English Club - Училиште за Странски Јазици

English Club - Училиште за Странски Јазици

Научете течно да комуницирате и беспрекорно да го разб

Operating as usual

05/09/2023

🇺🇲🇬🇧 Курсеви по англиски јазик 🇺🇲🇬🇧

✅ Курсеви за деца, тинејџери, возрасни (од А1 до Ц1)
✅ Индивидуална настава или работа во мали групи
✅Усовршување на комуникациски вештини
✅Разговорни часови само на англиски на општи, бизнис и специјализирани теми
✅️ Подготовка за на училиште: тестови, писмени, диктати
✅Физичка или онлајн настава
✅Специјализирана програма за секоја возраст

Уписот е во тек: на страната на English club - училиште за странски јазици или на ☎️ 070375373

30/08/2023

🇺🇲🇬🇧 Курсеви по англиски јазик 🇺🇲🇬🇧

✅ Курсеви за деца, тинејџери, возрасни (од А1 до Ц1 ниво)
✅️Специјализирана програма за секоја возраст
✅ Индивидуална настава или работа во мали групи
✅Усовршување на комуникациски вештини
✅Говорење само на англиски (од А2 до Ц1 ниво)
✅Разговорни часови на општи, бизнис и специјализирани теми
✅️ Подготовка за на училиште: тестови, писмени, диктати
✅Физичка или онлајн настава

Уписот е во тек: на страната на English club - училиште за странски јазици или на ☎️ 070375373

Photos from English Club - Училиште за Странски Јазици's post 31/10/2021

Halloween is the time do dress up and have some fantastic fun to remember 🎃🧙🧟‍♀️🧛‍♂️👻

Photos from English Club - Училиште за Странски Јазици's post 31/10/2021

Wear the spookiest costume and eat the best candies, Happy Halloween friends 🎃🧙🧟‍♀️🧛‍♂️👻

Photos from English Club - Училиште за Странски Јазици's post 31/10/2021

Happy Halloween - it's that spooky time of the year again 👻🧛‍♂️🧟‍♀️🧙🎃

12/09/2021

18 години искуство 🍀

02/09/2021

🇺🇲🇬🇧🇩🇪 Курсеви по англиски и германски јазик 🇺🇲🇬🇧🇩🇪
✅ Курсеви за деца, тинејџери, возрасни
✅Работа во мали групи (запазени се сите мерки за заштита на здравјето)
✅Индивидуални часови
✅Усовршување на комуникациски вештини
✅Говорење само на англиски/германски (од А2 до Ц2 ниво)
✅Разговорни часови на општи, бизнис и специјализирани теми
✅Физичка или онлајн настава

Уписот е во тек: на страната на English club - училиште за странски јазици или на ☎️ 070375373

16/02/2021

Училиштето за странски јазици Englush club има потреба од наставник по англиски јазик. Информации на 070 375 373.

21/01/2021
Photos from English Club - Училиште за Странски Јазици's post 15/09/2019

Hardworking students ❤👏👏👏

12/09/2019

🇬🇧🇩🇪Уписи за возрасни и деца:
➡️Редовни и интензивни курсеви по англиски и германски јазик
➡️Индивидуална настава или настава во група
➡️Подготовка за BULATS, APTIS, TOEFL, IELTS, германски испити за сите нивоа
➡️Подготовка за матура
➡️Подготовка за на училиште, тестови, писмени, диктати или усовршување на јазикот
➡️Професионална помош за сите предмети од I до V одделение (продолжен престој)
☎️Инфо на 070375373 или во инбокс

01/09/2019

📚👩‍🏫 УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК 👩‍🏫📚
English Club започна со уписи за деца, средношколци и возрасни за новата учебна 2019/2020 година.

☎️ инфо на 070/375-373 или во inbox

Photos from English Club - Училиште за Странски Јазици's post 25/04/2019

Happy Easter dear friends 🐇🐑🥚💒

Photos from English Club - Училиште за Странски Јазици's post 25/04/2019

It's Easter and we are having so much fun 🐇🐑🥚💒

Photos from English Club - Училиште за Странски Јазици's post 25/04/2019

Making Easter eggs, bunnies, sheep 🐇🐑🥚💒

Photos from English Club - Училиште за Странски Јазици's post 25/04/2019

Happy Easter 🐇🐑🥚💒

Photos from English Club - Училиште за Странски Јазици's post 17/04/2019

Let's learn some food words and make a delicious sandwich 👩‍🏫🍅🥒🍞🍳🧀🍟🥪🥗

Photos from English Club - Училиште за Странски Јазици's post 17/04/2019

Направивме сендвичи и научивме се што содржат истите : bread, ham, cheese, french fries, cucumber, tomato, fried egg sunny side up, green salad 🥪🍅🥒🧀🥓🍳

Photos from English Club - Училиште за Странски Јазици's post 16/04/2019

Hardworking students ❤

19/09/2018

Little people, great minds 😊❤🇬🇧
Учиме, пееме, се забавуваме. Најдобар начин да се вљубите во странскиот јазик.
Роденденски попуст во септември за сите ученици, а во октомври 50% попуст за сите оние кои ќе запишат другарче, роднина...
Контакт 070375373

14/09/2018

ABCD is so much fun! 😊🇬🇧👩‍🎓👩‍🏫

Want your school to be the top-listed School/college in Veles?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Little people, great minds 😊❤🇬🇧Учиме, пееме, се забавуваме. Најдобар начин да се вљубите во странскиот јазик. Роденденск...
ABCD is so much fun! 😊🇬🇧👩‍🎓👩‍🏫

Location

Category

Telephone

Website

Address

Ulica Sefki Sali 12
Veles
Other Education in Veles (show all)
Matrix - centar za stranski jazici i kompjuteri Matrix - centar za stranski jazici i kompjuteri
Шефки Сале бр. 1
Veles, 1400

МATRIX - School of foreign languages is your Passport to the World!

Veles Niz Minatoto Veles Niz Minatoto
Veles, 1400

Од Кал да си, од Велес да си! 1 4 0 0

Schools Challenge for Forensic Science Schools Challenge for Forensic Science
Veles, 1400

KA229 Exchange of Good Practices Participating organizations: Szkola Podstawowa nr 9 Kolobrzeg, Pola

SkillUp Academy SkillUp Academy
Костурска бр. 5
Veles

Програмирај ја својата иднина💻🌐 Академија за програмирање за деца и возрасни

Центар за стимулација, раст и развој „Старс“ Центар за стимулација, раст и развој „Старс“
Goce Delchev Br. 22/7
Veles, 1400

Прв приватен центар во регионот. Индивидуални дефектолошки, логопедски и неурофидбек третмани.

Shf."LIRIA"-Jabollçishtë i Epërm Shf."LIRIA"-Jabollçishtë i Epërm
Jabollçishtë I Epërm
Veles, 1413

Оуд Лазар Лазаревски Велес Оуд Лазар Лазаревски Велес
Ulica D-r. Hristo Tatarchev Br. 3
Veles, 1400

Defektolog Marija- Veles Defektolog Marija- Veles
Veles, 1400

Special education and rehabilitation