07/11/2020
Untuk makluman waris, berikut ialah kenyataan rasmi sekolah berkaitan pelajar pulang berkaitan PKPB
"*KENYATAAN RASMI SMADJ
PERKARA: KENYATAAN MEDIA BERKAITAN PKPB DI NEGERI JOHOR,MELAKA,NEGERI SEMBILAN, KUALA LUMPUR,PUTRAJAYA,SELANGOR,PERAK,PENANG,KEDAH,PERLIS,TERENGGANU,
Menurut kenyataan media oleh Menteri Pertahanan Malaysia ,Dato Sri Ismail Sabri yang bertarikh 7 November 2020,negeri-negeri di atas telah di letakkan di bawah Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat.
*MAKLUMAN KEPADA SEMUA IBU BAPA/PENJAGA/WARIS TERDEKAT MURID*
Sehubungan itu murid SMADJ dibenarkan untuk pulang ke rumah bermula jam 1.30 ptg sehingga semuanya selesai.
1. Tingkatan 1 dan 2 :- 1.30 ptg-2.30 ptg
2. Tingkatan 3 dan 4:-2.45 ptg - 4.00ptg
3. Tingkatan 5:- 4.15ptg- 5.00ptg
Kami meminta tempoh masa yang secukupnya kerana pihak sekolah memerlukan sedikit masa untuk pengurusan kelas , asrama, pengurusan bahan pembelajaran dan pemulangan telefon.
Makanan tengah hari disediakan di dewan makan. Murid mesti makan tengah hari dan bersolat zohor terlebih dahulu
Murid hanya dibenarkan pulang dengan ibu bapa/penjaga atau waris tetapi tidak boleh menggunakan pengangkutan awam
Kehadiran ibu bapa/waris/penjaga di dalam kawasan sekolah mesti mengikut SOP yang telah ditetapkan sebelum ini.
Bagi ibu bapa, penjaga, dan waris terdekat yang berada di dalam kawasan PKPB, sekolah akan mengeluarkan surat pengesahan kepada ibu bapa /penjaga/ waris terdekat murid SMADJ.
TERIMA KASIH