Myjamb.com.ng

Myjamb.com.ng Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Myjamb.com.ng, Education, Abuja, Bariga.

20/03/2023
JAMB 2023 EXPO RUNZ
20/03/2023

JAMB 2023 EXPO RUNZ

JAMB 2022 EXTRACTING OF QUESTION PROCESS 👇👇👇
08/04/2022

JAMB 2022 EXTRACTING OF QUESTION PROCESS 👇👇👇

*The Life Changer Chapter 1 Likely Jamb Questions*1. What is the full name of the author of the Life Changer?Answer : Kh...
08/03/2022

*The Life Changer Chapter 1 Likely Jamb Questions*

1. What is the full name of the author of the Life Changer?

Answer : Khadija Abubakar Jalli

2. Why did the mother pause to listen to their conversation?

Answer : Because there was something about the laugher that drew her attention

3. Why were the other sisters laughing very hard?

Answer : The 5-year-old younger one was telling them stories

4. She was telling her two sisters the story of her classroom encounter with their meddlesome Social Studies teacher. Which other word can replace meddlesome as used in the novel?

Answer : Interfering

*MR FESTUS CEO OF JAMB CENTRAL TEAM. 08028424354*
__________________________________

*WEBSITE URL http://MyJamb.com.ng*
_________________________________

5. They were waiting for dad, why?

Answer : He is a banker, he closes by 5 pm and gets home late.

6. How old was Bint when she was narrating the story?

Answer : 5 years old.

7. How do you say Good Morning in French?”

Answer : Bonjour

8. How do you say that’s very good in French?

Answer : C’est tres bien

9. How do you say that’s very good in French, Aunty?” Bint asked reverentially.

Question: Which other word can replace reverentially as used in the passage?

Answer : Respectfully, In admiration

10. Why did the students surround Bint and started clapping and singing going around her

Answer : Because she asked a question the teacher could not answer

*MR FESTUS CEO OF JAMB CENTRAL TEAM. 08028424354*
__________________________________

*WEBSITE URL http://MyJamb.com.ng*
_________________________________

11. The following are reasons the mom (Ummi) goes into their room… Ummi – (Arabic) when translated means mummy too.

Answer:
1. To question them about neatness
2. To keep them company

12. Who was Bint’s elder sister?

Answer : Jamila

13. Who was the first child?

Answer : Omar (the only male)

14. Who was Bint’s Teacher?

Answer : Mallam Salihu

15. How do you say goodbye until we meet again in French?

Answ

ALL JAMB STUDENTs ARE TO LOGIN WITH THEIR MOBILE NUMBER FOR JAMB QUESTIONS AND ANSWERS

Jamb formCall/whatapp08028424354
08/02/2022

Jamb form
Call/whatapp
08028424354

09/12/2021

Address

Abuja
Bariga

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Myjamb.com.ng posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The School

Send a message to Myjamb.com.ng:

Shortcuts

Share

Category