Language schools in Kicevo

Find Language schools in Kicevo. Listings include Adams Education - Adams Edukacija, The Language Academy and Kurse Gjermanisht /Adelina Xhambazi. Click on each in the list below the map for more information.

Adams Education - Adams Edukacija A Adams Education - Adams Edukacija
4ti Juli 116B
Kicevo, 6250

The Language Academy B The Language Academy
Goce Delcev 16
Kicevo, 6250

English,German,Macedonian and Albanian courses.

Kurse Gjermanisht /Adelina Xhambazi C Kurse Gjermanisht /Adelina Xhambazi
Bulevar Oslob./9
Kicevo, 6250

Prof. Adelina Xhambazi *Kurse intensive të gjuhes Gjermane A1-B2 *Përvoja jonë ofron sukses të garantuar në kalimin e testit të "ÖSD" dhe "Goethe". ☆ Përkthime, konsultime dhe shërbime adm.jur. *Qualität muss nicht teuer sein!