Language School QUEEN Училиште за странски јазици Квин

Keep learning keep growing !

Operating as usual

Photos from Language School QUEEN Училиште за странски јазици Квин's post 31/10/2023

Knock knock, trick or treat 👻 🎃 👻 🎃

06/10/2023

🤸‍♀️🤸‍♂️🙂

22/09/2023

Квин - 14 години со Вас! Уписите за новата учебна година се во тек. Ве очекуваме.
Информации на : 075 244-860

25/08/2023

Потребно ви е уверение со кое ќе го докажете вашето познавање на англискиот јазик ?

Тестирајте го вашето знаење и стекнете се со уверение за познавање на јазикот.
Информации на 075/ 244-860.

Photos from Language School QUEEN Училиште за странски јазици Квин's post 28/06/2023

Last -day- of- school fun and certificates. Enjoy the summer holiday and see you in September ! 🙂😘🥳

Photos from Language School QUEEN Училиште за странски јазици Квин's post 28/06/2023

Last -day -of- school fun and certificates. Enjoy the summer holiday and see you in September ! 🙂😘🥳

Photos from Language School QUEEN Училиште за странски јазици Квин's post 12/04/2023

Easter workshops in progress 🐣 🐰 🐇

Photos from Language School QUEEN Училиште за странски јазици Квин's post 12/04/2023

Easter workshops in progress 🐣 🐰 🐣

27/01/2023

Англиски за возрасни :
-почетни, напредни, конверзациски курсеви
-деловен англиски
-подготовка за IELTS и TOEFL
Усовршете го англискиот за да напредувате во кариерата или полесно да најдете работа.
Информации на тел. 075 244 860

24/01/2023

“Education is the passport to the future, for tomorrow belongs to those who prepare for it today”.

18/01/2023

Подготовка за државна матура по англиски јазик.
Со нашите подготвителни часови положете ја матурата со висока оценка за полесно да се запишете на посакуваниот факултет и стекнете се со знаење што ќе ви служи во понатамошното образование.
Информации на: 075 244-860.

12/01/2023

Драги ученици и родители,
Ве информираме дека од понеделник,
16ти јануари продолжуваме со часови во редовните термини. Среќно и успешно второ полугодие !
За сите оние кои сакаат да ни се придружат во второто полугодие, уписите се во тек.
Информации и пријавување на :
075/244 860.

12/01/2023

Подгответе се за полагање IELTS или TOEFL со нашите часови скроени според Вашите потреби.
Се работат сите 4 делови одделно или оние за кои имате потреба.
Повеќе информации на 075 244-860.

11/01/2023
31/12/2022

Thank you Hamilton House - Akademska Kniga. To many more years of cooperation and friendship! Happy Holidays! 🥳 🎄 🎅

Photos from Language School QUEEN Училиште за странски јазици Квин's post 29/12/2022

Holidays are coming, we're having fun🥳🎄🎅🎄

Photos from Language School QUEEN Училиште за странски јазици Квин's post 29/12/2022

Christmas vibes at our school🤶🎄🎅🔔

Photos from Language School QUEEN Училиште за странски јазици Квин's post 28/12/2022

We decorated the Christmas trees by solving the puzzle, wrote our New Year's resolutions and had loads of fun 🎄🎅🎄

Photos from Language School QUEEN Училиште за странски јазици Квин's post 01/11/2022

Knock Knock Trick or Treat 🎃 🎃 🎃
Halloween spirit at our school 🧙‍♀️ 👻

Photos from Language School QUEEN Училиште за странски јазици Квин's post 06/10/2022

We love role playing with our amazing Yeti. 👏 🥳🙋‍♂️🙋‍♀️ Hamilton House - Akademska Kniga

05/10/2022

Happy Teacher's Day to all the wonderful educators who inspire hope, ignite the imagination and instil a love of learning ❤

Photos from Language School QUEEN Училиште за странски јазици Квин's post 30/09/2022

We love making friends at our English classes 🥰👌🙋‍♀️🙋

Photos from Language School QUEEN Училиште за странски јазици Квин's post 30/09/2022

Првачиња умни глави👌 Tap and Talk ! We love our talking smart pen. We ❤ Yeti Hamilton House - Akademska Kniga

23/09/2022

Welcome autumn 🍂🎃 🍂🎃

20/09/2022

TOEFL - Вашиот пасош за студирање во странство
TOEFL (Test of English as a Foreign Language) тестот е најшироко признат тест за познавање на англискиот јазик во светот, признат од повеќе од 11.000 универзитети и други институции во повеќе од 190 земји. Каде и да сакате да студирате TOEFL тестот ќе ви помогне да стигнете таму.
Подготвителни часови за полагање TOEFL во *КВИН*
Информации на тел. 075/244-860

Photos from Language School QUEEN Училиште за странски јазици Квин's post 20/09/2022

Англиски за првачиња со најнова програма за изучување на англискиот јазик. Иновативни и уникатни методи со интерактивен софтвер и интерактивно пенкало кое зборува. Се дружиме со Јети и неговите другарчиња, а на секое прваче Јети му подарува ранец. Hamilton House - Akademska Kniga

19/09/2022

Англиски за возрасни-
почетни, напредни, конверзациски курсеви
-деловен англиски
-подготовка за IELTS и TOEFL
Усовршете го англискиот за да напредувате во кариерата или полесно да најдете работа.
Информации на тел. 075 244 860

17/09/2022

Курсеви по италијански за деца и возрасни. Се работи во мали групи или индивидуално.
Информации на 075 244 860 .

09/09/2022

Уписите за новата учебна година се во тек. Курсеви за деца и возрасни:
-англиски
-германски
-италијански
-математика
Квин - 13 години со вас ! Ве очекуваме.
Информации на : 075 244-860

05/09/2022

Курсеви по италијански за средношколци и возрасни. Се работи во мали групи или индивидуално.
Информации на 075 244 860 .

05/09/2022

Уписите за новата учебна година се во тек. Курсеви за деца и возрасни:
-англиски
-германски
-италијански
-математика

Квин - 13 години со вас ! Ве очекуваме.
Информации на : 075 244-860

02/09/2022

Aнглиски за возрасни :
-почетни, напредни, конверзациски курсеви
-деловен англиски
-подготовка за IELTS и TOEFL
Се работи во мали групи или индивидуално.
Усовршете го англискиот за да напредувате во кариерата или полесно да најдете работа.
тел. 075 244 860

Want your school to be the top-listed School/college in Ohrid?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

EnglishSummerCamp
English Summer Camp

Location

Telephone

Website

Address


Jane Sandanski 75 V
Ohrid
6000

Opening Hours

Monday 09:00 - 21:00
Tuesday 09:00 - 21:00
Wednesday 09:00 - 21:00
Thursday 09:00 - 21:00
Friday 09:00 - 21:00
Saturday 09:00 - 21:00
Other Ohrid schools & colleges (show all)
Art center "Baby school" Art center "Baby school"
Ohrid

Прв 💥 едукативен центар за деца 🙋‍во Охрид Первый 💥 образовательный центр для детей 🙋‍♀️ в Охриде

OОУ „Григор Прличев", Охрид OОУ „Григор Прличев", Охрид
Улица “Димитар Влахов“ бр. 65
Ohrid, 6000

ООУ „Григор Прличев“ Охрид

Malac Genijalac Ohrid - Училиште за ментална аритметика Malac Genijalac Ohrid - Училиште за ментална аритметика
MK, Boulevard Turistichka 32
Ohrid, 6000

Уписите се во тек! 🔹Нумикон 🔸Малац Сезнајко 🔹Ментална аритметика За деца кои го менуваат светот🌍

IQ UP - Ohrid IQ UP - Ohrid
Mite Bogoeski
Ohrid, 6000

Со IQ Up! едукацијата преку иновативна методологија ги в?

ООМУ "Методи Патче" - Охрид ООМУ "Методи Патче" - Охрид
Nikola Karev 4
Ohrid, 6000

OOMU "Metodi Patche" - Ohrid

Prodavnica za kompjuteri 2 Prodavnica za kompjuteri 2
15th Korpus
Ohrid, 6000

Плус Бон-Тон Плус Бон-Тон
Ohrid

Среќни и весели и дечиња ���

Образовен Центар Opportunity Ü Образовен Центар Opportunity Ü
Даме Груев 155, Охрид
Ohrid, 6000

Образовен Центар Opportunity Ü * образованието е најважно за

Pisi Obrazovanie Pisi Obrazovanie
Dame Gruev 207
Ohrid, 6000

Центар за друго образование.