ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ - Охрид

ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ - Охрид

Nearby schools & colleges

IQ UP - Ohrid
IQ UP - Ohrid
Mite Bogoeski

You may also like

Bajke i basne
Bajke i basne

Се што треба да знам за тоа како да се Живее, што да се П?

Operating as usual

30/12/2021
Photos from ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ - Охрид's post 30/12/2021

Празници се ближат објект,, Централна,,

Photos from ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ - Охрид's post 24/12/2021

Празници се ближат ,Дедо Мраз го очекуваме...🧑‍🎄🦌🎄
(објект-д.г,, Лихнида,,)

Photos from ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ - Охрид's post 23/12/2021

Прва мала група објект,, Централна,,

Photos from ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ - Охрид's post 07/06/2021

Наша гордост... Уште една генерација подготвивме за успешно да запливаат во училишните води... СРЕЌНО првачиња-колачиња

Photos from ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ - Охрид's post 06/03/2021

Честит 8 ми Март
ll мала - 2 група
Објект- Централна

Photos from ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ - Охрид's post 06/03/2021

Осмомартовски изработки
Голема група/2
Централна градинка

Photos from ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ - Охрид's post 17/02/2021

"Златка и трите мечиња"
-куклен театар за радост на нашите дечиња!!❤️❤️
Објект Росица

Photos from ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ - Охрид's post 15/01/2021
31/12/2020

На крајот од годината им БЛАГОДАРИМЕ на:
🎄на родителите за довербата и подршката;
🎁на колешките за посветеноста и професионалноста;
🧑‍🎄на Вас драги деца,за среќата и радоста што секој ден ни е подарувавте!
Нека Новата 2021година ни донесе во секој дом здравје и среќа.
СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ!!!

Photos from ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ - Охрид's post 30/12/2020

Празници се ближат 🧑‍🎄☃️🎁🎄🦌
(објект-д.г,, Лихнида,,)

Photos from ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ - Охрид's post 30/12/2020

Дедо Мраз дојде и кај нас, подароци ни донесе за секој од нас.🧑‍🎄🎁🎁🎁🎁🧑‍🎄
(објект-д.г,, Лихнида,,)

Photos from ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ - Охрид's post 30/12/2020

Голема група 1 Централна градинка 🎄🎅☃️

Photos from ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ - Охрид's post 30/12/2020

Objekt Rosica

Photos from ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ - Охрид's post 30/12/2020

Објект"Централна градинка"
Средна група 2

Photos from ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ - Охрид's post 29/12/2020

Новогодишни изработки
Централна градинка ,, голема група 2 ,,

24/12/2020

Куќарката за Дедо Мраз е подготвена...🧑‍🎄🌲☃️🎄...ги очекуваме неговите подароци покрај каминот 😊(објект-д.г"Лихнида")

20/11/2020

Задоволство е да се работи со деца,но задоволство е и да се има колешка како тебе Јованка.
Ти благодариме што беше дел од нашиот колектив,дел од нашиот тим....Ти благодариме за твојот вложен труд години наназад во нашата дејност...
Ти посакуваме сите грижи да се бришат,среќни безгрижни пензионерски денови да се нижат!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Честитки 🥂 Јованка!!!

15/10/2020

,,За сите деца на светот,,-воспитна група на деца,, Зајачиња,,

Photos from ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ - Охрид's post 08/10/2020

"1,2,3 имаш права ти,
1,2,3 имам и јас
викам на цел глас:
Детска недела е за нас
Детска недела е и за вас..."
Илустрирање на детските права..
Средна група објект Росица...

Untitled Album 28/09/2020
Photos from ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ - Охрид's post 07/04/2020

🌈СЕ` ЌЕ БИДЕ ПОДОБРО“🌈 е мотото на децата од Италија, кои заедно со родителите се поддржуваат и храбрат во овие моменти.
🌈Кон мотото,,СЕ ЌЕ БИДЕ ПОДОБРО,, се приклучија и децата од групата,, Зајачиња,,
од објект детска градинка, Лихнида,со цел да ги подджат и храбрат сите медицинари кои се грижат за нашето здравје.

Photos from ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ - Охрид's post 01/04/2020

#останидома и маскирај се 😊
Средна група 4-5год
Објект "Билјана"

Photos from ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ - Охрид's post 01/04/2020

Другаруваме од дома # седиси дома и учествувај во заедничкиот маскембал

Децата од средна група 2
4-5 години
Објект: Централна градинка

Photos from ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ - Охрид's post 01/04/2020

Група "Ѕвездички" - 4-5год.-"Лихнида"

Photos from ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ - Охрид's post 01/04/2020

Седи дома и забавувај се,
Ви посакуваат дечињата од Голема 2 група
5-6 години
Централна градинка :*

Photos from ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ - Охрид's post 01/04/2020

Априлијада 🦸🤴👸🧜
...и денес се забавувавме во кругот на нашето семејство.

Групата на деца ,,Зајачиња,,од детската градинка,,Лихнида,, испраќаат поздрав до сите дечиња и другарчиња со пораката
#седисидома

Photos from ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ - Охрид's post 01/04/2020

Втора мала група 3-4 год.
Објект:Централна
СЕДИ ДОМА
КРЕИРАЈ МАСКИ

Photos from ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ - Охрид's post 01/04/2020

Вредни деца. Возрасна група 5-6 години.

Photos from ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ - Охрид's post 01/04/2020

Голема група 1 Централна градинка. Секогаш најдобри во све.

Photos from ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ - Охрид's post 06/03/2020

Срекен ,,Ден на жената,,на понежниот пол им посакуваат децата и колективот од детската градинка ,,Лихнида,

20/02/2020

Нашата театарска претстава пристигна и во Ресен...со смеа,радост,восхит ја следеа децата од градинката "11 Септември",децата од ОУ"Мите Богоевски"Ресен,како и д цата од Дневниот центар за лица со телесна или интелектуална попреченост Ресен.. Ви Благодариме што со вашите донации ќе и помогнеме на малата Сандра,како и благодарност до Домот за култура “Драги Тозија

Photos from ЈОУДГ„Јасна Ристеска“ - Охрид's post 13/02/2020

Хуманитарна театарска претстава во објект Пештани.
Од ❤за Сандра.

Want your school to be the top-listed School/college in Ohrid?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

Website

Address


Dimitar Vlahov Br. 63
Ohrid
6000
Other Ohrid schools & colleges (show all)
Igroteka Smiley Igroteka Smiley
Ulica Partizanska 38
Ohrid, 6000

Најдобрата игротека во Охрид!!