Mehmet Akif School Gjakova

Mehmet Akif School Gjakova

Comments

Më 20 mars mbahet provimi pranues në shkollën Mehmet Akif School Gjakova 👇
Të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje duhet të aplikojnë online Mehmet Akif School Gjakova 👇
Lajme të mira ...
Në Olimpiadën e IX-të në Gjuhën Angleze, dy nxënës të shkollës sonë: Era Dushi dhe Rrezon Koshi janë kualifikuar në finale. Urime nxënësve dhe mësimdhënëseve Ferdane Efendija e Vlora Dushi! JU LUMTË që na bëni të ndihemi krenarë!

Mehmet Akif School Gjakova

Operating as usual

Photos from Mehmet Akif School Gjakova's post 16/09/2023

Pas një pune të gjatë dhe me shumë përkushtim gjatë "rundeve online" të robotikës, dalëngadalë arritëm në finalen e madhe të "Kosova Makers League".
Nxënësve tanë ju urojmë suksese të vazhdueshme, duke na dhënë emocione dhe kënaqësi me arritjet e tyre në këto gara.

13/09/2023

SUCCESS STORY! 🥳 🇽🇰🇩🇪 We are thrilled to announce that our alumna, Gresa Mahmutaj, got accepted to "International University of Applied Sciences" in Germany 🇩🇪 Congratulations, Gresa! •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Photos from Mehmet Akif School Gjakova's post 12/09/2023

Grill me klasat 6A dhe 6B

09/09/2023

“Education is the key that unlocks the door to a world of endless possibilities, empowering individuals to envision a brighter future and make it a reality.”

Photos from Mehmet Akif School Gjakova's post 08/09/2023

"MË I RRALLË SE LIBRI I MIRË ËSHTË LEXUESI I MIRË" 📖

Kreativiteti i nxënësve të klasës së 8-të nuk ka të ndalur, sa i takon ilustrimit dhe analizimit të veprave letrare të lexuara gjatë pushimeve verore.

Në orën e gjuhës shqipe, ne:
LEXOJMË, ANALIZOJMË, KRIJOJMË!

📚👩‍🏫👨‍🏫

07/09/2023

Recognizing English letters 🔠

05/09/2023

Yjet-Xixëllonjat
Argëtohen... 🥰🥰

05/09/2023

English Alphabet 🔤🇬🇧🇺🇸

05/09/2023

Yjet dhe Xixëllonjat
Njihen në mes vete 🌟💫

Photos from Mehmet Akif School Gjakova's post 04/09/2023

“Ndërto një qytet” - Klasa 2A dhe 2B.

📊🟥🟩🟦🟨

Photos from Mehmet Akif School Gjakova's post 04/09/2023

"Welcome to 6th grade, where every day is a chance to discover, learn, and grow. Embrace curiosity, be kind, and reach for the stars because your journey of knowledge begins anew!" 📚🌟

04/09/2023

Koha e pushimit 🤩🤩

Photos from Mehmet Akif School Gjakova's post 01/09/2023

1 Shtatori~Të gjithë të lumtur 🌟

29/08/2023

Të nderuar prindër dhe të dashur nxënës,
shkolla jonë i ka bërë të gjitha përgatitjet dhe është e gatshme për të filluar vitin shkollor 2023-2024 në ditën e premte, më 1 shtator.

Programi i ditës së parë do të jetë si më poshtë:

25/08/2023

Me 1 Shtator 2023, fillon viti i ri shkollor!

Photos from Mehmet Akif School Prizren's post 24/08/2023

Përgatitjet për vitin shkollor 2023-2024!

24/08/2023

EDHE NJË PARALELE PËR KLASËN E 6-TË!

Pas interesimit shumë të madh, shkolla "Mehmet Akif", në Gjakovë, hap edhe një paralele për klasën e 6-të. Të gjithë të interesuarit mund ta vizitojnë administratën e shkollës nga ora 09:00 deri në ora 14:00.

Tel: 044773775
E-mail: [email protected]

19/08/2023

SUCCESS STORY! 🥳 🇽🇰🇩🇪

We are thrilled to announce that our alumna, Rinola Beqiraj, got accepted into Karlshochschule International University in Stuttgart, Germany 🇩🇪

Congratulations, Rinola!

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

02/08/2023

Shkolla “Mehmet Akif” në Gjakovë, shpall konkurs për vitin shkollor 2023-2024, për:

- Mësuese klasore

Kriteret:
-Përgatitja profesionale
-Kualifikimi (Diploma)
-CV
-Letër motivuese

Kualifikimin dhe dokumentet tjera të kërkuara i dërgoni në e-mail adresën e shkollës. Konkursi do të jetë i hapur deri më 10.08.2023.

E-mail:
[email protected]

Vendi:
-Shkolla “Mehmet Akif”
-Rr. Pjetër Bogdani, Gjakovë

19/07/2023

Pas interesimit shumë të madh, shkolla “Mehmet Akif”, në Gjakovë edhe këtë vit hap dyert për paralele të dyta për parashkollor dhe për klasë të parë.

Regjistrimet vazhdojnë për:

* Parashkollor
* Klasë të parë
* Klasë të dhjetë (vetëm 4 vende të lira)

Vendet janë të kufizuara!
044-773-775
[email protected]

03/07/2023

Kalueshmëria nga Testi i Maturës 100%
Suksese maturantë 💯

TESTIM PROVUES – MEHMET AKIF SCHOOLS 01/07/2023

✍🏻✍🏻✍🏻

TESTIM PROVUES – MEHMET AKIF SCHOOLS TESTIM PROVUES VËMENDJE nxënës të klasës së nëntë!  Ju njoftojmë se kemi përpiluar një Test Semi-Matura online vetëm për ju!  Ky test është hartuar posaçërisht duke përdorur pyetje të vjetra për t’ju ndihmuar të praktikoni dhe përgatiteni për provimet tuaja të ardhshme. ...

28/06/2023

Urime festën e Kurban Bajramit të gjithë besimtarëve mysliman! Paqi shëndet, paqe e shumë mbarësi!

Photos from Mehmet Akif School Gjakova's post 27/06/2023

Përfaqësuesit e Mehmet Akif school - Gjakova në Teeneagle - London 2023 u shpërblyen me çmime nderi.

Thank you for making us proud! 👏🥰

26/06/2023

🫡 Congrats Nart!

Congratulations to Nart Gashi , a distinguished MAC Alumni, on graduating from TU Eindhoven with a degree in Electrical Engineering! As a standout student of your generation, his dedication, brilliance, and hard work have led him to this remarkable achievement. His commitment to excellence serves as an inspiration to current and future students. We are proud to celebrate Nart's success and eagerly anticipate the impactful contributions he will make in the field. Congratulations, Nart!

26/06/2023

Shkolla “Mehmet Akif” në Gjakovë, shpall konkurs për vitin shkollor 2023-2024, për këto vende të lira pune:
- Mësimdhënës/e i/e gjuhës angleze
- Mësimdhënës/e i/e gjuhës gjermane
- Mësimdhënës/e i/e artit figurativ
- Mësimdhënës/e i/e matematikës
- Mësimdhënës/e i/e fizikës
- Mësimdhënëse e edukatës fizike
- Edukatore për parashkollor

Kriteret:
-Përgatitja profesionale
-Kualifikimi
-CV
-Letër motivuese

Kualifikimin dhe dokumentet tjera të kërkuara i dërgoni në e-mail adresën e shkollës. Konkursi do të jetë i hapur deri më 09.7.2023.

E-mail:
[email protected]

Vendi:
-Shkolla “Mehmet Akif”
-Rr. Pjetër Bogdani, Gjakovë

Photos from Mehmet Akif School Gjakova's post 25/06/2023

London 👋🏼

TEEN EAGLE COMPETITION 2023 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

25/06/2023

Klasa 2A 💫 2022-2023

25/06/2023

Parashkollori Yjet 💫 2022-2023

25/06/2023

Klasa 3A 💫 2022-2023

25/06/2023

Klasa 1B 💫 2022-2023

25/06/2023

Klasa 4A 💫 2022-2023

Photos from Mehmet Akif School Gjakova's post 24/06/2023

Harry Potter - Warner Bros Studio Tour | Uxbridge town and Brunel University London ⭐️🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Photos from Mehmet Akif School Gjakova's post 20/06/2023

Today, our students are taking part in the Writing Challenge, one of the categories of the TeenEagle Competition hosted at Brunel University in England. ✍️🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Best of luck!🤩


Want your school to be the top-listed School/college in Gjakova?

Click here to claim your Sponsored Listing.

MEHMET AKIF SCHOOL GJAKOVA

Mehmet Akif School is founded on February 2000 by a group of parents and educators to contribute to the education of Kosovo.

Mehmet Akif School offers a challenging education to students focusing both on academic achievement and personal growth, regardless of religion , race, nationality or s*x. More than 90% of the graduating seniors enter universities and institutions of higher learning worldwide.

Mehmet Akif School seeks to foster an atmosphere conducive to personal growth which it pursues with vigor not only within, but also outside the classroom through a variety of other activities, clubs, sports, and field trips.

Mehmet Akif School is committed to a quality of education which fosters international understanding and friendship, and which provides students with a clear sense and understanding of humane and democratic values.

Videos (show all)

Preschoolers "Xixëllonjat" - What time is it, friends? ⏰Teacher Natyra is so proud of you 👏🏻✨
Preschoolers "Yjet" - Letter A Activities
Preschoolers "Xixëllonjat"  - Where are you going? 🏊‍♂️🏡🚌🎢🏬
Bts of the mural
Parashkollori "Xixellonjat" - Ngjyrosim noten muzikore 🎶💕
Parashkollori "Yjet" - Ngjyrosim noten muzikore 🎶
Preschoolers "Xixëllonjat" - What are you doing?
Grupi parashkollor: YJET Bashkë me fëmijët punuam kavanozin i Mirësisë.
Ceremonia e diplomimit klasa e 5-të. Ngjyrat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
Urime ditëlindjen e 6-të Atiena!Të urojmë shëndet, suksese e gjitha të mirat e botës së bashku me familjen tënde!Klasa p...
Urime ditëlindjen e 6-të Amina!Të urojmë shëndet, suksese e gjitha të mirat e botës së bashku me familjen tënde!Klasa pë...

Location

Telephone

Address


Mehmet Akif School Gjakova
Gjakova
50000

Opening Hours

Monday 09:00 - 17:00
Tuesday 09:00 - 17:00
Wednesday 09:00 - 17:00
Thursday 09:00 - 17:00
Friday 09:00 - 17:00
Saturday 09:00 - 12:00
Other Gjakova schools & colleges (show all)
O. S. "Karadjordje" O. S. "Karadjordje"
Karadjordjeva 102
Gjakova, 34210

Këshilli i nxënësve të Gjimnazit "Hajdar Dushi'' Këshilli i nxënësve të Gjimnazit "Hajdar Dushi''
Rruga Tirana
Gjakova

Kjo është e vetmja faqe zyrtare e Këshillit të nxënësve të Gjimnazit "Hajdar Dushi" në të c

SHFMU "Zef Lush Marku" - Brekoc SHFMU "Zef Lush Marku" - Brekoc
Brekoc
Gjakova, 50000

SHKOLLA FILLORE DHE E MESME E ULËT '' ZEF LUSH MARKU '' BREKOC - Zyrtare

SHFMU "Anton Çetta" Dol SHFMU "Anton Çetta" Dol
Gjakova, 50000

SHFMU " Anton Çetta" Dol- Gjakovë