30/12/2024
“Mudah, Cepat, dan Selamat: Penyelesaian Kewangan Untuk Anggota ATM”
....................................
Telah berkhidmat dalam ATM lebih 15 tahun dan telah sambung TTP21? Kami boleh bantu anda mengatur kewangan dengan manfaat:
✅ Proses pantas dan mudah
✅ Kurangkan komitmen bulanan
✅ Overlap pinjaman lama untuk lebihan gaji bersih
✅Selesaikan komitmen tertunggak lama
🔹 Tiada potongan dari payslip rasmi.
🔹 Pembiayaan mematuhi Syariah.
👉 Klik di sini untuk semakan kelayakan percuma sekarang!
30/12/2024
Tenangkan fikiran anda dengan penyelesaian kewangan yang mudah dan selamat!”
.............................................................
ATM, WAJIB TELAH MENYAMBUNG TTP21
.............................................................
Jika anda sedang mencari cara untuk menyelesaikan komitmen kewangan tanpa tekanan, kami ada penyelesaiannya. Pinjaman peribad! kami direka khusus dengan bayaran fleksibel sehingga 10 tahun dan proses yang telus. Tidak perlu risau, semua diuruskan dengan profesional.
Tekan “Ketahui Lebih Lanjut” untuk maklumat lengkap!
👇👇👇👇
http://ketahuilebihlanjut.wasap.click/
👆👆👆👆
04/12/2024
INSIDEN 2 ANGGOTA TENTERA DARAT MALAYSIA HILANG KETIKA OPERASI
Takziah diucapkan kepada seluruh ahli keluarga Allahyarham LKpl Mohd Afandi bin Jahwin atas pemergian beliau ketika tugasan.
Sama-sama kita doakan agar usaha pasukan SAR dalam misi mencari seorang lagi anggota kita dipermudahkan.
Copypaste
07/10/2024
“Mulakan dengan menyemak rekod kewangan anda hari ini, klik link berikut untuk rundingan percuma dari Adda dan lihat peluang penjimatan yang boleh anda nikmati!”
🖇www.wasap.my/60126202562/kempenOct3PageDebtGuru
Seorang kanak-kanak perempuan berusia lima tahun menjadi mangsa manusia zalim apabila dia dibunuh kejam oleh kenalan ibunya.
Media tempatan melaporkan, mangsa Aqilatunnisa Prisca Herlan, diculik sebelum mayatnya ditemui dalam keadaan yang menyayat hati di pesisir Pantai Cihara, Kecamatan Cihara, Banten pada 19 September lalu.
Baca berita penuh https://www.sinarharian.com.my/article/687457/global/aqilatunnisa-dibunuh-kejam-kerana-hutang