D.U.T.U VANCO PITOSESKI OHRID

D.U.T.U VANCO PITOSESKI OHRID

Nearby schools & colleges

Via Dante
Via Dante
Kej Marsal Tito

Comments

Sakajgo onoj shto te pochituva i shto te ceni

Општинско Угостителско Туристичко Училиште Ванчо Пит?

Покрај самиот кеј, веднаш до Факултетот за туризам и угостителство се наоѓа
Општинското угостителско туристичко училиште "Ванчо Питошески". Училиштето има добро уреден ентериер и екстериер и добри услови за работа. Наставата е современа, по нови наставни програми и методи.


Во училиштето се работи на многу проекти и секции:
• црвен крст
• екологија
• борба против сидата
• дра

Operating as usual

OBESITY: CAUSES AND CONSEQUENCES 06/10/2015

Здружението на Готвачи, Пекари и Слаткари на Македонија - Гастро во соработка со THE UNIVERSITY OF READING и future learn од Англија ве повикува да се
Пријаветесе на бесплатниот online курс на тема OBESITY: CAUSES AND CONSEQUENCES (Дебелината: причини и последици)
Последно пријавување e Денес

OBESITY: CAUSES AND CONSEQUENCES Obesity is a global epidemic. As the world gets fatter, explore its impact on our health and lives, with this free online course.

OBESITY: CAUSES AND CONSEQUENCES 06/10/2015

Здружението на Готвачи, Пекари и Слаткари на Македонија - Гастро во соработка со THE UNIVERSITY OF READING и future learn од Англија ве повикува да се

Пријаветесе на бесплатниот online курс на тема OBESITY: CAUSES AND CONSEQUENCES (Дебелината: причини и последици)

Последно пријавување e Денес

OBESITY: CAUSES AND CONSEQUENCES Obesity is a global epidemic. As the world gets fatter, explore its impact on our health and lives, with this free online course.

Cover photos 04/02/2014

Logo

Want your school to be the top-listed School/college in Ohrid?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Address


Kej Makedonija Br. 101
Ohrid
6000

Opening Hours

Monday 06:30 - 20:30
Tuesday 06:30 - 20:30
Wednesday 06:30 - 20:30
Thursday 06:30 - 20:30
Friday 06:30 - 20:30
Other High Schools in Ohrid (show all)
ОСУ "Св. Климент Охридски" - Охрид ОСУ "Св. Климент Охридски" - Охрид
Димитар Влахов 71
Ohrid, 6000

ОСУ „Св.Климент Охридски“ ----- http://gimnazijaohrid.edu.mk

OЕМУЦ ''Св. Наум Охридски" - Охрид OЕМУЦ ''Св. Наум Охридски" - Охрид
Улица "Живко Чинго", бр. 1
Ohrid, 6000

OЕМУЦ "Св. Наум Охридски" - Охрид

ОУТУ „Ванчо Питошески“ - Охрид ОУТУ „Ванчо Питошески“ - Охрид
Улица "Кеј Македонија" бр. 101
Ohrid, 6000

ОУТУ „ВАНЧО ПИТОШЕСКИ" - ЦЕНТАР ЗА ПРИМЕР!