Adams Education - Adams Edukacija

Adams Education - Adams Edukacija

Nearby schools & colleges

SHMK "DRITA"
SHMK "DRITA"
Rruga Rudniçka

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Adams Education - Adams Edukacija, School, 4ti Juli 116B, Kicevo.

Operating as usual

Photos from Adams Education - Adams Edukacija's post 30/05/2024

When life gives you marshmallows, make smores!😊🫶😍

Photos from Adams Education - Adams Edukacija's post 30/05/2024

Sticky fingers, happy hearts, and memories as sweet as our smores.😍🫶

28/05/2024

Едукативните работилници ќе го воведат вашето дете на инспиративен и возбудлив начин да го искуси учењето, ќе ја потикнат детската љубопитност, фантазија, креативност.
Родители, овозможете им на вашите деца низ игра да бидат воведени во светот на знаењето, да научат да комуницираат со другарчињата, да споделуваат, да развиваат социјализациски вештини.
Долгогодишната успешна едукативна работа со деца го испишува нашето мото:
„Учење – љубов – дисциплина“
УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК!

Photos from Adams Education - Adams Edukacija's post 28/05/2024

🫢🎉The sweetest slap in the face is Pie Face.🫢🎉

Photos from Adams Education - Adams Edukacija's post 28/05/2024

😊🎊Let's put a smile on that face with Pie Face. 😊🎊

Photos from Adams Education - Adams Edukacija's post 28/05/2024

🥳😁Pie Face is the perfect game to have fun in the classroom.🥳😁

Photos from Adams Education - Adams Edukacija's post 27/05/2024

🥳Pie face challenge !🥳
Who is ready for some fun?☺️

Photos from Adams Education - Adams Edukacija's post 27/05/2024

🎊Giggles are here. Fun is here.🎊

27/05/2024

Watch Out...😊
As you turn the handles, there could be a big surprise in store!🎊😁

23/05/2024
Photos from Adams Education - Adams Edukacija's post 21/05/2024

🫶🎉Everything is better in pajamas. 🫶🎉

👩‍🏫Merita Demiri
👩‍🏫Vjollca Selimi Lika

Photos from Adams Education - Adams Edukacija's post 21/05/2024

🫶🎉Pajama party: Because who needs real pants? 🫶🎉

👩‍🏫Selime Elmazi

Photos from Adams Education - Adams Edukacija's post 20/05/2024

🫶🎉Pajama classes were a blast !
Take a peek at our cozy and cheerful classes.🫶🎉

👩‍🏫 Elizabeta Jovanoska

Photos from Adams Education - Adams Edukacija's post 20/05/2024

.🫶🎉 PAJAMA CLASSES: Where memories are made and dreams come true .🫶🎉

👩‍🏫 Татијана Сталеска

Photos from Adams Education - Adams Edukacija's post 18/05/2024

👭Let the games begin!🧑‍🤝‍🧑

10/05/2024

👏👏👏

Photos from Adams Education - Adams Edukacija's post 27/04/2024

Благодарение на вредните раце и големите срца на сите учесници на хуманитарниот базар, како и сите гости кои имаа можност да купат рачно изработени артикли и дела, базарот успешно се реализираше во дворот на Адамс Едукација, на 20.04.2024 година.
Средствата од базарот се донираа за малечкиот Војдан, кој боледува од целебрална парализа. Му посакуваме неговата состојба да се подобрува секој ден, а сите ние заедно му испраќаме многу љубов и поддршка во иззодување на овој тежок пат. За малиот Војдан - кој е голем борец!

Photos from Adams Education - Adams Edukacija's post 23/04/2024
Photos from Adams Education - Adams Edukacija's post 13/04/2024

Објаснувањето на бинарниот и окталниот систем, нивната важност и употреба може да биде тешко за ученици од 5-то одделение.
Но, за мојот ученик Михаел воопшто не е така, бидеќи тој многу брзо научи да решава:
1. Собирање, одземање и множење на бинарни броеви.
2. Собирање, одземање и претворање на броеви од октален систем во декаден систем.
Браво за Михаел !

0️⃣1️⃣1️⃣0️⃣🧑‍💻
Të sqarosh sistemin binar dhe oktal, si dhe rëndësin dhe përdorimin e tyre mund të jetë e vështirë për nxënës të klasës së 5-të.
Mirëpo, për nxënësin tim Mihael nuk është aspak ashtu, sepse ai shumë shpejtë mësoi të bëj:

1. Mbledhjen, zbritjen dhe shumëzimin e numrave binar.
2. Mbledhjen, zbritjen dhe konvertimin e numrave oktal në sistem decimal.

Bravo Mihael.
👩‍🏫Albulena AdiLii

Photos from Adams Education - Adams Edukacija's post 11/04/2024

Учењето на MS Word не значи само пишување текст и менување на боите на буквите. Моите ученици знаат како да креираат сертификати и табели, истите да ги дизајнираат и да прават свои распореди со слики во табелите.
👩‍💻🧑‍💻👩‍💻
Të mesosh MS Word jo gjithmon do të thotë të shkruash tekst dhe të ndryshosh ngjyrat e shkronjave. Nxënësit e mi gjithashtu dijn te krijojn certifikata, ti dizajnojn ato si dhe të krijojn tabela në të cilat shkruajn oraret e tyre me anë të fotove mbrenda tabelave.

✅ Picture Format
✅ Page Layout/ Page Color/ Page Borders
✅Insert/Delete Columns & Rows
✅ Text Box

👩‍🏫 Albulena AdiLii

Photos from Adams Education - Adams Edukacija's post 11/04/2024

Comparison of adjectives....with yummy ice-cream!

👩‍🏫Татијана Сталеска

Photos from Adams Education - Adams Edukacija's post 08/04/2024

🙋‍♀️🙋‍♂️Нашите ученици: Јована Сарафилоска, Матеа Николоска, Ангела Лазаровска, Стефани Максимоска и Тамара Петреска, од 🎨🖼️ликовното ателје на Адамс Едукација, со 👩‍🏫професор ментор: Наталија Спасеноска, освоија 1 место на втора државна изложба на Кинолошки клуб „Македонски паничар“. 👏👏👏Ви честитаме за наградите и да добивате уште многу награди! 🏆🏆🏆Браво!👏👏👏

05/04/2024

Visit by the University of St Gallen Contextual Studies students during their study abroad trip through Montenegro, Kosovo, North Macedonia, and Albania.

22/03/2024

Првите 5 најважни на свет!
Игровните, добро осмислени едукативни активности влијаат на целокупниот психомоторен развој, когнитивните способности, како и на мотивацијата за учење!

Photos from Malac Genijalac Kicevo - Училиште за Ментална Аритметика's post 22/03/2024
Want your school to be the top-listed School/college in Kicevo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Watch Out...😊As you turn the handles, there could be a big surprise in store!🎊😁
Првите 5 најважни на свет!Игровните, добро осмислени едукативни активности влијаат на целокупниот психомоторен развој, к...

Location

Telephone

Website

Address

4ti Juli 116B
Kicevo
6250

Opening Hours

Monday 08:00 - 21:30
Tuesday 08:00 - 21:30
Wednesday 08:00 - 21:30
Thursday 08:00 - 21:30
Friday 08:00 - 21:30
Saturday 09:00 - 17:00
Other Kicevo schools & colleges (show all)
Kurse Gjermanisht /Adelina Xhambazi Kurse Gjermanisht /Adelina Xhambazi
Bulevar Oslob./9
Kicevo, 6250

Prof. Adelina Xhambazi *Kurse intensive të gjuhes Gjermane A1-B2 *Përvoja jonë ofron sukses të garantuar në kalimin e testit të "ÖSD" dhe "Goethe". ☆ Përkthime, konsultime dhe shërbime adm.jur. *Qualität muss nicht teuer sein!

IQ UP - Kichevo IQ UP - Kichevo
Kicevo, 6250

Со IQ Up! едукацијата преку иновативна методологија ги в?

Intellect Education Intellect Education
Ulica 4-ti Juli Br. 188-01/188-02 Lamela A
Kicevo, 6250

Brain Train Brain Train
Mito Joveski 10
Kicevo, 6250

Едукативен центар - иновативна и креативна средина за деца од 4 - 11 години

Këshilla - Совет Këshilla - Совет
Macedonia
Kicevo, 6250

The Language Academy The Language Academy
Goce Delcev 16
Kicevo, 6250

English,German,Macedonian and Albanian courses.

Kursi i gjuhës gjermane “DER DIE DAS” Kursi i gjuhës gjermane “DER DIE DAS”
Kicevo

Prof. Rahman Ahmedi Ne ofrojmë cilësi, ju përfitoni Dije!

Cosmopolitan Education Cosmopolitan Education
Kicevo

ESL materials for students and teachers