02/11/2022
"SEBELUM NI RASA 24 JAM SEHARI MASIH TAK CUKUP BAGI SAYA"
Ni luahan daripada Puan Jazmila. Sebelum ni terlalu sibuk uruskan anak-anak dan keluarga sampai rasa 24 jam sehari masih tak cukup.
Bila rasa penat, mulalah saya marah dan tinggikan suara dekat suami dan anak-anak walaupun silap tu tak besar mana pun. Sampai susah nak tidur bila fikirkan apa yang saya buat tadi.
Tapi sejak saya ikuti program latihan Kuasai Tabiat Capai Matlamat (KTCM) dari BRC, dalam tempoh sehari, urusan rumah saya lebih teratur dan hubungan saya dengan anak-anak dan suami makin akrab. Saya dah kurang marah kalau nak dibandingkan sebelum ni.
Yang lagi best, saya ada masa untuk buat bisnes yang sebelum ni memang tak sempat langsung. Sekarang saya dah buang tabiat buruk dan aktiviti yang membuang masa dan tak bermanfaat.
Sebelum ni rasa macam susah nak tanamkan tabiat yang bermanfaat dalam diri tapi lepas amalkan latihan KTCM , anak-anak pun dah ikut tabiat saya yang s**a membaca buku.
Panduan ni hanya RM70 sahaja dan boleh akses seumur hidup anda. Bukan tu saja, panduan KTCM juga disediakan dalam bentuk video dan audio agar senang anda mendengar di mana saja berada.
Saya beri jaminan anda tak akan menyesal jika dapatkan sekarang. Klik link di bawah sekarang.
ππ₯π’π€ ππ’ π¬π’π§π’ π¬ππ€ππ«ππ§π πhttp://diarihidupku.com
ππ₯π’π€ ππ’ π¬π’π§π’ π¬ππ€ππ«ππ§π πhttp://diarihidupku.com
ππ₯π’π€ ππ’ π¬π’π§π’ π¬ππ€ππ«ππ§π πhttp://diarihidupku.com