CodeTime - едукативен центар Гостивар

НОВ ЕДУКАТИВЕН ЦЕНТАР ВО ГОСТИВАР!
Повеќе инфо на: http://www.codetime.mk/
Емаил: [email protected]

Денес милиони луѓе низ светот зборуваат еден или повеќе јазици и користат компјутер, но постојат и оние коишто мислат дека тоа не го можат. Цел на CodeTime е прво Вас да ве увериме а потоа и да докажеме дека можете да успеете во тоа преку заедничко ангажирање. Основен принцип по кој се раководиме е константната интеракција на наставникот со слушателите, каде што интеракцијата на самите слушатели д

Operating as usual

Timeline photos 08/09/2014

Го привршуваме првиот тим кој ќе го изучува веб програмирањето во целост. Тимот кој се пријави досега можам да кажам дека е составен од едни од најдобрите средношколци во Гостивар.

Повелете доколку сте заинтересирани да научите интересни техники.

Timeline photos 06/09/2014

По завршувањето на курсот по веб програмирање вие ќе можете сами да испрограмирате од најобични веб страни
до покомплексни веб апликации. Доколку се покажете успешни за време на траењето на
курсот и покажете дека во вас има потенцијал влегувате во потесен избор за избирање на
тим кој би работел на реални проекти.

Timeline photos 04/09/2014

Повелете, уписите веќе започнаа. Не пропуштајте одлична можност да се стекнеете со знаења и пракитчно искуство кое ќе ви отвори многу врати понатаму.

Информации и детали на телефон 070 864 469.

CodeTime тимот ве очекува

Најдобрите техники за поголема концентрација во текот на учењето 27/08/2014

Најдобрите техники за поголема концентрација во текот на учењето Учењето за некои луѓе не е едноставна работа, бидејќи тие имаат проблем да се фокусираат на една задача во подолг временски период. Но, без грижи, секој од вас може да ги елиминира нештата кои му го одземаат вниманието и целосно да се посвети на материјалот за учење. Еве неколку техники:

Timeline photos 22/08/2014
Timeline photos 04/08/2014

НОВ Едукативен центар во Гостивар, http://www.codetime.mk,
Курсеви по веб програмирање, графички дизајн, интернет маркетинг, англиски и германски јазик.

Емаил: [email protected]
Контакт Телефон: 070 864 469

CodeTime - Едукативен центар 04/08/2014

НОВ Едукативен центар во Гостивар, http://www.codetime.mk,
Курсеви по веб програмирање, графички дизајн, интернет маркетинг, англиски и германски јазик.

Емаил: [email protected]

CodeTime - Едукативен центар Предавања во одлични простории опремени со лаптопи за секој ученик посебно. Учење со најнови методологии и матријали кои ќе ви бидат од помош да бидете конкурентни на пазарот на трудот, и сето тоа предавано од професори професионалци во својата област со работно и предавачко искуство .

Timeline photos 02/07/2014

Наскоро...

Want your school to be the top-listed School/college in Gostivar?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Address


Gostivar
1230

Other Education in Gostivar (show all)
Kurse në gjuhën Italiane Kurse në gjuhën Italiane
Gostivar, 1230

Kurse dhe Trajnime në gjuhën Italiane: - të gjitha nivelet A1- C2 - përgatitje për çertifikata PLIDA

update - deutsches Training - Gostivar update - deutsches Training - Gostivar
City Center/kati I
Gostivar, 1230

Trajnime të gjuhës Gjermane për viza familjare A1, për viza pune A2, medicinë B1/B2, sudentë C1/C2

Blerim etemi Blerim etemi
Gostivar

faqe

Gostivar Belediye Teknik Lisesi Gostivar Belediye Teknik Lisesi
Ilindenska 167
Gostivar, 1230

Belediye teknik lisesi "Gostivar" Gostivar

Deutsch Lernen EM Deutsch Lernen EM
Gostivar

Izcuvanje na Germanski jazik vo site nivoa. Priprema na Ispit za vo dvete institucii

Janko Bilbiloski Janko Bilbiloski
Gostivar, 1230

HLTI HLTI
Boulevard Braka Ginovski Nr. 46
Gostivar, 1230

HLTI - High Level Training Institute

Vlll-7 Forin Vlll-7 Forin
Gostivar

<3 Vlll-7 <3

Shkolla Muzikes ,,Enver Stafai" - Gostivar Shkolla Muzikes ,,Enver Stafai" - Gostivar
Rr. JNA Nr. 371
Gostivar, 1230

Edukim Muzikor

Fenix 2 Gostivar Fenix 2 Gostivar
18 Noemvri Br. 4
Gostivar

ФЕНИКС 2 Гостивар - продавница за продажба и сервис на м