Xhamia e fshatit Debresh

Xhamia e fshatit Debresh

Xhamia e fshatit Debresh apo Xhamia e Vjeter.

Operating as usual

Timeline photos 30/08/2014

"Të thuash se Islami është vetëm në zemër është sikur fletën e provimit ta dorzosh të zbrazët dhe të thuash se dituria është në mendje."

— Tariq Ramadan (official)

Mobile uploads 03/07/2014

Foto nga namazi i iqindisë në xhaminë e fshatit Debresh.

Mobile uploads 29/06/2014

Foto nga namazi i Sabahut në xhaminë e fshatit Debresh.

Timeline photos 26/06/2014

Xhamia e Madhe në Taipei, Tajvan.

Timeline photos 25/06/2014

IMSAKIJE RAMAZAN 2014 (GOSTIVAR DHE RRETHINE)

Hatme 10/06/2014

Hatme në xhaminë e fshatit Debresh më 08.06.2014

Timeline photos 06/12/2013

"Dikush ankohet pa vuajtur, dikush vuan pa u ankuar."

— Fatmir Muja.

Timeline photos 05/12/2013

"Zoti ynë, na bën që të jemi të gëzuar me (punën) e grave tona dhe pasardhësve tanë, e neve na bën shembull për të devotshmit".

— Kuran, 25:74.

Timeline photos 09/09/2013

"Drejtësia është mall i shtrenjtë, nuk mund ta gjeni te njerëzit e lirë."

— Omer bin Hattabi.

Timeline photos 14/08/2013

"Kur urtësia shtohet, të folurit pakësohet."

— Ali bin Ebi Talib.

Timeline photos 13/08/2013

"Janë dy lloje të njerëzve në këtë botë: njerëzit që bëjnë diçka, dhe njerëzit që i kritikojnë ata që bëjnë diçka."

— Shejh Hamza Jusuf.

Timeline photos 12/04/2013

Një nga të mençurit kishte thënë:

"I respektoj shumë të verbërit, ngase ata i gjykojnë njerëzit në bazë të përsonalitetit të tyre, e jo në bazë të pamjes që kan, ngase ata nuk shohin."

Timeline photos 03/04/2013

Amin !

Timeline photos 26/02/2013
Timeline photos 16/02/2013

"Nuk barazohet e mira me të keqen! Të keqen ktheje me të mirë e atëherë armiku yt do të bëhet menjëherë mik i ngushtë."

| Kuran, 41:34|

Timeline photos 13/02/2013

Burri i cili sinqerisht e do gruan e tij nuk ka nevojë për ditën e Shën Valentinit ta rikujtojë dashurinë e tij ndaj saj...

Timeline photos 23/01/2013

O Pejgamber i Allahut gjurmët që le në rërën e shkretëtirës mes dy qyteteve, fryu era dhe i shpërndau në të gjashtë anët e botës, kështuqë, e gjithë bota u bë gjurmë e jotja.

| Fatmir Muja |

Timeline photos 27/10/2012

"Thuaj: O robërit e Mi, që i keni bërë keq vetes me gjynahe, mos e humbni shpresën në mëshirën e Allahut! Allahu, me të vërtetë, i fal të gjitha gjynahet. Vërtet, Ai është Falësi i Madh dhe Mëshirëploti."

| Kuran, 39:53 |

Timeline photos 20/10/2012

Për çudi! Të gjithë e duan xhennetin, por asnjëri nuk e do vdekjen!

| Shejh Vesim Jusuf |

Timeline photos 27/09/2012

"Nëse do t’i numëronit mirësitë e Allahut, nuk do të mund t’i llogarisnit ato. Allahu është vërtet Falës dhe Mëshirëplotë."

| Kuran, 16:18 |

Timeline photos 20/09/2012

Pejgαmberi i Allαhut, Muhαmmedi αlejhis-selαm kα thënë: "Kush thotë një herë sαlαvate mbi muα, Allαhu i përcjellë αtij dhjetë sαlαvate."

| Imαm Ahmedi në Musned |

Timeline photos 20/09/2012

"Të gjitha kafshët në tokë e të gjithë shpendët që fluturojnë me krahët e veta, janë në bashkësi të ngjashme me ju."

| Kuran, 6:38 |

Timeline photos 20/09/2012

"Ai që ka një shok të mirë nuk ka nevojë për pasqyrë."

| al-Rumi |

Timeline photos 19/09/2012

"Të gjithë mbahuni fort për litarin e Allahut (Kuranin) dhe mos u përçani!"

| Kuran, 3:103 |

Timeline photos 18/09/2012

Për të parë bukuritë natyrore, vizitoni faqen Planeti Tokë.

Timeline photos 17/09/2012

"Dituria nuk është një numër i madh transmetimesh, por është dritë të cilën Allahu e vendos në zemrën e robit të Tij, ndërsa kusht për ta aritur këtë është ndjekja e përpiktë e Muhammedit alejhisselam dhe largimi nga epshet dhe bidatet (risitë në fe)."

| Imam Dhehebiu |

Timeline photos 10/09/2012

"Aftësitë e tuaja janë dhunti nga Allahu, shfrytëzimi i tyre në hajr është falënderim për atë dhunti."

| Mustafa Sibai |

Timeline photos 09/09/2012

''Bëhu si bleta që e kërkon aromën e mirë dhe e lë anash ndyrësirën dhe mos u bëj si miza që i kërkon plagët e përgjakura.''

| Shejh Muhamed el-Arifi |

Timeline photos 09/09/2012

"Qoftë lartësuar Allahu, Krijuesi më i përsosur!"

| Kuran, 23:14 |

Timeline photos 07/09/2012

Nëse këmbët tua nuk të çojnë në namaz, atëherë si pret që ato të të çojnë në Xhennet?

Timeline photos 02/09/2012

"Vallahi nuk di ndonjë vepër më të dashur te Allahu sesa bamirësia ndaj nënës."

| Ibni Abbasi radijallahu anhu |

Timeline photos 01/09/2012

Xhamia Omer ibn el Hattab në Dubai.

Marur nga faqja: Planeti Tokë.

Want your school to be the top-listed School/college in Gostivar?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Address


Debresh
Gostivar
Other Education in Gostivar (show all)
Kurse në gjuhën Italiane Kurse në gjuhën Italiane
Gostivar, 1230

Kurse dhe Trajnime në gjuhën Italiane: - të gjitha nivelet A1- C2 - përgatitje për çertifikata PLIDA

Blerim etemi Blerim etemi
Gostivar

faqe

Gostivar Belediye Teknik Lisesi Gostivar Belediye Teknik Lisesi
Ilindenska 167
Gostivar, 1230

Belediye teknik lisesi "Gostivar" Gostivar

Deutsch Lernen EM Deutsch Lernen EM
Gostivar

Izcuvanje na Germanski jazik vo site nivoa. Priprema na Ispit za vo dvete institucii

Janko Bilbiloski Janko Bilbiloski
Gostivar, 1230

HLTI HLTI
Boulevard Braka Ginovski Nr. 46
Gostivar, 1230

HLTI - High Level Training Institute

Vlll-7 Forin Vlll-7 Forin
Gostivar

<3 Vlll-7 <3

Shkolla Muzikes ,,Enver Stafai" - Gostivar Shkolla Muzikes ,,Enver Stafai" - Gostivar
Rr. JNA Nr. 371
Gostivar, 1230

Edukim Muzikor

Fenix 2 Gostivar Fenix 2 Gostivar
18 Noemvri Br. 4
Gostivar

ФЕНИКС 2 Гостивар - продавница за продажба и сервис на м

Judo Club Cegrani Judo Club Cegrani
Cegran
Gostivar, 1230