ООМУ "Методи Патче" - Охрид

ООМУ "Методи Патче" - Охрид

OOMU "Metodi Patche" - Ohrid

Operating as usual

Photos from ООМУ "Методи Патче" - Охрид's post 17/10/2023

Успешно реализиран семинар и завршен концерт на 5-то издание на интернационалната академија по кларинет - CLARUS, во организација на колегата проф. Petar Taneski . Му посакуваме уште многу години успешна и плодна работа. 👏🎶

Photos from ООМУ "Методи Патче" - Охрид's post 10/10/2023

Настап на учениците Стефан Таштаноски и Михаил Стојаноски од класата на проф. Филип Гавриловски - Хармоника, по повод изложба на фотографии од Тони Коцев и Ѓорѓи Коцев во градска библиотека - Охрид.

Photos from ООМУ "Методи Патче" - Охрид's post 10/10/2023

Заеднички настап со учениците од ООУ "Св. Наум Охридски" - Пештани и ученичката Лина Николеска - виолина во придружба на проф. Ана Ѓоргиоска - пијано од ООМУ" Методи Патче" - Охрид, настапија по повод на 82 годишнината од народното востание 11ти Октомври.

Photos from ООМУ "Методи Патче" - Охрид's post 06/10/2023

Настап на учениците од ООМУ "Методи Патче" во градинка "Лихнида" по повод детска недела. 🎸🎻🎹🎶

Photos from ООМУ "Методи Патче" - Охрид's post 06/10/2023

Настап на учениците од ООМУ "Методи Патче" во градинка "Билјана" по повод детска недела. 🎸🎻🎹🎶

Photos from ООМУ "Методи Патче" - Охрид's post 06/10/2023

Настап на учениците од ООМУ "Методи Патче" во градинка "Развигорче" по повод детска недела. 🎸🎻🎹🎶

Photos from ООМУ "Методи Патче" - Охрид's post 03/10/2023

Настап на учениците од ООМУ "Методи Патче" - Охрид, во детската градинка "Росица" по повод детска недела. 🎸🎻🎹🎶

Photos from ООМУ "Методи Патче" - Охрид's post 03/10/2023

Настап на учениците од ООМУ"Методи Патче" по повод детска недела. 🎸🎻🎹🎶

Want your school to be the top-listed School/college in Ohrid?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Website

Address

Nikola Karev 4
Ohrid
6000

Opening Hours

Monday 07:00 - 19:00
Tuesday 07:00 - 19:00
Wednesday 07:00 - 19:00
Thursday 07:00 - 19:00
Friday 07:00 - 19:00
Other Schools in Ohrid (show all)
Language School QUEEN Училиште за странски јазици Квин Language School QUEEN Училиште за странски јазици Квин
Jane Sandanski 75 V
Ohrid, 6000

Keep learning keep growing !

Art center "Baby school" Art center "Baby school"
Ohrid

Прв 💥 едукативен центар за деца 🙋‍во Охрид Первый 💥 образовательный центр для детей 🙋‍♀️ в Охриде

OОУ „Григор Прличев", Охрид OОУ „Григор Прличев", Охрид
Улица “Димитар Влахов“ бр. 65
Ohrid, 6000

ООУ „Григор Прличев“ Охрид

Malac Genijalac Ohrid - Училиште за ментална аритметика Malac Genijalac Ohrid - Училиште за ментална аритметика
MK, Boulevard Turistichka 32
Ohrid, 6000

Уписите се во тек! 🔹Нумикон 🔸Малац Сезнајко 🔹Ментална аритметика За деца кои го менуваат светот🌍

IQ UP - Ohrid IQ UP - Ohrid
Mite Bogoeski
Ohrid, 6000

Со IQ Up! едукацијата преку иновативна методологија ги в?

Prodavnica za kompjuteri 2 Prodavnica za kompjuteri 2
15th Korpus
Ohrid, 6000

Плус Бон-Тон Плус Бон-Тон
Ohrid

Среќни и весели и дечиња ���

Образовен Центар Opportunity Ü Образовен Центар Opportunity Ü
Даме Груев 155, Охрид
Ohrid, 6000

Образовен Центар Opportunity Ü * образованието е најважно за

Pisi Obrazovanie Pisi Obrazovanie
Dame Gruev 207
Ohrid, 6000

Центар за друго образование.

Lingva Hope Lingva Hope
Dame Gruev 63A
Ohrid, 6000

Лингва Хоуп -центар за странски јазици