Црвен Крст Виница

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Црвен Крст Виница, Бел Камен/12, Vinica.

18/04/2024

Крводарители Ве известуване дека Општинската организација Црвен Крст Виница организира Априлска крводарирелска акција и ги повикува сите крводарители да ја покажат својата хуманост кога тоа е најпотребно на крводарителска акција која ќе се одржи во среда ( 30.Април 2023) Вторник, во просториите на Црвениот Крст на Општина Виница со почеток од 09:00 до 15.30часот.ДАРУВАЈ КРВ СПАСИ ЖИВОТ..

Photos from Општина Виница's post 18/04/2024
15/04/2024
Photos from Клуб на млади - Црвен Крст - Виница's post 08/04/2024
Photos from Клуб на млади - Црвен Крст - Виница's post 08/04/2024

Сите на тркалца

27/03/2024

Уште една успешна акција на најхуманите.На денешната крводарителска акција на која 105 крводарители ја донираа својата драгоцена течност што живот значат.БЛАГОДАРНОСТ до сите крводарители....

Photos from Црвен Крст Виница's post 27/03/2024
22/03/2024

Крводарители Ве известуване дека Општинската организација Црвен Крст Виница организира Мартовска крводарирелска акција и ги повикува сите крводарители да ја покажат својата хуманост кога тоа е најпотребно на крводарителска акција која ќе се одржи во среда ( 27 МАРТ 2023), во просториите на Црвениот Крст на Општина Виница со почеток од 09:00 до 15.30часот.ДАРУВАЈ КРВ СПАСИ ЖИВОТ..

Photos from Црвен Крст Виница's post 15/03/2024

ВИНИЧАНИ НАЈХУМАНИ ОД ХУМАНИТЕ❤️🥰❤️
РЕПУБЛИЧКО ПРИЗНАНИЕ НА ЦРВЕН КРСТ НА РСМ ЗА ОПШТИНСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ВИНИЦА,
СО ОСТВАРЕНИ 238% ПОВТОРНО ПРВИ!!!❤️ БЛАГОДАРНОСТ ДО СИТЕ КРВОДАРИТЕЛИ.......

08/03/2024

Црвен крст на Република Северна Македонија Ви посакува среќен 8 Март!

28/02/2024

Крводарители Ве известуване дека Општинската организација Црвен Крст Виница организира Февруарска крводарирелска акција и ги повикува сите крводарители да ја покажат својата хуманост кога тоа е најпотребно на крводарителска акција која ќе се одржи во среда ( 28 Февруари 2023), во просториите на Црвениот Крст на Општина Виница со почеток од 09:00 до 15.30часот.ДАРУВАЈ КРВ СПАСИ ЖИВОТ..

Want your school to be the top-listed School/college in Vinica?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Голем поздрав до моите нови најголеми обожаватели! 💎 David Spasov

Location

Telephone

Website

Address


Бел Камен/12
Vinica
2310
Other Vinica schools & colleges (show all)
ООУ „Кочо Рацин“ -Блатец ООУ „Кочо Рацин“ -Блатец
Blatec
Vinica, 2314

Официјална страница на ОOУ „Кочо Рацин“ -Блатец