DOBA Fakultet Hrvatska

DOBA Fakultet Hrvatska

Comments

NIGDJE NISTE SPOMENULI I CIJE3NU STUDIJA ,KOLKO KOŠTA ??
Doba secondarie school
BURTUKAN
I am a Student from Split and I am conducting research among the students of Slovenian and Croatian faculties on the level of their financial literacy. Please allocate 5 minutes of your precious time to fill out a survey for the purpose of the graduate thesis. I would also ask if I have errors in translation to inform me and to share the link to your colleagues because I do not have sufficient number of surveys to conduct research. Note: You don't have to be a citizen of the faculty you attend.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfAuDJ2_BhMKq5lI7N4QIjcFCIAVO22wo8SsZhM7NzaZ3uKPg/viewform?usp=sf_link

Sem študent iz Splita in Izvajam raziskave med študenti slovenskih in hrvaških fakultet na ravni njihove finančne pismenosti. Prosimo, dodelite 5 minut svojega dragocenega časa, da izpolnite anketo za namen diplomske naloge. Jaz bi tudi vprašati, če imam napake v prevodu, da me obvesti in deliti povezavo do svojih kolegov, saj nimam dovolj število raziskav za izvajanje raziskav. Opomba: ni vam treba biti državljan fakultete, ki jo obiskujejo.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfAuDJ2_BhMKq5lI7N4QIjcFCIAVO22wo8SsZhM7NzaZ3uKPg/viewform?usp=sf_link

DOBA Fakultet je samostalni poslovni fakultet koji nudi modernu viziju, izuzetnu praksu na usmjerenim programima te fleksibilni i prilagodljiv studijski sustav koji vam omogućuje da steknete vrhunsku naobrazbu.

09/07/2021

🏖🌊Ljetno radno vrijeme🌊🏖
Ljeto je vrijeme, kada se također na DOBA Fakultetu otpremimo na dalji odmor. Vaša pitanja nam možete proslijediti putem e-maila i vam ćemo odgovarati čim budemo u mogućnosti. Radno vrijeme u referadu za studentske poslove i informacijskom uredu u času ljeta je slijedeće:
✅ od 12. 7. 2021. do 23. 7. 2021. radno vrijeme je od 10.00 do 12.00 sati;
✅ od 26. 7. 2021. do 15. 8. 2021. DOBA Fakultet je zatvoren;

🏖Želimo vam ugodne ljetne dane.🏖

🏖🌊Ljetno radno vrijeme🌊🏖
Ljeto je vrijeme, kada se također na DOBA Fakultetu otpremimo na dalji odmor. Vaša pitanja nam možete proslijediti putem e-maila i vam ćemo odgovarati čim budemo u mogućnosti. Radno vrijeme u referadu za studentske poslove i informacijskom uredu u času ljeta je slijedeće:
✅ od 12. 7. 2021. do 23. 7. 2021. radno vrijeme je od 10.00 do 12.00 sati;
✅ od 26. 7. 2021. do 15. 8. 2021. DOBA Fakultet je zatvoren;

🏖Želimo vam ugodne ljetne dane.🏖

Upis je u tijeku 09/07/2021

Upis je u tijeku

Iznimno zadovoljstvo i pohvale online studenata tijekom studija na DOBA Fakultetu. Pridružite se i vi našim zadovoljnim studentima koji šire svoja znanja.

Upis je u tijeku Ako još niste donijeli odluku o studiju, pozivamo vas da nam se pridružite na info danima i osobnim savjetovanjima.

Photos from DOBA Fakultet Hrvatska's post 08/07/2021

Jasna Dominko Baloh, direktorica DOBA Fakulteta, je dobila nagradu GZS-a za iznimna gospodarska i poduzetnička postignuća u 2020. godini. 👏Nagrada GZS-a predstavlja posebno priznanje toga da naši napori nisu prošli nezapaženi. Nagrada je i potvrda našeg zajedničkog znanja, neprestanog učenja, zajedničke vizije i odgovornosti. Pročitajte više 👉 https://bit.ly/3xoW1le

Izjava udeleženke Erasmus + projekta 05/07/2021

Izjava udeleženke Erasmus + projekta

7 sudionika DOBA Fakulteta iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne gore, Austrije, Belgije, Švicarske i Kine uspješno je završilo 6-mjesečni micro master program međunarodne virtualne mobilnosti »Digital Communications and Marketing« u projektu [email protected]. 👉👉 https://bit.ly/36bpvqN
***
#virtualmobility #internationalvirtuallearning #micromaster

Izjava udeleženke Erasmus + projekta 67 udeležencev DOBA Fakultete iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Črne gore, Avstrije, Belgije, Švice in Kitajske je uspešno zaključilo 6-m...

🔝 studij za 🔝 marketingaše 02/07/2021

🔝 studij za 🔝 marketingaše

Zašto izabrati dodiplomski studijski program Marketing, društveni mediji i odnosi s javnošću:
✅ zato što ćete znati cjelovito ovladavati i rješavati marketinške zadatke te marketing povezivati s drugim područjima.
✅ zato što ćete naučiti učinkovito komunicirati s internim i s vanjskim javnostima.
✅ zato što ćete biti sposobni učinkovito koristiti društvene medije za poboljšanje marketinških aktivnosti i dobivanje novih klijenata.

🔝 studij za 🔝 marketingaše Upis je u tijeku

Upis je u tijeku 01/07/2021

Upis je u tijeku

Zašto izabrati trogodišnji studijski program Menedžment u suvremenom poslovanju s 3⃣ aktualna smjera:
✅ zato što ćete studijem na smjeru Menedžment razumjeti djelovanje suvremenog poslovnog okruženja, upoznati se s međunarodnim ekonomskim sustavima te razvijati poduzetnost, inovativnost i kritičko razmišljanje.
✅ zato što ćete se studijem na smjeru Kadrovski menedžment upoznati s izazovima i trendovima u području kadrovskoga menadžmenta, saznat ćete kako aktivno upravljati starijim zaposlenicima i talentima te kako graditi predanost zaposlenika.
✅ zato što ćete studijem na smjeru Digitalni menedžment razumjeti važnu ulogu pojedinca za ostvarenje svih pora digitalne transformacije u poduzeću ili ustanovi. Upoznat ćete ključne teme digitalizacije, te prije svega njihovu međusobnu povezanost i suovisnost.

Upis je u tijeku Novosti u online programu kao što su strateški menadžment, generacijski menadžment i interno komuniciranje, pomoći će vam da budete konkurentniji u poslovnom svijetu.

Red. prof. dr. Tina Vukasović: Novi trendovi u marketingu i u komuniciranju s potrošačima 29/06/2021

Red. prof. dr. Tina Vukasović: Novi trendovi u marketingu i u komuniciranju s potrošačima

Pandemija Covid-19 uzrokovala je poprilične promjene u kupovnim navikama potrošača, a njezin utjecaj i promjene bit će još više vidljivi u sljedećem razdoblju neizvjesnosti svih nas, kada ne možemo značajno utjecati na situaciju, već se moramo prilagoditi „novoj stvarnosti”. Pročitajte cjelokupan članak 👇

Red. prof. dr. Tina Vukasović: Novi trendovi u marketingu i u komuniciranju s potrošačima Sadržajni tekstovi za bolji poslovni život te studij.

24/06/2021

🎓 Upis u programe na DOBA Fakultetu traje do 30. 6. 2021.

Ako želite studirati na modernom fakultetu koji već 22 godine nudi najsuvremeniji model online studija, odaberite DOBA Fakultet. Ove godine na DOBA Fakultetu studira više od 1500 online studenata, od toga skoro 600 studenata na hrvatskom jeziku.

Upis do 30. 6. vam pri uplati prve rate donosi popust u visini od 180,00 EUR 21/06/2021

Upis do 30. 6. vam pri uplati prve rate donosi popust u visini od 180,00 EUR

Napravite važan korak naprijed na svom putu do uspjeha te odaberite studijski program na DOBA Fakultetu za vaš karijerni i osobni razvoj. Predajom prijave do 30. lipnja dobivate popust u visini od 180,00 EUR.

Upis do 30. 6. vam pri uplati prve rate donosi popust u visini od 180,00 EUR Upis je namijenjen svima koji žele studirati u suvremenim i praktično orijentiranim programima s kvalitetnim studijskim sadržajima.

Video statement Aman, DC Team 12 18/06/2021

Video statement Aman, DC Team 12

Suradnja studenata DOBA Fakulteta i Durham Collega iz Kanade uspješno završena. 👏 Istraživanje je pokazalo da su poduzeća obvezana održivoj preobrazbi poslovnih praksi te da održive ciljeve bez iznimke uključuju u poslovne strategije i politike, pri čemu prevladavaju prije svega okolišni i mjerljivi ciljevi, kao što su briga o čistim vodama, korištenje obnovljivih izvora energije, smanjenje emisija CO2, odgovorno upravljanje otpadom. Više 👉 https://bit.ly/35w1v16

Video statement Aman, DC Team 12 Cooperation Between DOBA Business School Students and Durham College Students from Canada Successfully Completed.

15/06/2021

Prijavom predanom do 30. lipnja dobivate popust u visini od 180,00 EUR.

👩‍🎓 Naši studenti i diplomanti preporučuju online studij na DOBA Fakultetu, jer …
🔹 omogućuje najmoderniji model online studija u jugoistočnoj Europi, sličan provode samo najveći i najbolji online fakulteti u svijetu.
🔹 osigurava stalnu podršku tijekom studija – tijekom studija svakog pojedinca prati najmanje 5 stručnih suradnika.
🔹 uče ih profesori koji dolaze iz prakse te stoga studenti rade na konkretnim primjerima iz prakse.
🔹 model online studija omogućuje mnogo fleksibilnosti te je stoga primjeren za zaposlene, obitelji, športaše …

Red. prof. dr. Tina Vukasović: Promijene u svijesti i poimanju robnih marki u visokom školstvu | DOBA Fakultet 11/06/2021

Red. prof. dr. Tina Vukasović: Promijene u svijesti i poimanju robnih marki u visokom školstvu | DOBA Fakultet

U ovom članku red. prof. dr. Tina Vukasović govori o širenju značenja upotrebe uslužnih marki, koja se uvažava u svim poslovnim područjima, među kojima sve više i u visokom školstvu. Uslijed sve većeg broja javnih i privatnih visokoškolskih zavoda, isti se danas natječu za najbolje studente, odnosna neki i za studente općenito. Pročitajte cjelokupan članak 👇

Red. prof. dr. Tina Vukasović: Promijene u svijesti i poimanju robnih marki u visokom školstvu | DOBA Fakultet Sadržajni tekstovi za bolji poslovni život te studij.

💻Online studij 💻 potpuna fleksibilnost studija za zaposlene 09/06/2021

💻Online studij 💻 potpuna fleksibilnost studija za zaposlene

🔹Na DOBA Fakultetu izazove pretvaramo u prilike🔹
Ne studirajte poput ostalih, studirajte online 💻. Upis traje do kraja lipnja.

💻Online studij 💻 potpuna fleksibilnost studija za zaposlene Upis je u tijeku

TOP studijski programi 07/06/2021

TOP studijski programi

Sve se mijenja i vaša budućnost ovisi o vašem znanju. Odaberite jednog od 11 jedinstvenih online studijskih programa DOBA Fakulteta i poboljšajte svoje karijerne mogućnosti te naučite savladati promjene u svijetu koji se neprestano mijenja.

TOP studijski programi Upis je u tijeku >>>

Kako se vrši polaganje online testa? 04/06/2021

Kako se vrši polaganje online testa?

Kako se vrši polaganje online testa na DOBA Fakultetu? Saznajte više 👇

Kako se vrši polaganje online testa? Online testovi se polažu pomoću posebnog programa Remote Monitoring koji je povezan s virtualno nastavnim okruženjem Blackboard. Za sigurnost i adekvatni nad...

Doktorski program: Inovacije i održivo poslovanje u digitalnom društvu 03/06/2021

Doktorski program: Inovacije i održivo poslovanje u digitalnom društvu

Suvremen i jedinstven interdisciplinaran doktorski program DOBA Fakulteta naoružat će vas najnovijim kompetencijama i specifičnim znanjem za konkurentno poslovanje u složenom globalnom okruženju. Saznajte više 👇

Doktorski program: Inovacije i održivo poslovanje u digitalnom društvu Online program će vas osposobiti za rješavanje najkompleksnijih teoretičnih i praktičnih problema u području inovativnosti i održivoga poslovanja.

31/05/2021

Pod okriljem Centra kompetencija smo proveli webinar na temu Predstavljanje dobrih praksi rada sa studentima u MS TEAMS. Na webinaru je sudjelovalo 29 online mentora iz Slovenije, Hrvatske i Srbije, koji su bili iznimno zadovoljni provedbom i dobivenim informacijama. 👉 https://bit.ly/3uB1lzy

Pod okriljem Centra kompetencija smo proveli webinar na temu Predstavljanje dobrih praksi rada sa studentima u MS TEAMS. Na webinaru je sudjelovalo 29 online mentora iz Slovenije, Hrvatske i Srbije, koji su bili iznimno zadovoljni provedbom i dobivenim informacijama. 👉 https://bit.ly/3uB1lzy

Želite napredak u karijeri? 29/05/2021

Želite napredak u karijeri?

Magistarski studijski program Međunarodno poslovanje primjeren je za viši i srednji vodeći kadar, naime pored stručnih znanja ćete razvijati i ključne kompetencije za budućnost, poput kritičnog razmišljanja, rješavanja kompleksnih problema, kreativnosti, digitalizacije, timskog rada u virtualnim okruženjima, inovativnosti …

Želite napredak u karijeri? Upis je u tijeku

🔝 Trenutačno najbolji studij marketinga! 28/05/2021

🔝 Trenutačno najbolji studij marketinga!

U promijenjenoj stvarnosti, u kojoj su se digitalni marketing i internetska prodaja naglo povećali i u kojoj je online studij jedini potpuno pouzdani oblik studija, u studijskom programu Marketing, društveni mediji i odnosi s javnošću na DOBA Fakultetu vam nudimo baš ono što trebate:
✅ najsuvremenija znanja iz marketinga, društvenih medija, prodaje i PR-a, koje će s vama dijeliti profesori iz prakse
✅ te 100 % međunarodno akreditiran online studij.

🔝 Trenutačno najbolji studij marketinga! Upis je u tijeku!

Upis je u tijeku 27/05/2021

Upis je u tijeku

Pošto ste vjerojatno već zaposleni, a neki od vas imaju i obitelj, online studij će za vas biti pravi odabir. Studirat ćete u virtualnom nastavnom okruženju, u društvu kolega sa studija i pod budnim okom online mentora i profesora. DOBA Fakultet je jedini fakultet koji u cijelosti provodi online studij te jedini fakultet u JI Europi s međunarodnom akreditacijom online studija. 👇 Ispunite informativnu prijavu, naš Marko Babič odgovorit će na sva Vaša pitanja vezna uz studiranje na DOBA Fakultetu.

Upis je u tijeku Ako još niste donijeli odluku o studiju, pozivamo vas da nam se pridružite na info danima i osobnim savjetovanjima.

Dean's invitation to International Virtual Event: Global Smart Villages 24/05/2021

Dean's invitation to International Virtual Event: Global Smart Villages

Dekan DOBA Fakulteta, dr. Rasto Ovin vas poziva na online međunarodno savjetovanje Globalna pametna sela, koji će se održati u četvrtak, 3. lipnja 2021. u 10.00 sati.
Tražit ćemo odgovore na pitanja:
✅ Kako pametna sela mogu doprinijeti većoj kvaliteti života stanovnika?
✅ Koji su izazov osiguravanja cjelovitog razvoja pametnog sela?
✅ Što znači cjelovit razvoj pametnog sela?
✅ Koje su prednosti i prilike pametnih sela u usporedbi s pametnim gradovima?
✅ Koje su dobre prakse pametnih sela u zemlji i u svijetu?
Dobrodošli. Prijavite se 👉 https://bit.ly/3vgjpA1

Dean's invitation to International Virtual Event: Global Smart Villages Dean invites you to International Virtual Event: Global Smart Villages

20/05/2021

|Besplatan webinar Centra karijera za studente i diplomante|
Webinar LinkedIn kao alat za vašu prezentaciju i za uspješno traženje zaposlenja je namijenjen svima koji žele steći znanja za spretno traženje novog zaposlenja te pri tome žele i učinkovito koristiti društvene mreže. Webinar će se održati 27. svibnja, s početkom u 17.00 sati.
***
Više informacija i poveznice za prijavu studenti i diplomanti mogu pronaći u Blackboardu.

|Besplatan webinar Centra karijera za studente i diplomante|
Webinar LinkedIn kao alat za vašu prezentaciju i za uspješno traženje zaposlenja je namijenjen svima koji žele steći znanja za spretno traženje novog zaposlenja te pri tome žele i učinkovito koristiti društvene mreže. Webinar će se održati 27. svibnja, s početkom u 17.00 sati.
***
Više informacija i poveznice za prijavu studenti i diplomanti mogu pronaći u Blackboardu.

Photos from DOBA Fakultet Hrvatska's post 19/05/2021

Studentica DOBA Fakulteta, Violeta Grbić je i u vrijeme epidemije uspješno obavila stručnu praksu u okviru Erasmus mobilnosti u Češkoj, gdje je radila u poduzeću I AM Prague, u području marketinga i prodaje. 👉 https://bit.ly/33Tr5wl

DOBA Fakultet Hrvatska 14/05/2021

DOBA Fakultet Hrvatska

Učinite važan korak naprijed na svom putu do uspjeha i upišite jedan od pet dodiplomskih studijskih programa DOBA Fakulteta, u kojem ćete razviti znanja i kompetencije koje su od ključnog značenja za razvoj vaše karijere i uspješan rad u narednom desetljeću. 👇

DOBA Fakultet Hrvatska

Besplatno uključite se u jedan studijski predmet DOBA Fakulteta 06/05/2021

Besplatno uključite se u jedan studijski predmet DOBA Fakulteta

[PRIJAVA OTVORENA] - potpuno besplatno uključenje u jedan studijski predmet 👩‍🏫💻
Dobin model online studija se smatra jednim od najdovršenijih i najkvalitetnijih na globalnoj razini, te po mišljenju studenata i jednim od najfleksibilnijih oblika obrazovanja, koji je ujedno i prilagođen zaposlenim odraslima i mladima koji žele nešto više.
Uvjerite se i sami u našu fleksibilnost te učinkovitost online studija te probajte besplatno studij sudjelovanjem u jednom predmetu DOBA Fakulteta. Prijavite se 👉 https://bit.ly/3nTiGlE

Besplatno uključite se u jedan studijski predmet DOBA Fakulteta Povodom 30-obljetnice DOBE i 21-obljetnice online studija vam omogućujemo da se u potpunosti besplatno uključite u jedan studijski predmet, tako steknete nova znanja za vaše napredovanje te upoznate vrhunski model online studija.

03/05/2021

Na predmetu Poslovna prognostika i strategija održivog razvoja magistarskog studija, studenti DOBA Fakulteta će projektni zadatak pripremati u suradnji sa studentima iz Durham Collegea, Oshawa, iz Ontaria u Kanadi. Pročitajte više 👉 https://bit.ly/3ugKC58

Na predmetu Poslovna prognostika i strategija održivog razvoja magistarskog studija, studenti DOBA Fakulteta će projektni zadatak pripremati u suradnji sa studentima iz Durham Collegea, Oshawa, iz Ontaria u Kanadi. Pročitajte više 👉 https://bit.ly/3ugKC58

29/04/2021

Prema istraživanju Mediane (lipanj 2020.), više od dvije trećine zaposlenih u dobi od 25 do 45 godina, smatra da je studij dobra prilika za osobni rast i razvoj. A znanja iz područja komunikacije, vođenja, upravljanja promjenama i inovativnost su među najvažnijim znanjima koja trebaju. A upravo to ćete steći tijekom studija u suvremenom i aktualnom studijskom programu Menadžment u suvremenom poslovanju 👉 https://bit.ly/3vjH9Tz

Prema istraživanju Mediane (lipanj 2020.), više od dvije trećine zaposlenih u dobi od 25 do 45 godina, smatra da je studij dobra prilika za osobni rast i razvoj. A znanja iz područja komunikacije, vođenja, upravljanja promjenama i inovativnost su među najvažnijim znanjima koja trebaju. A upravo to ćete steći tijekom studija u suvremenom i aktualnom studijskom programu Menadžment u suvremenom poslovanju 👉 https://bit.ly/3vjH9Tz

26/04/2021

Suvremen i jedinstven interdisciplinarni online doktorski program

Doktorski studijski program Inovacije i održivo poslovanje u digitalnom društvu namijenjen je ambicioznim pojedincima koje zanimaju izazovi inoviranja i održivog poslovanja, koji su skloni istraživanju te koji žele doprinositi gospodarskom razvoju i društvenom napretku ili žele razvijati akademsku karijeru. Saznajte više 👇

23/04/2021

Od 26. travnja i sve do uključeno 30. travnja 2021. DOBA Fakultet će biti zatvoren. Molimo vas, da nam vaša potencijalna pitanja šaljete putem elektronske pošte. Stručni suradnici fakulteta ćemo vam biti ponovno na raspolaganje od 3. svibnja dalje.

Od 26. travnja i sve do uključeno 30. travnja 2021. DOBA Fakultet će biti zatvoren. Molimo vas, da nam vaša potencijalna pitanja šaljete putem elektronske pošte. Stručni suradnici fakulteta ćemo vam biti ponovno na raspolaganje od 3. svibnja dalje.

21/04/2021

Get to know our online doctoral programme Innovation and Sustainable Business Management in Digital Society and follow our virtual presentations.
Join us: https://bit.ly/32F4T8h

20 godina istraživačke djelatnosti na DOBI 21/04/2021

20 godina istraživačke djelatnosti na DOBI

Ove godine na DOBI obilježavamo 20 godina djelovanja Poslovnog instituta, čije je djelovanje nakon što je 2004. godine bio osnovan DOBA Fakultet, podržavalo i kasniji razvoj magistarskog, te od 2019. godine i doktorskog poslijediplomskog studija. Pročitajte više o uspješnom djelovanju Poslovnog instituta. 👇

20 godina istraživačke djelatnosti na DOBI Nakon što je 2004. godine osnovan DOBA Fakultet, djelovanje instituta podržavalo je i kasniji razvoj magistarskog te od 2019. godine i doktorskog poslijediplomskog studija.

15/04/2021

DOBA je jedini fakulteti u Sloveniji, u Hrvatskoj i u Srbiji u kojem djeluje Centar kompetencija za razvoj digitalnih kompetencija i online učenja. Namijenjen je svim ciljanim skupinama uključenim u online studij – studentima, online mentorima i visokoškolskim profesorima. Pročitajte više 👉 https://bit.ly/3wZrOco

DOBA je jedini fakulteti u Sloveniji, u Hrvatskoj i u Srbiji u kojem djeluje Centar kompetencija za razvoj digitalnih kompetencija i online učenja. Namijenjen je svim ciljanim skupinama uključenim u online studij – studentima, online mentorima i visokoškolskim profesorima. Pročitajte više 👉 https://bit.ly/3wZrOco

Videos (show all)

🎓 Upis u programe na DOBA Fakultetu traje do 30. 6. 2021.
Prijavom predanom do 30. lipnja dobivate popust u visini od 180,00 EUR.
Suvremen i jedinstven interdisciplinarni online doktorski program
Najbolji online studij 🥇
Najbolji online studij🥇
Ne čekajte na jesen te se u studij uključite već u veljači 🎓
🔜Ne čekajte na jesen te se u studij uključite već u veljači 🎓.
✅ Provjerite u koje programe se možete uključiti u veljači 2021. godine
Dekan DOBA Fakulteta: Gdje je ekonomija u borbi protiv učinaka virusa korone?
Imajte snove. Vaša budućnost ovisi o znanju.
Upis je u tijeku.

Location

Telephone

Address


Prešernova Ulica 1
Maribor
2000
Other Maribor schools & colleges (show all)
Biotehniška šola Maribor Biotehniška šola Maribor
Vrbanska Cesta 30
Maribor, 2000

BIOTEHNIŠKA ŠOLA MARIBOR se nahaja na obrobju mestnega jedra, pod znamenito Kalvarijo in je svojevrsten branik urbanizaciji tega dela mesta. Šola je bila ustanovljena 11.marca 1872 in se od ustanovitve dalje nahaja na prostoru, kjer je danes.

Likovna šola Packa Likovna šola Packa
Radvanjska 65
Maribor, 2000

Likovna šola Packa po petih letih delovanja niza nove uspehe na področju priznanj za otroška likovna dela in krepi strukturirano pridobivanje znanja za vse starostne skupine. Seveda je naš moto še vedno: Pridi k nam, imej se fajn.

Jožef Podgoršek - Keller Williams Slovenia, Regionalni director Jožef Podgoršek - Keller Williams Slovenia, Regionalni director
Partizanska Cesta 26
Maribor, 2000

Nepremičninski posredniki, kot partnerji Market centra Keller Williams uporabljajo pri svojem delu najboljše podporne modele in sisteme za svoje delo. S svojim delom menjajo kulturo delovanja nepremičninske dejavnosti. Veselimo se sodelovanja z vami.

Mavrična deželica Mavrična deželica
Slovenska Ulica 7
Maribor, 2000

Igralnico smo pripravili mojstri in tete Waldorfskega vrtca Maribor - Mavrična dežela v Melju. Tukaj otroci raziskujejo, izdelujejo, se spoznavajo in predvsem, se igrajo. Mamice pa seveda klepetamo.

DOBA Business School DOBA Business School
Prešernova Ulica 1
Maribor, 2000

DOBA Business School - One of the European leading online business schools. Visit www.dobafaculty.com.

Gasilci - Življenja rešujemo skupaj Gasilci - Življenja rešujemo skupaj
Streliška Cesta 23
Maribor, 2000

LUMIA - Akademija vrednot LUMIA - Akademija vrednot
Kettejeva Ulica 17
Maribor, 2000

Pri Lumii je govora o lepih, čarobnih besedah, njihovi vsakdanji rabi, o pomenu lepega obnašanja, vrednotah, prijaznosti in spoštovanju. Vedenje v skladu s smernicami sodobnega bontona pripomore k dvigu samozavesti.

Karkoli Karkoli
Cesta K Tamu 6
Maribor, 2000

Izvajamo raznovrstne tečaje nizko cenovnih orodjih, ki lahko brez težav konkurirajo mnogo dražjim

EGEA Maribor / DŠGM EGEA Maribor / DŠGM
Koroška Cesta 160
Maribor

IZI FIT10 IZI FIT10
Podravska, Pomurje
Maribor, 2000

Če želite doseči svoje sanje, morate biti fit, sposobnost, da vaše telo in um delujeta pravilno. Za doseganje vitalnosti je treba skrbeti za zdravo prehrano, kondicijo in duhovno moč. Ta vitalnost nas je pripeljala do uspeha,...Trenirajmo skupaj !

Makeup studio Bella by Barbara Visket Makeup studio Bella by Barbara Visket
Dupleška 95
Maribor, 2000

Ponujamo vam različne tečaje ličenja, osebna svetovanja, Nacionalno poklicno kvalifikacijo za Vizažista in ličenja za posebne priložnosti. Z vami že 10 let.

Učenje za življenje Učenje za življenje
Radvanjska Cesta 3
Maribor, 2000