IQ UP - Ohrid

Со IQ Up! едукацијата преку иновативна методологија ги в? 💡IQ UP! нуди едукативни програми за деца од 5 - 13 години.

IQ Up! образовниот концепт е комбинација од СТЕАМ мултидисциплинарниот пристап на учење, дополнет со литература и програмирање.

Во IQ UP! создадовме програми во кои преку нови научни авантури на Биби, Боби и нашиот нов лик 10 годишниот Оливер, ги воведуваме децата во магичниот свет на науката, технологијата, математиката, уметноста и инженерствотo, комбинирани со литература и програмирање.

Во на

Operating as usual

23/10/2023

🇲🇰 Честит празник, генијалци! 🇲🇰

Photos from IQ UP - Ohrid's post 19/10/2023

🌈Виножито🌈
Со својата неповторлива комбинација на бои израз на природната убавина и чудо што може да ни го пружи природата. Преку разгледување на научните основи зад појавата на виножитото децата разбраа дека во природата често постои наука зад убавината.

Photos from IQ UP - Ohrid's post 18/10/2023

💡Електрична енергија
🔹Запознавање со основните елементи на струјно коло.

🔹Запознавање со поимите изолатори и спроводници.

🔹Конструирање на едноставни струјни кола.

🔹Учениците изведоа експерименти во кои употребуваа различни извори на електрична енергија.

🔹Преку интересен експеримент, учениците имаа можност самите да создадат едноставна батерија.

🔹Дискусија за важноста на безбедност при ракување со електрични уреди и електрична енергија.

IQ UP - Ohrid

Photos from IQ UP - Ohrid's post 18/10/2023

"Магични броеви" - Мали истражувачи

18/10/2023

🔺Ако сè уште се прашувате зошто треба да го запишете вашето дете во , еве уште една добра причина зошто! 👇
🧫🧪Учиме преку различни тестирања и експерименти, а со тоа ги стимулираме детската интеракција, креативност и љубов кон истражувањето на светот околу нив. 🌍
📝Ве чекаме на бесплатен пробен час 👉 https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7

16/10/2023

📚 Креираме, експериментираме, тестираме, дознаваме, учиме - сѐ е возможно во светот на знаењето во ! 🤩

👩🏼‍🔬Насочете го вашето дете кон успехот! 🚀 Повеќе информации и регистрација🔻https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7

16/10/2023
05/10/2023

Со љубов и посветеност, нашите наставници ги поддржуваат децата да станат идни научници, инженери, иноватори и лидери.
🌐 www.iqup.mk

“Шарена наука” -  Мали истражувачи во @iqupohrid
🧬Со можноста да истражуваат и учат децата ги подготвуваме за успешно прилагодување во различни средини со што ги поттикнуваме да имаат поголема доверба во себе и своите способности 💡 04/10/2023

"Шарена Наука" - Мали истражувачи
Со можноста да истражуваат и учат децата ги подготвуваме за успешно прилагодување во различни средини со што ги поттикнуваме да имаат поголема доверба во себе и своите способности.

“Шарена наука” - Мали истражувачи во @iqupohrid 🧬Со можноста да истражуваат и учат децата ги подготвуваме за успешно прилагодување во различни средини со што ги поттикнуваме да имаат поголема доверба во себе и своите способности 💡

Доста е со учење лекции напамет! Време е да зборуваме за содржината, а не за формата на образованието на нашите деца - IQ Up 03/10/2023

Доста е со учење лекции напамет! Време е да зборуваме за содржината, а не за формата на образованието на нашите деца - IQ Up Импресионирање на учителите со подолго запаметување на лекциите повеќе не треба да биде мерило за успехот на децата. Времето е да зборуваме за содржината, за проце....

Доста е со учење лекции напамет! Време е да зборуваме за содржината, а не за формата на образованието на нашите деца - IQ Up 03/10/2023

❓Дали сте загрижени резултатите кои вешето дете ги постигнува од своето образование?
❓Дали сметате дека знаењето и вештините кои вашето дете ги стекнува не се доволни за да се соочи со предизвиците кои ги носи иднината?
Прочитајте го нашиот нов блог пост и дознајте какво образование им е потребно на нашите деца 👇👇👇

Доста е со учење лекции напамет! Време е да зборуваме за содржината, а не за формата на образованието на нашите деца - IQ Up Импресионирање на учителите со подолго запаметување на лекциите повеќе не треба да биде мерило за успехот на децата. Времето е да зборуваме за содржината, за проце....

03/10/2023

🚀 Учиме #програмирање со IQ UP! програмите! 🖥️

Нашиот иновативен пристап го спојува програмирањето со математиката, природните науки, иненерството, литературата и технологијата, давајќи им на учениците можност да креираат, експериментираат и решаваат предизвици во креативен и забавен формат. 💡🎮

Со програмирањето, учениците го претвораат своето научено знаење во практични дигитални проекти - од симулација на струјно коло до виртуелен модел на кардио-васкуларниот систем. 🌐📊

Поттикнуваме логичко размислување, тимска соработка и способност за решавање на предизвици, без страв од грешки. 🤝🧩

Замислете ги задоволството и среќата што ги чувствуваат учениците кога, на пример, на часот кога учат за струјно коло, во првиот дел секој на забавен начин создал вистинско струјно коло употребувајќи најразлични извори на енергија, најразлични потрошувачи и електронски елементи, а потоа го претвора во дигитален проект преку програмирање. Или пак, на часот во кој учат за кардио-васкуларен систем, тие освен што создаваат модел на срце кое пумпа како реален проект, истото го создаваат и во дигитатален проект преку програмирање. На тој начин учениците стекнуваат сигурност во себе и мотивација да експериментираат, да пробуваат нови работи, да истражуваат и да прават креативни комбинации без да се плашат од грешки или неуспех

Уписите се во тек! Побрзајте да закажете бесплатен пробен час во IQ UP - Ohrid:
☎️ 078 249 507

IQ UP! - Научните авантури на Оливер, Биби и Боби 02/10/2023

Уписите во IQ UP - Ohrid се во тек!

Регистрирајте се за бесплатен пробен час на следниот линк:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSde1GgbDaXaIJiF4ITGoKy6GqBa3PR8nui1tHnEPD_5KoVZpA/viewform

IQ UP! - Научните авантури на Оливер, Биби и Боби IQ UP! е прва македонска едукативна франшиза за деца од 6 до 12 години. Во IQ UP! создадовме програми во кои преку нови научни авантури на Биби, Боби и нашио...

26/09/2023

“Мали истражувачи” програма за деца од 3 до 5 годишна возраст во

🎯 Цел: Поттикнуваме развој на нивните потенцијали преку иновативен пристап во светот на науката, технологијата, математиката, инженерството и уметноста. 🚀🔍🎨

🗺️ Преку научни сказни и забавни авантури на Биби и Боби, најмладите сонувачи ќе ги истражуваат тајните на светот околу нив и ќе ги откриваат прекрасните страни на учењето. 🌈📚

25/09/2023

🚀 Започнува лансирањето во светот на науката!

🛰 Космосот е крајна станица, но и почеток на нашите соништа. Заедно усвојуваме знаење, а нашите генијалците го имаат само небото како граница! 💯

💯 Научната авантура може да започне! Последни денови за уписи🔻Ве чекаме на бесплатен пробен час ▶️ https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7

14/09/2023

едукацијата е базирана на иновативна методологија во која се имплементирани најсовремени и докажани техники, пристапи и методи за едуцирање на децата.

🌐 Дознајте повеќе за нас: https://iqup.mk/

📢 Регистрирајте се за бесплатен пробен час: https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7 или контактирајте нѐ во нашите училишни центри:

IQ UP! Охрид - 078 249 507

#ЕдукацијаШтоИнспирира 🚀💡

07/09/2023

"Големите луѓе не се родени големи, тие растат големи!”🌱
Во свет што се менува со молскавична брзина, ! стои како иноватор во образованието. 🚀
Со нашите иновативни методи, ги подготвуваме децата за иднината со долготрајно знаење и вештини. 📚🧪
Поставуваме акцент на решавањето на предизвикот, креирајќи креативни мислители во секоја област.💡💪
УПИСИТЕ се во тек!
Регистрирајте се за бесплатен пробен час 👇
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
или контактирајте нѐ на: 078 249 507

07/09/2023

🤖 Во текот на нашите едукативни програми, децата ќе имаат можност да се запознаат со нашиот верен пријател - роботчето TacoBot! 🤖

Преку забавни и интерактивни активности, ние ги воведуваме во светот на роботиката. Не само што ќе учат за науката, инженерството и технологијата зад роботчето, туку и сами ќе го програмираат. 🤖

УПИСИТЕ се во тек!
Регистрирајте се за бесплатен пробен час 👇
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
или контактирајте нѐ во IQ UP! училишниот центар: 078 249 507

07/09/2023

🚀 Добре дојдовте во нашите IQ Up! училишта, каде што статичните училници се историја! 🎉

🧪 Ние ги заменивме со интерактивни и иновативни лаборатории каде што учењето станува вистинско искуство! 📚

🌟 Во секоја училница, нашите мали генијалци изучуваат наука, технологија, инженерство и математика преку:

🔬 Експериментирање;
🌍 Истражување;
🔍 Анализирање;
🛠 Работа на реални проекти;
🎮 Многу интерактивни игри и активности.

🌈 Нашиот целосно дизајниран простор е шарен и забавен за најмалите, иновативен и привлечен за тинејџерите. 🌈

👩‍🔬 Со иновативни методи, ги подготвуваме децата за иднината со долготрајно знаење и вештини. 📚🧪

УПИСИТЕ се во тек!
Регистрирајте се за бесплатен пробен час 👇
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
или контактирајте нѐ ☎️: 078 249 507

Photos from IQ UP - Ohrid's post 05/09/2023

🚀 Учиме #програмирање во ! 🖥️
Нашиот иновативен пристап го спојува програмирањето со математиката, природните науки и технологијата, давајќи им на учениците можност да креираат, експериментираат и решаваат предизвици во креативен и забавен формат. 💡🎮
Со програмирањето, учениците го претвораат своето научено знаење во практични дигитални проекти - од симулација на струјно коло до виртуелен модел на кардио-васкуларниот систем. 🌐📊
Поттикнуваме логичко размислување, тимска соработка и способност за решавање на предизвици, без страв од грешки. 🤝🧩
УПИСИТЕ се во тек!
Регистрирајте се за бесплатен пробен час 👇
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
или контактирајте нѐ во IQ UP! училишниот центар: IQ UP! Охрид 078 249 507

#СТЕМ #ЕдукацијаШтоИнспирира #Програмирање

Научните експедиции на IQ UP! - каде што секое дете е вселенски истражувач во универзумот на знаење, наука и технологија 05/09/2023

Дали сте спремни да се приклучите на нашата вселенска авантура? 🚀📚🧬 Пријавете се тука:
📝 https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7

Научните експедиции на IQ UP! - каде што секое дете е вселенски истражувач во универзумот на знаење, наука и технологија Регистрирајте се за бесплатен пробен час

04/09/2023

📣 Уписите се во тек!
🗓️ Започнуваме наскоро!
🧪 Дали вашите мали истражувачи се воодушевени од чудата на природата и животот и сакаат да ги откријат одблизу? 🌿✨ Сега имаат можност да ни се придружат и да го прошират своето знаење преку нашите едукативни програми! 🗓️📚
📚 Пријавете се за бесплатен час преку следниот линк: https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
📞 За дополнителни консултации и прашања, контактирајте го нашиот тим на следните телефонски броеви:

IQ UP - Ohrid - 078 249 507 и 075 277 443

#МалиГенијалци #Биологија #Наука #Истражување #ЕдукацијаШтоИнспирира #Уписи

03/09/2023

🚀 Се подготвуваме за почетокот на нашите едукативни програми! 🗓️

💡 Имаме цел да ги инспирираме креативните способности кај нашите млади генијалци! 🧪✨

🔬 Една од нашите примарни фокусни области е и инженерството бидејќи тоа ги развива креативноста и аналитичките вештини кај учениците.

📝 Пријавете се за бесплатен час со клик на следниот линк: https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7

📞 За било какви прашања, ви стоиме на располагање на следните телефонски броеви:

IQ UP! Охрид - 078 249 507 и 075 277 443

#МалиГенијалци #Инженерство #Креативност #ЕдукацијаШтоИнспирира #Уписи
#МалиГенијалци #Инженерство #Креативност #ЕдукацијаШтоИнспирира #Уписи

03/09/2023

Играме и учиме со најмалечките! 🎮📚

🗓️ Најновата СТЕМ програма е наменета за деца на возраст од 3 до 5 години.

🎯 Цел: Поттикнуваме развој на нивните потенцијали преку иновативен пристап во светот на науката, технологијата, математиката, инженерството и уметноста. 🚀🔍🎨

🗺️ Преку научни сказни и забавни авантури на Биби и Боби, најмладите сонувачи ќе ги истражуваат тајните на светот околу нив и ќе ги откриваат прекрасните страни на учењето. 🌈📚

УПИСИТЕ се во тек!
Регистрирајте се за бесплатен пробен час 👇
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
или контактирајте нѐ во IQ UP! училишниот центар:
IQ UP! Охрид 078 249 507

#СТЕМ #ЕдукацијаШтоИнспирира #РанРазвој

02/09/2023

🏁 Се подготвуваме за почеток на нашите едукативни програми! 🗓️

🌟 Се подготвуваме да инспирираме креативност кај нашите мали генијалци! 🧪✨

🧮 Нашиот фокус? Забавно учење на математика!

📝 Пријавете се преку следниот линк: https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7

📞 Доколку имате било какви прашања, контактирајте нè на следните тел. броеви:

IQ UP! Охрид - 078 249 507 и 075 277 443

#МалиГенијалци #Математика #Наука #Креативност #ЕдукацијаШтоИнспирира #Уписи

01/09/2023

Среќно, другарчиња! 🍀
Среќен почеток на учебната година! 📗

30/08/2023

Откривањето на тајните на небото и разбирањето на космичките појави е вистинска авантура за нашите ученици 🌌🔭🌟

🌟 Уписите се во тек!
📲 Закажете бесплатен пробен час на линкот:
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7 или контактирајте нѐ во IQ UP! училишниот центар најблиску до вас:

IQ UP! Охрид - 078 249 507

#МалиГенијалци #Наука #Креативност #ЕдукацијаШтоИнспирира #Астрономија

29/08/2023

Во рамките на нашите едукативни програми, малите истражувачи заедно со Оливер, преку забавни, интерактивни активности и експерименти ќе ги учат законите на физиката. 🧬

🌟 Уписите се во тек! 📲 Резервирајте бесплатен пробен час на следниот линк: https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7 или контактирајте нè во IQ UP! училишниот центар:
IQ UP! Охрид - 078 249 507

#МалиГенијалци #Физика #Наука #Креативност #ЕдукацијаШтоИнспирира #Оливер

28/08/2023

📢Уписите се во тек!
🏁Започнуваме наскоро!
📅Почеток на програмите - септември.

Во текот на деветмесечните програми, преку интересни активности и проекти, заедно со децата ќе го истражуваме светот на дизајнот и градбите. 🏛️🏗️

Пријавете се тука👇
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
или контактирајте нè на следните тел. броеви:
IQ UP! Охрид - 078 249 507 и 075 277 443

#МалиГенијалци #Архитектура #Наука #Креативност #ЕдукацијаШтоИнспирира #Уписи

25/08/2023

Експериментираме во нашата научна лабораторија 🧪

5 деветмесечни едукативни програми преку кои децата ќе имаат можност за експериментирање, набљудување и практична примена.

⚗️ Мали истражувачи;
🧬 Магичната лабораторија на Биби и Боби;
🔭 Магичната лабораторија на Биби и Боби ПЛУС;
🧫 Научните авантури на Оливер;
🧪 Научните авантури на Оливер ПЛУС.

Малите генијалци ќе уживаат во нашата лабораторија 👩‍🔬🧑‍🔬 Заедно ќе ги откриваме тајните на хемиските реакции и магијата на научното истражување 🔬🔍

Уписите за нови другарчиња се во тек!

Регистрирајте се за бесплатен пробен час👇
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
или контактирајте нѐ во IQ UP! училишниот центар:
IQ UP - Ohrid - 078 249 507

#МалиГенијалци #УчењеЗабава #Наука #Креативност #ЕдукацијаШтоИнспирира

Photos from IQ Up - Macedonia's post 24/08/2023

✨Едукаторите се мостови кон неиспитаните области на знаењето, воведувајќи ги нашите најмали умови кон врвот на научното искуство.

🌟Тие се важни водичи во светот науката, давајќи им можност на децата да откријат, истражуваат и креираат.

💫Тие се тие што им овозможуваат да сонуваат, да експериментираат и да играат со идеи, што е суштинско за иновациите.

#ЕдукаториСоСрце #ЕдукацијаШтоИнспирира

23/08/2023

📚 Запознајте се со 💡 - иновативниот образовен модел што ги спојува интелектуалниот развој и вештините со знаењето во областа на науките, технологијата, програмирањето и литературата!
🌟 Закажете бесплатен пробен час на линкот:
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
или контактирајте нѐ во IQ UP! училишниот центар
IQ UP! Охрид - 078 249 507

#МалиГенијалци #УчењеЗабава #Наука #Креативност #ЕдукацијаШтоИнспирира #ЕлементиНаЕдукација

21/08/2023

🌟 Уписите се во тек!
IQ UP! програмите се уникатни, иновативни и забавни, соодветно приспособени на возраста и интелектуалните потреби на секое дете. Тие се поделени на неколку возрасни групи, а опфаќаат деца на возраст од 3 до 13 години.

ПЕТ ДЕВЕТМЕСЕЧНИ ПРОГРАМИ:

⚗️ Мали истражувачи;
🧬 Магичната лабораторија на Биби и Боби;
🔭 Магичната лабораторија на Биби и Боби ПЛУС;
🧫 Научните авантури на Оливер;
🧪 Научните авантури на Оливер ПЛУС.

Регистрирајте се за бесплатен пробен час👇
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
или контактирајте нѐ во IQ UP! училишниот центар IQ UP! Охрид - 078 249 507 или 075 277 443

#МалиГенијалци #УчењеЗабава #Наука #Креативност #ЕдукацијаШтоИнспирира

18/08/2023

Уписите се во тек!
🚀 IQ UP! - Нашите едукативни програми обезбедуваат уникатно образование, прилагодено на возраста и потребите на децата. 📚🎉

🔍 Секоја програма опфаќа важни области како математика, биологија, хемија, физика, технологија, уметност и литература. Но, тоа не е сè! 🌟 Нашите генијалци ќе изучуваат и инженерство, екологија, астрономија, електроника, механика и програмирање!

📢 Ве очекуваме на бесплатен пробен час. 📝 Регистрирајте се на следниот линк: https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7

📞 Повеќе информации во

📍 IQ UP - Ohrid - 078 249 507

🌠 Заедно го инспирираме детскиот развој! 💡🌈

#ЕдукацијаШтоИнспирира #СТЕМпрограми


Photos from IQ Up - Macedonia's post 14/08/2023

IQ UP! програмите се уникатни, иновативни и забавни, соодветно приспособени на возраста и интелектуалните потреби на секое дете. Тие се поделени на неколку возрасни групи, а опфаќаат деца на возраст од 3 до 13 години.

Во секоја од програмите се вклучени најважните теми од целокупното образование на секое дете, како што се: математика, биологија, хемија, физика, технологија, уметност и литература, но и: инженерство, екологија, астрономија, електроника, механика и програмирање.

УПИСИТЕ се во тек!
Регистрирајте се за бесплатен пробен час 👇
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
или контактирајте нѐ во IQ UP - Ohrid - 078 249 507

#ЕдукацијаШтоИнспирира

13/08/2023

Ве запознаваме со програмата:
Научните авантури на Оливер 🔬🚀

Оваа програма е наменета за деца од 9-12 години.

Дознајте ја вистинската магија на науката со Оливер, малиот гениј! 🌟 Преку оваа програма влегуваме во светот на природните и техничките науки на сосема нов начин.

Со Оливер, децата имаат највесело патување во светот на забавното учење! 🎢🤩 Со негова помош, учат интересни факти, решаваат предизвици, учат преку игра и тимска работа.

Ја поттикнуваме креативноста на нашите генијалци! 🎨💡🔍 Ги мотивираме да истражуваат, логички да размислуваат и да откриваат решенија чекор по чекор. 🧠💭 Оливер и нашите наставници сакаат да ги видат како самостојни истражувачи спремни да се справат со секој проблем на патот кон успехот.

Родители, сакате да видите како нивните идеи се претвораат во дигитализирано решение? 📱🎮 Ние го ставаме фокусот на нивната креативност и инвентивност и ќе им помогнеме да го остварат нивниот сон - дали е во форма на креативна апликација, игра, дигитална приказна или нешто апсолутно ново и необично.

🌐 Посетете ја нашата веб-страница www.iqup.mk за повеќе информации и пријавување! Подгответе се за највозбудливото научно искуство! 🚀🔬

#Наука #Образование #Деца #Креативност #НаучниАвантури #Оливер

12/08/2023

Ве запознаваме со програмата:
Магичната лабораторија на Биби и Боби ПЛУС ➕

Оваа програма е наменета за деца од 6 до 9 години. Преку забавен и интерактивен пристап, го прошируваме нивното знаење во сферата на природните науки, математиката и технологијата.

Меѓутоа, ова не е училишна програма. Нашата „Магична лабораторија” отвора врати кон неверојатен свет на истражување. Нашите мали генијалци, ги поттикнуваме повеќе да размислуваат и да истражуваат за поконкретни теми и проблематики. 🗺️

Преку низа од 40 различни теми, нашите ученици ги воведуваме во најразлични области како астрономија, електроника, ботаника, анатомија, геометрија и хемиски реакции. Нашата цел е да им обезбедиме суштинско знаење и да ги поттикнеме да бидат реални истражувачи. 🔭🥼

Интересен дел од програмата е фокусот на блоковото програмирање. Го надградуваме нивното знаење и креативност преку програмирање на игри и изработка на проекти. ⌨️💿📀

Пред сѐ, ги инспирираме да бидат активни и креативни. Да ја користат својата фантазија и да создаваат, да истражуваат, да се чувствуваат како вистински сонувачи, откривајќи го светот околу нив.

За повеќе информации посетете ја нашата веб-страница www.iqup.mk 🌐

#ЕдукацијаШтоИнспирира #МагичнатаЛабораторијаНаБибиИБобиПЛУС #Наука #Креативност #Програмирање #ДецаСонувачи

21/12/2022

Другарчиња,
Дали сте подготвени за забавна и едукативна НОВОГОДИШНА РАБОТИЛНИЦА?🎄 ☃️ ❄️
Оливер сонува за неверојтна НОВОГОДИШНА забава, во која ќе му се придружат сите другари, со многу снег ❄️ , елка која светка во сите бои🎄, Дедо Мраз од Заз кој ќе стаса со падобранец и многу интересни активности.
Ние сакаме да му ја исполниме оваа новогодишна желба на Оли. Но, ни треба ваша помош. Преку новогодишни работилници кои се замислени во вид на ESCAPE ROOM, ќе треба да решиме одредени загатки, да направиме одредени експерименти и проекти, за да преку наука му помогнеме на Оливер да го реализира својот новогодишен сон и заеднички да го прославиме доаѓањето на Нова Година. ✨
Дали сте подготвени?
Се гледаме во IQ UP! 🎄 ☃️

Want your school to be the top-listed School/college in Ohrid?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

🚀 Учиме #програмирање со IQ UP! програмите! 🖥️Нашиот иновативен пристап го спојува програмирањето со математиката, приро...
“Мали истражувачи” програма за деца од 3 до 5 годишна возраст во @iqupohrid🎯 Цел: Поттикнуваме развој на нивните потенци...
“Научните авантури на Оливер ПЛУС” во IQ UP - Ohrid Iqup Ohrid
УПИСИТЕ се во тек!Регистрирајте се за бесплатен пробен час 👇https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7

Location

Category

Website

www.IQUP.mk

Address


Mite Bogoeski
Ohrid
6000
Other Schools in Ohrid (show all)
Language School QUEEN Училиште за странски јазици Квин Language School QUEEN Училиште за странски јазици Квин
Jane Sandanski 75 V
Ohrid, 6000

Keep learning keep growing !

Art center "Baby school" Art center "Baby school"
Ohrid

Прв 💥 едукативен центар за деца 🙋‍во Охрид Первый 💥 образовательный центр для детей 🙋‍♀️ в Охриде

OОУ „Григор Прличев", Охрид OОУ „Григор Прличев", Охрид
Улица “Димитар Влахов“ бр. 65
Ohrid, 6000

ООУ „Григор Прличев“ Охрид

Malac Genijalac Ohrid - Училиште за ментална аритметика Malac Genijalac Ohrid - Училиште за ментална аритметика
MK, Boulevard Turistichka 32
Ohrid, 6000

Уписите се во тек! 🔹Нумикон 🔸Малац Сезнајко 🔹Ментална аритметика За деца кои го менуваат светот🌍

ООМУ "Методи Патче" - Охрид ООМУ "Методи Патче" - Охрид
Nikola Karev 4
Ohrid, 6000

OOMU "Metodi Patche" - Ohrid

Prodavnica za kompjuteri 2 Prodavnica za kompjuteri 2
15th Korpus
Ohrid, 6000

Плус Бон-Тон Плус Бон-Тон
Ohrid

Среќни и весели и дечиња ���

Образовен Центар Opportunity Ü Образовен Центар Opportunity Ü
Даме Груев 155, Охрид
Ohrid, 6000

Образовен Центар Opportunity Ü * образованието е најважно за

Pisi Obrazovanie Pisi Obrazovanie
Dame Gruev 207
Ohrid, 6000

Центар за друго образование.

Lingva Hope Lingva Hope
Dame Gruev 63A
Ohrid, 6000

Лингва Хоуп -центар за странски јазици