ со поддршка за своите другарчиња со ретки болести 24/02/2018

http://www.ohridnews.com/vesti/112672

OhridNews.com :: И основците од „Христо Узунов“ со поддршка за своите другарчиња со ретки болести И основците од „Христо Узунов“ со поддршка за своите другарчиња со ретки болести Вести | Охрид | 23.02.2018 11:03Посети : 32 Се поголем број млади охриѓани се приклучуваат к...

Photos from ОУ "Христо Узунов" Охрид's post 23/02/2018

Prof. Valentina Mitreska OU Hristo Uzunov - Ohrid Vo boite na retkite bolesti
IV1odd

Photos from ОУ "Христо Узунов" Охрид's post 23/02/2018

Den na Retki Bolesti OU Hristo Uzunov - Ohrid Prof. Tanja Budjakoska

Photos from ОУ "Христо Узунов" Охрид's post 22/02/2018

Den na Retkite Bolesti Irena Naumoska OU Hristo Uzunov - Ohrid

Photos from ОУ "Христо Узунов" Охрид's post 22/02/2018

Odbelezan Denot na Retki Bolesti vo OU Hristo Uzunov - Ohrid

Photos from ОУ "Христо Узунов" Охрид's post 22/02/2018

Den na Retki Bolesti OU Hristo Uzunov Prof. Gordana Veljanoska

Photos from ОУ "Христо Узунов" Охрид's post 22/02/2018

Den na Retki Bolesti OU Hristo Uzunov

Photos from ОУ "Христо Узунов" Охрид's post 22/02/2018

ОУ Христо Узунов Охрид III 5 Prof. Sonja Joveva

Photos from ОУ "Христо Узунов" Охрид's post 22/02/2018

ОУ Христо Узунов - Охрид Во боите на ретките болести!

OhridNews.com :: Големи признанија за учениците на ОУ „Христо Узунов“ на манифестацијата „Ноември-месец на науката“ 21/11/2017

http://www.ohridnews.com/vesti/110463

OhridNews.com :: Големи признанија за учениците на ОУ „Христо Узунов“ на манифестацијата „Ноември-месец на науката“ Големи признанија за учениците на ОУ „Христо Узунов“ на манифестацијата „Ноември-месец на науката“ Вести | Охрид | 21.11.2017 07:00Посети : 506 Викендов што измина се одржа манифестацијата „Ноември - месец на науката 2017“ за седмо, осмо и деветто одделение. На настанот помеѓу учениците од целата др...

Ноември - Месец на науката 2017 повторно во знакот на учениците од ОУ „Христо Узунов“ • WebOhrid 14/11/2017

http://www.webohrid.com/noemvri-mesec-na-naukata-2017-povtorno-vo-znakot-na-ucenicite-od-ou-hristo-uzunov/

Ноември - Месец на науката 2017 повторно во знакот на учениците од ОУ „Христо Узунов“ • WebOhrid Престижната манифестација „Ноември – Месец на науката 2017 година“ која оваа година се одржува по втор пат, овојпат во организација

Want your school to be the top-listed School/college in Ohrid?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Telephone

Address


Pitu Guli 128
Ohrid
6000
Other Elementary Schools in Ohrid (show all)
SHFK: "Nuri Mazari" - Dollogozhde SHFK: "Nuri Mazari" - Dollogozhde
Струга, Северна Македонија
Ohrid, 6331