EJA

EJA

Në Qendrën Edukative EJA ofrohen kurse të gjuhëve të huaja për nxënës dhe për të rritur

Qendra Edukative EJA është një Institucion Edukativ Arsimor që përforcon sistemin e arsimimit aktual si Institucion Arsimor Plotësues. PROCESET MËSIMORE NË QENDRËN “EJA”

1.Programi i Kurseve të Gjuhëve të Huaja për të rritur dhe student

2. Programi i Kurseve të Gjuhëve të Huaja për nxënës të shkollave Fillore dhe të Mesme

Gjuhët të cilët ofrohen janë:
Anglisht, Gjermanisht, Italisht, Shqip, T

Operating as usual

04/02/2023

Grupi i Gjuhës Gjermane A1

Photos from EJA's post 09/07/2022
09/05/2022

Në formim grup i ri për gjuhë Gjermane niveli A1.
Për regjistrime të reja na kontaktoni në:
072 528 688
078 370 470

07/03/2021
24/05/2020

URIME FESTA E FITËR BAJRAMIT
BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
ÇESTIT RAMAZAN BAJRAM

22/02/2020

☑️Kurse efektive ku mësohet Lexim Shkrim dhe të Folurit
☑️Materiale mësimore aktuale
☑️Përgatitje për testime
☑️Çertifikata

31/12/2019

Qendra EJA
ju uron që viti 2020 të ju sjellë suksese dhe mbarësi

18/12/2019

🇩🇪 Goethe & Ösd 🇩🇪
✍️ Pregaditje për provim
☑️ GOETHE 17.01/2020 dhe 31.01.2020
☑️ ÖSD 27.12/2019 dhe 31.01.2020
📆 Paraqitja për pregaditje
⏳ 10-12 ditë para provimit

☎️ 072 528 688 & 078 370 470

Photos from EJA's post 16/09/2019

🇩🇪 Vazhdojnë kurset e gjuhës Gjermane
për të rritur 🇩🇪
✅ Formimi i grupeve të reja në vijim ✅
☎ 072 528 688

14/09/2019

😊📖📚

09/07/2019

✅ Foreign Language Courses
👉 🇩🇪 🇬🇧 🇮🇹 🇲🇰 🇹🇷 🇦🇱

Photos from EJA's post 04/10/2018

PROGRAMI I KURSEVE PËR GJUHË
Gjuhë Gjermane, niveli A1.
Grupi i të rriturve, me prof. Besime Elmazi.

Photos from EJA's post 29/09/2018

PROGRAMI I KURSEVE PËR GJUHË
Sot filloi grupi i ri me nxënës për gjuhë Gjermane

Bashkëngjituni edhe ju!

Photos from EJA's post 28/09/2018

Një fillim i mbarë në programin e QËNDRIMIT DITOR në qendrën edukative “EJA”, viti shkollor 2018/2019.

Photos from EJA's post 24/04/2018

QËNDRIM DITOR
Pas mbarimit te detyrave, një shëtitje në natyrë
😊🌳⚽🍀🌷

21/04/2018

PROGRAMI I KURSEVE PËR GJUHË
Në orën e gjuhës Italiane
Shumë suksese Irma 📖📚

Photos from EJA's post 21/04/2018

QËNDRIM DITOR
Disa punime për pranverën prej duarve të arta

21/04/2018

QËNDRIM DITOR
Disa punime për pranverën prej duarve te arta

Photos from EJA's post 20/04/2018

QËNDRIM DITOR
Viti Shkollor 2016/2017

Photos from EJA's post 19/04/2018

Për të gjithë të interesuarit që duan të mësojnë gjuhë Gjermane ofrohen:
Kurse individuale dhe
Kurse në grupe

11/04/2018

Sot kanë filluar regjistrimet për gjuhë angleze për nxënës.
Na kontaktoni nëse dëshironi të bëheni pjesë e grupit.

05/04/2018

Regjistrimet për Gjuhë Gjermane Filluan Sot

Photos from EJA's post 31/03/2018

PROGRAMI I KURSEVE PËR GJUHË
Grupi i gjuhës gjermane për nxënës

Photos from EJA's post 30/03/2018

QËNDRIM DITOR

Photos from EJA's post 29/03/2018

QËNDRIM DITOR
Duke i përfunduar detyrat e shtëpisë

Photos from EJA's post 28/03/2018

Ndarja e çertifikatave për Gjuhë Gjermane. Niveli A1

28/03/2018

Te Qëndrimi Ditor sot...
Ushtrime plotësuese në Matematikë me Atixhe Sh Ademi

Want your school to be the top-listed School/college in Gostivar?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

🇩🇪  🇬🇧  🇮🇹  🇹🇷  🇲🇰  🇦🇱
Sprechen sie Deutsch

Location

Category

Telephone

Address


EJA
Gostivar
1230

Opening Hours

Monday 09:00 - 21:00
Tuesday 09:00 - 21:00
Wednesday 09:00 - 21:00
Thursday 09:00 - 21:00
Friday 09:00 - 21:00
Saturday 09:00 - 14:00
Other Schools in Gostivar (show all)
Gostivar Belediye Lisesi Gostivar Belediye Lisesi
Risto Ocaklieski B. B
Gostivar, 1230

Gostivar Belediye Lisesi

II/6 SHMEK "Gostivar" II/6 SHMEK "Gostivar"
Gostivar

Bussines,Economy,Money

Qendra per Gjuhe Gjermane Gostivar / Центар за Германски Јаз Qendra per Gjuhe Gjermane Gostivar / Центар за Германски Јаз
Gostivar, 1230

Partner ekskluziv i GLEC-Tetovo – e vetmja qendër e liçensuar për mbajtjen e provimëve të ÖS

10/B Yahya Kemal College-Gostivar 10/B Yahya Kemal College-Gostivar
Gostivar, ****

║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ © ΘRIGINAL PRΘFILE ® This profile is secure

4/6 SH.M.K The Best 4/6 SH.M.K The Best
Atjee Kuu EndraaT BeHen ReaLiiTeeT
Gostivar, 1234

ka pon simjet ama neve sna punohet :P

Auto Shkolla Era-Reli Auto Shkolla Era-Reli
Braqa Gjinoski Nr. 81
Gostivar, 1230

BËJMË AFTËSIMIN E KANDIDATËVE PËR " B " KATEGORI-------- ВРШИМЕ ОБУКА НА КАНД?

Shfm"Enver Stafai" Gostivar Shfm"Enver Stafai" Gostivar
Ruga . JNA. NR. 371
Gostivar

Shkollë Kulture

Meslek Lisesi - Kozmetik, Meslek Lisesi - Kozmetik,
Gostivar

KIZLAR ICIN ACILMIS BU YENI OKULUMUZDA BU YIL 8 INCI SINIFTA OLANLAR ILK OKULU BITIRDIKTEN SONRA OKU

VIII - 6 Forine VIII - 6 Forine
21
Gostivar

We are #THE BEST ♥

OSTU Sredno Tehnicko Uciliste Gostivar OSTU Sredno Tehnicko Uciliste Gostivar
Ilindenska 164
Gostivar, 1230

OSTU/SHMTK/BTL : KOMPJUTERSKA TEHNIKA I AVTOMATIKA, ELEKTROTEHNIKA I TELEKOMUNIKACII, ARHITEKTURA, M

Грифиндор Грифиндор
Кеј БРАТСТВО и ЕДИНСТВО бρ. 61
Gostivar, 1230

Образовно- Едукативен Центар