Onlajn Casovi po Fizika /Онлајн часови по физика

Онлајн часови по физика за ученици од основно и средно образование

Operating as usual

09/12/2022
28/08/2022

И оваа учебна 2022/23 година ќе одржувам онлајн часови по математика и физика.Цена на час (еден саат) е 400 денари.

22/08/2021

Без разлика дали наставата ќе биде со физичко присуство или онлајн, приватните онлајн часови ќе ги одржувам и во учебната 2021/22 преку платформата Microsoft Teams.
Цената останува иста.

12/04/2021

Никола Тесла го опишува мобилниот телефон во 1926 година

Photos from Onlajn Casovi po Fizika i Matematika/Онлајн часови по физика и математика's post 21/12/2020

21.12.2020

Photos from Onlajn Casovi po Fizika i Matematika/Онлајн часови по физика и математика's post 08/12/2020

На 21 декември 2020 година ,човештвото ќе биде сведок на една ретка можност да ја види т.н. "Божиќна ѕвезда" која ќе изгледа како на првата слика.
Оваа појава се случува еднаш на 800 години (последен пат е случена во 1226 година).
Имено , тоа нема да биде ѕвезда, туку планетите Јупитер и Сатурн, кои ќе се во конјукција односно во иста линија за набљудувачот од Земјата и на тој начин ќе ја формираат т.н. "Божиќна ѕвезда".
На 21 декември, веднаш по зајдисонцето во 17:30 часот, погледнете на југозапад и ќе ја видите оваа прекрасна појава.
Земјата влегува во поле на повисока свесност ❤
П.С. "Божиќна ѕвезда" се нарекува бидејќи мудреците од исток најверојатно ја следеле оваа појава која го најавувала Христовото раѓање.

Photos from Onlajn Casovi po Fizika i Matematika/Онлајн часови по физика и математика's post 04/12/2020
30/11/2020

?

Want your school to be the top-listed School/college in Ohrid?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Website

Address

Ohrid
6344
Other Education in Ohrid (show all)
Школа за брзо читање и мудро учење - Охрид Школа за брзо читање и мудро учење - Охрид
BUlica Turisticka 69
Ohrid, 6000

Сертифицирани тренери, обучени за програмата за брзо читање и мудро учење, прилагодена за деца и возрасни.

SUNRISE-Language School,Ohrid SUNRISE-Language School,Ohrid
Bulevar Turisticka Br. 28/1/8
Ohrid, 6000

Училиште за странски јазици 070 391 451 / 070 331 791

Охридски сувенири - Охрид Охридски сувенири - Охрид
Плоштад
Ohrid

We make and sell souvenirs from Ohrid

Abakus-obrazoven centar Ohrid Abakus-obrazoven centar Ohrid
Dimitar Vlahov Bb
Ohrid, 6000

Заедно до подобар успех Kontakt: 046254884

Sigma Plus Ohrid - Центар за Математичка Едукација Sigma Plus Ohrid - Центар за Математичка Едукација
Ohrid, 6000

Центар за Математичка Едукација

Via Dante Via Dante
Kej Marsal Tito 95
Ohrid, 6000

Невладина организација од областа на лингвиистиката ?

Klover Klover
Dame Gruev Br. 9
Ohrid, 6000

ENGLISH IS FUN, LEARN MORE ENGLISH!!!

Училиште за математика "Броеви 14:21" Училиште за математика "Броеви 14:21"
Ohrid

Приватно училиште за часови по математика за ученици од основно и средно образование с. Велгошти, Охрид.

Odnasataucilnica Odnasataucilnica
Ohrid, 6000

Страница во функција на наставниот процес. Ученици, ро?

Spaska Jakjimoska Spaska Jakjimoska
Ohrid, 6000

Education/Data analytics/Machine learning engineering