YES- English Language School

YES- English Language School

Nearby schools & colleges

Pisi Obrazovanie
Pisi Obrazovanie
Dame Gruev

Училиштето за англиски јазик ,,YES" нуди програма за изучување на англискиот јазик со најнови и најсовремени методи за сите нивоа.

Зошто треба да го одберете YES концептот со програмата УЧИЛИШТЕ ОД СОНИШТАТА?
�Затоа што е првата македонска програма со свој концепт за изучување англиски јазик и најдобро ги балансира двата јазици.
� Затоа што само ние го имаме иновативниот метод на изучување преку "pretend play"
�Затоа што секој час ги опфаќа сите стилови на учење (визуелен, аудио, вербален, физички, логички, социјален и самос

Operating as usual

Want your school to be the top-listed School/college in Ohrid?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Days of the week
Happy Easter 🐣
What is it?
Match match ✔️
Friendships are life
Cheers to friends
Christmas cards 🎄
Wash your 👐
Hallway our way 💀🎃👻
Halloween preparations 👻🎃🕷

Location

Telephone

Website

Address


Ulica , Dame Gruev" Br. 207 V
Ohrid
6000
Other Ohrid schools & colleges (show all)
Language School QUEEN Училиште за странски јазици Квин Language School QUEEN Училиште за странски јазици Квин
Jane Sandanski 75 V
Ohrid, 6000

Keep learning keep growing !

Art center "Baby school" Art center "Baby school"
Ohrid

Прв 💥 едукативен центар за деца 🙋‍во Охрид Первый 💥 образовательный центр для детей 🙋‍♀️ в Охриде

OОУ „Григор Прличев", Охрид OОУ „Григор Прличев", Охрид
Улица “Димитар Влахов“ бр. 65
Ohrid, 6000

ООУ „Григор Прличев“ Охрид

Malac Genijalac Ohrid - Училиште за ментална аритметика Malac Genijalac Ohrid - Училиште за ментална аритметика
MK, Boulevard Turistichka 32
Ohrid, 6000

Уписите се во тек! 🔹Нумикон 🔸Малац Сезнајко 🔹Ментална аритметика За деца кои го менуваат светот🌍

IQ UP - Ohrid IQ UP - Ohrid
Mite Bogoeski
Ohrid, 6000

Со IQ Up! едукацијата преку иновативна методологија ги в?

ООМУ "Методи Патче" - Охрид ООМУ "Методи Патче" - Охрид
Nikola Karev 4
Ohrid, 6000

OOMU "Metodi Patche" - Ohrid

Prodavnica za kompjuteri 2 Prodavnica za kompjuteri 2
15th Korpus
Ohrid, 6000

Плус Бон-Тон Плус Бон-Тон
Ohrid

Среќни и весели и дечиња ���

Образовен Центар Opportunity Ü Образовен Центар Opportunity Ü
Даме Груев 155, Охрид
Ohrid, 6000

Образовен Центар Opportunity Ü * образованието е најважно за