ОСУ "Мирко Милески" Кичево

ОСУ "Мирко Милески" Кичево

ОСУ „Мирко Милески“- Кичево

ОСУ „Мирко Милески“ е средно општинско училиште, се наоѓа во строгиот центар на Кичево на улица Рудничка бр. 2. Центарот располага со 25970 метри квадратни. На овој простор се сместени главната зграда, спортската сала, отворените игралишта за фудбал и кошарка, како и две машински работилници.
Гимназијата има на располагање 36 училници, од кои во 21 може да се изведува класична настава. Моментално

29/11/2023

Известување за полагање на вонредни и диференцијални испити во ДЕКЕМВРИСКА испитна сесија Пријавување на ден 05,06 и 07.12.2023г.(вторник,среда и четврток) од 09 до 13:00ч. Писмени испити:македонски јазик на 11.12.2023 во 12:00ч.,англиски,франц.,герман.,латински на 11.12 во 13:00ч.,математика на 12.12.2023г. во 12:00ч.
Усни испити од 13.12 до 18.12.2023г.

27/10/2023

Известување за полагање вонредни и диференцијални испити во НОЕМВРИСКА испитна сесија Пријавување на ден 01.11 и 02.11.2023(среда и четврток) од 09:00 до 10:00ч.
Писмен испит по македонски јазик на 07.11 вo 12:00ч.,англиски,француски,германски и латински јаз.на 07.11 во 13:00ч.,математика на 08.11.2023г. во 12:00ч.
Усни испити ќе се вршат од 09 до15.11.2023г.

Photos from ОСУ "Мирко Милески" Кичево's post 09/10/2023

Успешно завршен проектот SUPERSCHOOLS "Say no to prejudice".
Размената беше реализирана во периодот од 01.10.2023 - 07.10.2023

Photos from ОСУ "Мирко Милески" Кичево's post 06/10/2023

Прв и втор ден од мобилноста во Краљево, Србија.
Во периодот од 01.10.2023 - 07.10.2023, нашето училиште е во посета на сообраќајното училиште "Никола Тесла"- Краљево.
Проектот "Say no to prejudice" од RYCO, Superschools, повторно не спои и ни покажа колку е битно да работиме на надминување на нашите предрасуди. 🌼

Photos from ОСУ "Мирко Милески" Кичево's post 06/10/2023

Да се присетиме на изминатата учебна година кога имавме гости од Краљево, Србија.
Во рамки на проектот од RYCO superschools, "Say no to prejudice" поминавме пет незаборавни дена во дружба и рушење на предрасуди 🍀

26/09/2023

Известување за вонредни и диференцијални испити во ОКТОМВРИСКА испитна сесија Пријавување на ден 02,03 и 04.10.2023г.(понеделник,вторник и среда) од 10 до 13:00ч.
Писмен испит: Македонски јазик на 09.10во09:00ч.,англиски,франц.,латински...на 09.10 во 10:00ч.,математика на10.10 во 11:00ч.
Усни испити ќе се вршат од 16.10 до 20.10.2023г.

Want your school to be the top-listed School/college in Kicevo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Erasmus+ проект  "Wake up your school-become an active citizen". Mirko Mileski
Хемиско-технолошка струка - Уписи за учебната 2021/2022 година

Location

Category

Telephone

Website

i.edu.mk

Address

Рудничка бр. 2
Kicevo
6520
Other Education in Kicevo (show all)
Bletezat Bletezat
Ljubica Bogoeska
Kicevo

Shoqatë për fëmijë me nevoja të veçanta

Udha e Besimtarit Udha e Besimtarit
Kicevo, 6250

Udha e Besimtarit Kir'an dhe Sunet

Mind for success to be Successful Mind for success to be Successful
Mirko Mileski
Kicevo, 6250

Way To SuccesS

Halveti Hayati Çullu Baba Tekkesi - Kırçova Halveti Hayati Çullu Baba Tekkesi - Kırçova
Kicevo, 6250

Halveti Hayati Çullu Baba Tekke Camii Kırçova

Educational center Bright KIDS - Karposh Educational center Bright KIDS - Karposh
Улица Прашка бр. 13
Kicevo, 1000

Kids educational center

Adams Edukacija Adams Edukacija
Adams Edukacija, 4th Of July No. 116 B, Kichevo, North Macedonia
Kicevo, 6250

Language School

Xhamia Salihin- "Xhamia e Bamirësve" Xhamia Salihin- "Xhamia e Bamirësve"
Kicevo, 6250

Qëllimi: Informimi i opinionit me çështje të ndryshme eduaktive.