Oudervereniging St. Bernadetteschool

Oudervereniging St. Bernadetteschool

Comments

Maak je vakantie nog leuker met familie en vrienden door mee te doen aan de Family Fos' Ten Prey op Zondag 10 September 2017. Je kan kans maken op leuke prijzen zoals: Een Familie trip te Carolinakreek Swimpasses van Courtyard Marriott of Hotel Babylon TBL filmkaartjes om samen met vrienden een leuke film te zien en nog veel meer..... Waar wacht je nog op, registreer nu en Win!!! Dit weekend kan je persoonlijk registreren en betalen in de Palmentuin tijdens het Bromki fu tamara village bij de stand van de Rotaract Club of Genesis. Registreer hier: Link INDIVIDUELE REGISTRATIE: https://goo.gl/forms/mjFwb51XAifDRkkv2 *Voor elke registrant een eigen formulier invullen. Link GROEP REGISTRATIE: https://goo.gl/forms/LNfdMUVHHtjrlzaA3 *Voor elk team een eigen formulier invullen.
K heb me vergist hieromtrent hoor..t geldt vorige leerlingen van de mulo..mijn verontschuldigingen
Goedemorgen .....k heb dit gelezen en heb begrepen dat de kinderen die zijn afgewezen een herkansing krijgen..hoe weten wij als ouders wie er allemaal een herkansing krijgt...mijn dochter is afgewezen..komt ze in aanmerking?
Goedendag...k heb een vraag...is het na vandaag nog steeds mogelijk om op de rkbo scholen...bijv de Christus koningschool inschrijfgeld te betalen door middel van pinnen???of is t al gestopt...want vandaag pas hoor ik dit.
2 years ago

De Oudervereniging van de St. Bernadetteschool heeft tot taak het helpen bevorderen van de totale vorming van leerlingen tezamen met de school.

Een Oudervereniging is een vereniging die gevormd wordt door ouders, verzorgers of voogden van leerlingen op de school met het doel te helpen aan de vorming van de leerlingen. De Oudervereniging heeft als doelstelling het helpen bevorderen van de totale vorming van leerlingen door een goede samenwerking te onderhouden met de school.Zij steunt ook de school waar mogelijk moreel, financieël en anderszins wat als doelstelling wordt aangemerkt. Sinds 22 november 2013 bestaat er op de St. Bernadetteschool een Oudervereniging. Deze OV is tot stand gekomen doordat een groep ouders zich vrijwillig voor deze vereniging heeft aangemeld, waarbij zij zich wilt inzetten om de belangen van u, uw kind en ook dat van de school te behartigen. De Oudervereniging St. Bernadetteschool, verder te noemen de OV, is als volgt samengesteld: Marisca Blankendaal Angela Burnett Joelle Essed Merilyn Fung A Foek-Lioe Anjie Anushka Geerlings Lisanne Tujeehut Nathalie Van Geenen De voornaamste taken van de OV zijn onder meer: - Het bewaken en bevorderen van de kwaliteit van het onderwijs op de school van uw kind. - Het helpen bevorderen van de vorming van uw kind Dit zal onder andere tot uitdrukking komen door de verschillende activiteiten die in de loop van het jaar gehouden zullen worden. Als ouders willen we allemaal het beste voor onze kinderen en een manier om dit te bewerkstelligen is ons te verenigen, aangezien wij als groep meer kunnen realiseren. Verder kan de OV ook een aanspreekpunt zijn voor die ouders en/of verzorgers, welke een klacht en/of een zorgpunt hebben, maar dit niet gelijk aan de leerkracht of schoolleiding wensen mede te delen. Vermeldenswaard is dat u als ouder en/of verzorger, automatisch lid bent van de OV daar uw zoon of dochter ingeschreven is op de St. Bernadetteschool. Dit naar aanleiding van het gestelde in "Leidraad Ouderparticipatie", welke door het RKBO is opgesteld.

Werkend zoals gewoonlijk

St. Bernadetteschool vormt Surinaamse vlag

🇸🇷🇸🇷 45 jaar Srefidensi. Gefeliciteerd Suriname 🇸🇷🇸🇷.

© www.allesinsu.com

Hou je van Muziek? Hier wat leuke lessen.

Our Music Classes!🔔🔔🔔
Not seeing what you're looking for?
Please contact us🎶
Blijf de page volgen voor alle updates en specials!💝💝💝

Beste ouders. Zoals door het ministerie bekend gemaakt sluit de school vanaf morgen, dinsdag 20 oktober 2020, tot en met vrijdag 13 november 2020 om 11.30uur. Dit vanwege de bijzondere hitte.

Gelieve hiermee rekening te houden.

#Staysafe

Happy teacher's day📚📚

Vandaag is het een bijzondere dag. Vandaag is World teachers' day!! Ook voor onze leerkrachten met alle uitdagingen voor het nieuw schooljaar. Dank aan alle leerkrachten voor alle kennis die jullie elke dag delen en alle offers die jullie brengen. Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur dankt u van harte en wenst u een hele mooie dag toe!!

#happyteachersday

youtube.com

Motivatie Leerkrachten/Ouders: Mw.Annelot Themen & Mw.Meriam Irving-May

youtube.com

Ministerie van Onderwijs Wetenschap en Cultuur - Minowc

Een veilige start van het nieuw schooljaar

#veiligestartnieuwschooljaar

Ministerie van Onderwijs Wetenschap en Cultuur - Minowc

De maatregelen zijn getroffen op school om zo veilig mogelijk les te volgen

#veiligestartnieuwschooljaar

Ministerie van Onderwijs Wetenschap en Cultuur - Minowc

De maatregelen zijn getroffen om samen een veilig en succesvol schooljaar te mogen doorlopen

#veiligestartnieuwschooljaar

Ministerie van Onderwijs Wetenschap en Cultuur - Minowc

Gaarne uw aandacht voor de volgende bekendmaking

#veiligestartnieuwschooljaar

Ministerie van Onderwijs Wetenschap en Cultuur - Minowc

Gaarne uw aandacht voor de herziene versie van de bekendmaking ivm de veilige start van scholen

#veiligestartnieuwschooljaar

Ministerie van Onderwijs Wetenschap en Cultuur - Minowc

De officiele vakantieregeling voor het schooljaar 2020/2021.

Ministerie van Onderwijs Wetenschap en Cultuur - Minowc

Volg vandaag de persconferentie in Congreshal om 16.00u met als topic opening schooljaar van alle kanten bekeken. Op deze persconferentie komen 4 ministers aan het woord waaronder ook de minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, Mw. Levens.
Laat u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen mbt de start van de scholen.

#persconferentie

Samen gaan wij naar school

Ben jij ready?

Titel: Samen gaan wij naar school Video: Newien Soekar

Ministerie van Onderwijs Wetenschap en Cultuur - Minowc

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur maakt hierbij de officiele startdagen van de verschillende niveau's voor het schooljaar 2020/2021. Hierbij de gecorrigeerde versie.

dwtonline.com

Schooljaar vangt aan met nieuwe regels - DWTonline.com/mobiel

dwtonline.com PARAMARIBO - Het ministerie van Onderwijs en Cultuur zal voor het schooljaar, dat op 1 oktober aanvangt, nieuwe regels inlassen. Deze zijn mede gestoeld op de Covid-19-pandemie. De regels zijn op een persconferentie donderdagochtend gepresenteerd.

GO GLO

Proficiat aan alle Go GLO'ers! 🙌

#GoGLO
#Rotary
#Rotaract
#District7030
#RotaryOpensOpportunities

De kids hebben op 3 en 4 augustus hun toets gemaakt. Ondanks het feit dat vanwege Covid-19 de deuren van de school vroegtijdig sloten voor de Paasvakantie en eigenlijk niet meer open gingen voor een hele lange tijd hebben zowel de leerkrachten, ouders en de leerlingen zelf ervoor gezorgd dat ze via online teaching niet achterbleven.
Gisteren vond de uitslag van de toets plaats. En we mogen trots zijn.
Op de St. Bernadetteschool is 92.3% geslaagd🎉🎉🎉🥳🥳🥳.
Wij feliciteren alle leerlingen met hun behaalde resultaten. Voor zij die het niet gehaald hebben kop op. Volgend jaar doen we het opnieuw. Je kan het.

Hieronder enkele indrukken van de uitreiking. Vanwege de Covid-19 maatregelen iets anders dan we gewend zijn, maar niet minder leuk en gezellig. 🎉🎉.

Interessante informatie

Beste allen, we zijn wederom aan het eind van het schooljaar (2019-2020),waar onze 6 klassers geslaagd zijn voor de Muloschool of het LBO.
Bij deze wil ik de ouders het volgende meegeven:
Is uw kind geslaagd de Muloschool, dan wens ik hem of haar heel veel succes toe🙌🙌🙌
Maar is uw kind geslaagd voor het LBO wil ik u aanmoedigen om samen met uw kind te zitten en hetgeen hieronder door te nemen, houd u uw kind niet achter!!
Het LBO is een Beroeps Gerichts Onderwijs type.
De leerlingen worden direct klaargestoomd voor de maatschappij👌👌👌Er zit genoeg geld in de Technische branch, je kan na jouw studie een zelfstandige ondernemer worden, mits je je studierichting serieus neemt.👌👌👌
De verdeling van het LBO ziet er alsvolgt uit:
👉Technische richtingen
👉Administratie,
👉Horeca,
👉Mode en Creatie ,
👉Facilitaire dienstverlening,
👉Zorg en Welzijn (daar heb je ouderen zorg die leerlingen kunnen in een bejaarden tehuis werken of doorstromen naar Covab als ze van de C richting komen daar worden ze assistent verpleegster)
👉Als laatste heb je nog Kinderverzorging en Opvoeding die leerlingen kunnen in een Creche of op de Peuterschool werken je kan heel veel bereiken je wordt klaargemaakt om een beroep uit te oefenen.
👉Avond LBO moet uw kind 17 jaar en ouder zijn👌👌
Ouders laat u informeren en houd u uw kind aub niet achter.
Succes allemaal en gefeliciteerd🥳🥳🥳🥳
U mag mij altijd een pm sturen voor meer informatie👌

extraordinary.su

Congratulations🥳🥳🥳

Welcome to your graduation! @ st.bernadette school 🌈

Vandaag en morgen maken onze leerlingen van leerjaar 8 (klasse 6) toets 📚📚. Vandaag Tekst en Hoofdrekenen. Morgen zijn het ATK en Redactie/Cijferen. Wij weten dat ze het kunnen👍🏻👍🏻. Wij wensen ze heel veel susses toe💪🏼💪🏼💪🏼.

Heeft u reeds een kind hier op school? Heeft hij of zij een broertje die ook ingeschreven moet worden? Registreer u volgens onderstaand schema.

Ook bij ons ging het er heel ordelijk en volgens protocol aan toe. #BeSafe

De studenten van de examen- en toets klassen van GLO, VOJ en VOS zijn vandaag van start gegaan. Na maanden verstoken van les volgen op de schoolbanken gaan kinderen in aangepaste omstandigheden eindelijk weer naar school.

#DWT #DeWareTijd #Suriname #School #Educatie #Covid19 #Pandemic

Vandaag begint voor onze toetsleerlingen de school weer. Door het Ministerie zijn de nodige protocollen en richtlijnen gegeven waaraan zowel de leerkrachten alsook de leerlingen zich moeten houden. Wij zijn met zn allen wat sceptisch en huiverig. Echter zullen we de doorstart naar het “nieuwe normaal” moeten maken. De schoolleiding heeft gehoor gegeven aan de protocollen en heeft samen met de leerkrachten de nodige maatregelen getroffen om zowel de leerlingen als leerkrachten in een veilige omgeving te ontvangen.
Aan alle leerlingen, maar ook de leerkrachten wensen wij heel veel succes, maar willen het geen in het onderstaand plaatje is weer gegeven benadrukken. #BeSafe en heel veel succes.

Helpful!

Onze vorige lijst met 10 educatieve websites werd met veel enthousiasme onthaald! We hebben vandaag speciaal voor jullie opnieuw een post met 10 leerrijke GRATIS websites!
Ga ze ontdekken en vergroot het leerplezier van je kind.

1. Wijzer in de basisschool: rekenen en spelling oefenen met
oefenbladen. Ook uitleg over het basisonderwijs en tips
voor ouders per groep/klas.
https://wijzeroverdebasisschool.nl/

2. Rekenweb: rekenen-wiskunde oefenen met
spelletjes en werkbladen.
https://www.fi.uu.nl/rekenweb/
Lees dit artikel om de weg te vinden op Rekenweb:
https://wijzeroverdebasisschool.nl/rekenweb/

3. Redactiesommen: onbeperkt online verhaalsommen
oefenen en werkbladen maken voor alle klassen van het
lager onderwijs.
https://www.redactiesommen.nl/

4. Klokrekenen: maak online downloadbare werkbladen voor
leerlingen in groep 3 t/m 6 om het klokkijken te oefenen.
https://www.klokrekenen.nl/

5. Zwijsen: voor Veilig leren lezen (groep 3), Estafette (lezen
vanaf groep 4) en Pennenstreken (schrijven groep 3-4)
gratis complete thuislessen, inclusief filmpjes waarin een
leerkracht de lesinstructie geeft en PDF’s van de
bijbehorende materialen. Daarnaast zijn er online gratis
werkbladen voor alle groepen van de basisschool.
https://www.zwijsen.nl/in/thuislessen

6. SpellingOefenen: spelling kan ook heel leuk zijn!
Hier oefen je woordpakketten met leuke spelletjes!
Geschikt voor groep 4 t/m 8.
https://www.spellingoefenen.nl/

7. die Keure: hier vind je vanaf groep 4 t/m 8 een leuk
leesboek over dieren met bijhorende oefeningen
tekstbegrip.
https://www.diekeure.be/nl-be/educatief/lager-onderwijs/verrekijker/verrekijkerbieb/gratis-downloads

8. Computermeester: educatieve spelletjes voor kleuters en
leerlingen in het basisonderwijs.
https://www.computermeester.be/

9. De Dag Vandaag: actualiteit, Nieuws van de Dag, actieve
en leerzame activiteiten en anti-verveeltips.
https://www.dedagvandaag.nl/

10. Schooltv: is een videodatabase, gevuld met educatieve en
informatieve videoclips, filmpjes, fragmenten, liedjes,
animaties, lesvideo's afleveringen, ...
Voor het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs.
https://schooltv.nl/

[04/17/20]   Mededeling St. Bernadette school.

Beste ouders/verzorgers,

Vanwege de Covid-19 situatie in het onderwijsproces blijven de scholen voor alsnog gesloten. Om voortgang te laten plaatsvinden in het onderwijsproces en de achterstand zoveel mogelijk te verkleinen, zal de St. Bernadette school per Maandag 20 april 2020 tot nadere orde overgaan tot digitaal (afstand) onderwijs.
Dit zal als volgt geschieden :

1. Er wordt een whatsapp groep per klas(leerjaar) gemaakt.

2. De lesopdrachten (taal, rekenen) worden dagelijks vanaf 08:00u v.m via de whatsapp groep aangeboden met bijbehorende instructies.
Eventueel ook aantekeningen van de leervakken.

3. Het correctie model krijgt u de volgende dag tegelijk met een andere lesopdracht opgestuurd.

Ook zijn er afspraken waaraan u zich dient te houden:

A. U wordt in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen omtrent de lesopdrachten, indien er onduidelijkheden zijn. TIJD 16:00u-18:00u.

B. De whatsapp groep wordt UITSLUITEND gebruikt voor het versturen van lesopdrachten en voor u om reactie te geven.

Het team van de St. Bernadette school hoopt van harte, dat u met uw kind zult werken. Het gaat tenslotte om de toekomst van uw kind.

Indien u als ouders merkt dat u uiterlijk maandag 20 April 2020 niet in een whatsapp groep bent op genomen verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact op te nemen met met de schoolleiding.

Dank u bijvoorbaat,
M.v.g

De schoolleider
Dhr. Martodikromo . E

P.S de leiding van de school is op de maandag, woensdag en vrijdag aanwezig op school van 9:00-11:00
BEZOEK VOLGENS AFSPRAAK OP :
498477 / 8513755

Ministerie van Onderwijs Wetenschap en Cultuur - Minowc

De televisiestations die nu uitzendingen zullen doen ten behoeve van het Afstandsonderwijs zijn:

Government TV (8.3)
TV Binnenland (8.6)
Rasonic TV (7.1 en 7.4)

Ook via DNA TV, Dime TV en ATV zullen de lessen binnenkort te volgen zijn. De uitzendingen zijn op de weekdagen dagelijks om 09.00 uur a.m. Herhalingen zijn in de middag. In het weekend worden de uitzendingen nogmaals herhaald. Zie het uitzendschema met de desbetreffende dagen en tijden.

Kijk naar dit filmpje.

Starnieuws Suriname

De minister van Onderwijs heeft in samenspraak met overige collega’s het besluit genomen de scholen eerder met vakantie te sturen. Wijs besluit. Let op uw zelf en uw kinderen. We can fight this.

Vanaf maandag tot en met 14 april is er geen school, de AVD wordt afgeraden, quarantaine ruimtes worden uitgebreid naar 2000. Enkele maatregelen om de spreiding van Covid -19 tegen te gaan. Het Wanica ziekenhuis is alleen voor isolatie van besmette personen. Ook wordt opgeroepen om niet te hamsteren, winkeliers moeten beperkt bepaalde artikelen verkopen.

Ook in het tweede kwartaal zijn ze met de ouders en de kids uit groep 8 bezig geweest. The road to exams.💪🏼💪🏼💪🏼

OUDERSESSIE ST BERNDETTE SCHOOL .Hoe ondersteun ik mijn kind op school?
Hoe kan ik mijn kind helpen? Samen kennis delen en nadenken hoe het beter kan 🤔.Don't give up on your child..😊

Het nieuwe jaar is reeds 8 dagen oud en het 2de kwartaal is reeds van start gegaan. Een beetje laat maar dat maakt het niet onnodig alsnog te doen. Wij wensen u allen een gezegend en voorspoedig 2020 toe. 2019 is goed afgesloten en de kids hebben zeker een gezellige kerstvakantie achter de rug en gaan er weer hard tegen aan.

Ook op de St. Bernadetteschool werd kinderdag gevierd. Hoe? Heel sportief natuurlijk.😉😉😉

Photos from Oudervereniging St. Bernadetteschool's post

Op vrijdag 1 november jl vierde onze school haar 67ste verjaardag. Dat werd gevierd met een Eucharistie viering in dr Heilige Familie Parochie verzorgd door Pater Geom. Naast de verjaardag van de school hebben wij ook afscheid genomen van Juf Patty die 23 jaren haar krachten heeft gegeven en nu gaat genieten van een welverdiende pensioen. Menigeen heeft een traantje gelaten want wat gaan we haar missen.
Wij wensen Juf Rehanna, die overneemt van Juf Patty, veel succes toe.
Juf Patty mocht voor de laatste keer de school bel laten horen😉

Teach Consciously

Oudermotivatiesessie St Bernadetteschool# Hoe kun jij als ouder jouw kind het beste ondersteunen? Wat hebben kinderen nodig om goed te presteren? Wat werkt? Een mooie sessie.We hebben gelachen..gereflecteerd..onze fouten ontdekt..en tegelijkertijd geleerd hoe het anders kan😊 inspirerende groep..motivated.

Teach Consciously

Motivatiesessie zesde klas....St Bernadette school.

[10/08/19]   Beste ouders/ verzorgers
Hierbij wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsbijeenkomst met het team van Mariahofje en de St. Bernadetteschool. Voor het Mariahofje is het vandaag dinsdag 8 oktober 2019 van 17.00-19.00uur en voor de St. Bernadetteschool morgen woensdag 9 oktober 2019 omstreeks hetzelfde uur. Hopende u allen te zien.

Wilt u dat uw scholen hét School in Paramaribo wordt?

Klik hier om uitgelicht te worden.

Video's (alles zien)

Plaats

Type

Adres


Boterbloem Straat 8
Paramaribo
Andere Onderwijs in Paramaribo (alles zien)
Hackathon Suriname Hackathon Suriname
Anton Dragtenweg 227
Paramaribo

IT-Core Hackathon

Institute for Development Planning and Management Institute for Development Planning and Management
Dr. S. Redmondstraat 139bov. Paramaribo, Suriname
Paramaribo

Institute for Development Planning and Management (IDPM)

Hendrikschool 130 jaar Hendrikschool 130 jaar
Henck Arronstraat 34
Paramaribo

The oldest government secondary school in Suriname.

Reken bijlessen Glo 1 - basisschool Reken bijlessen Glo 1 - basisschool
Livorno
Paramaribo

Als uw kind extra hulp nodig heeft met rekenen van klas 4,5,6. Kunt u gerust bellen voor individuele lessen. 2 keer per week worden er lessen verzorgd.

Carinlangs Carinlangs
Stanvastestraat 18 -24
Paramaribo, 0000

Carinlangs offers part time courses for the BA TESOL and MA TESOL at the AlphaMax educational complex -18-24 Stanvastastraat , Parimaribo, Suriname

Stuka Stuka
Birambistraat 40
Paramaribo

"Jij + Stuka! = Slagen".

The Assay Office (Suriname) The Assay Office (Suriname)
Kaatsbalstraat 5
Paramaribo, 00000

We strive to be the world's most Eco-Friendly lab and have the highest transparency of any other lab internationally.

Be You Suriname Be You Suriname
Anniestraat 14-16
Paramaribo

Developing people to use their FULL potential enjoying life loving who they really are ! The focus is on raising awareness of one's individual talents and qualities, leading to sufficient self insight to make conscious authentic choices.

Professional Security Guard Professional Security Guard
Veldhuizenlaan 40 C
Paramaribo

De ontwikkelingen op veiligheids beveiligingsgebied zullen naar onze visie een marktvraag genereren, namelijk een roep om opgeleide beveiligingsbeambten

The Cute Butterflies Club The Cute Butterflies Club
Merimie Straat
Paramaribo

Doel van deze Club is om kinderen in de leeftijds categorie van 5 tot 10 jaar spelenderwijs bezig te houden en door educatieve tripjes te organiseren.

Orga Nice N.V. Orga Nice N.V.
Koosstraat 18a
Paramaribo

Orga Nice N.V.

N.V. Clear IT Solutions N.V. Clear IT Solutions
Frederik J.A. Murraystraat 15
Paramaribo

Wij leveren diensten op het gebied van ISO, AccountView (Financial Software), IT Training & Consultancy.