SMART KIDS

SMART KIDS

Место за едукација и изучување на странски јазици за с?

Operating as usual

23/08/2021

Ново Ново Ново !!!
Уписи во тек
ABC Academy започнува со работа во просториите на Смарт Кидс 📚📚👌👌

Почитувани ученици и родители,
Започнуваме со настава КОНЕЧНООО
ЗАБАВА ИГРА ТЕХНОЛОГИЈА И МНОГУ МНОГУ ЗНАЕЊЕ
Англиски и германски
две локации
1*Наспроти ликовниот салон
2*Поранешно СМАРТ КИДС

- интерактивни курсеви за децата од училишна и предучилишна возраст
-редовни курсеви за средношколци, студенти и возрасни
-интензивни курсеви
- индивидуални часови
-подготовка за сите светски признати испити (YOUNG LEARNERS, KET, PET, FCE, CAE, TOEFL, IELTS, APTIS, BULATS )⭐️🎗🏆
- Специјализирани курсеви од областа на туризам, хотелиерство, медицина и преку 40други теми🏅🎖🥇
-Business English
-Conversational English ✈️🗺
курсеви за СИТЕ ВОЗРАСТИ!!!
✅✅✅

💌📌☎️контакт на 075 204 457

Photos from SMART KIDS's post 28/09/2020

✍Уписите се во тек
⌨🖱Ве очекуваме секој работен ден
🇩🇪🇬🇧 Учете Англиски и Германски од удобноста на вашиот дом 🇩🇪🇬🇧
🔜 Почнуваме на 5.10.2020 во договорените термини ✅✅
📚📝 Среќно

02/09/2020

СЕПТЕМВРИСКИ УПИСЕН РОК ЗА АНГЛИСКИ И ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК од 3.9 - 2.10.2020 год.
✏основци
🖊средношколци
📝напредни курсеви
🗣конверзација
📖подготовка за на училиште/тестови
✍возрасни слушатели
🔝Учете од удобноста на вашиот дом/ на безбедна дистанца
🔝Ново искуство во онлајн учењето/ виртуелна училница
🔝Учите нови современи интернет алатки

● Започнуваме на 5 Октомври - Понеделник во договорени термини по групи или индивидуално.
● Ја очекуваме вашата доверба и оваа учебна година .
Контакти:
Оливера 070/216-785 ; Грозде 075/338-818 ; Магдалена 078/336-661; Тамара 078/365-877 ; Даниела 078/228-774

13/04/2020

Почитувани,
Од утре до четврток ќе бидеме во просториите на училиштето од 11-13.00h за да може да завршиме со наплата на месечните рати за Фебруари и Март.
Секој што не е во можност да дојде, Ве молиме да контактирате со вашата наставничка и средствата можете да ги платите на жиро-сметка на училиштето.
Останете во добро здравје до следно видување.
Со почит,
Тимот наставници на СМАРТ КИДС 😊

07/04/2020

Почитувани,
Поради промената на одлуките на Владата за времетраењето на полицискиот час, од среда ќе бидеме во просториите на училиштето од 11-13.30h.
Секој што не е во можност да дојде, Ве молиме да контактирате со вашата наставничка и средствата можете да ги платите на жиро-сметка на училиштето.
Останете во добро здравје до следно видување.
Со почит,
Тимот наставници на СМАРТ КИДС 😊

02/04/2020

Почитувани родители и ученици,
Поради сериозноста на ситуацијата со Корона вирусот и веројатноста дека во скоро време нема да се видиме во училишните клупи, Ве замолувам и Ве информирам дека од Понеделник, 6 Април ќе вршиме наплата на заостанатите месечни рати за курсевите по Англиски и Германски јазик. Ќе можете да дојдете во два термина во училиштето
Предпладне 11 - 12.30
Попладне 17 - 18.30
Наплатата ќе трае во текот на целата недела до петок, 10 април.
Со почит,
Тимот наставници на Смарт Кидс

10/03/2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ!!!

ПОЧИТУВАНИ УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ,

ВЕ ИЗВЕСТУВАМЕ ДЕКА ОД 11.03.2020 ( СРЕДА) НАСТАВАТА ВО НАШЕТО УЧИЛИШТЕ НЕМА ДА СЕ ОДВИВА ДО 24 МАРТ СОГЛАСНО ПРЕПОРАКИТЕ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО! ЗА СЕКОЈА ПРОМЕНА ЌЕ БИДЕТЕ БЛАГОВРЕМЕНО ИНФОРМИРАНИ.

ВИ ПОСАКУВАМЕ ДОБРО ЗДРАВЈЕ!!!

ТИМОТ НАСТАВНИЦИ НА СМАРТ КИДС😊

20/01/2020

Почитувани ученици,
наставата во СМАРТ КИДС започнува утре, Вторник 21 Јануари во истите термини.
Среќно🔝😊📚📕

07/01/2020

Почитувани ученици и родители,
Ви посакуваме многу здравје,среќа и успеси во новата година и ви ги честитаме сите празници.
Ве известуваме дека наставата во Смарт Кидс ќе започне на 21 Јануари, Вторник во истите термини.
Тимот наставници на Смарт Кидс 🎄🎅🎉

Photos from SMART KIDS's post 01/01/2020

Тимот наставници на СМАРТ КИДС ви ги честита новогодишните и божиќни празници со желби за добро здравје, среќа и успеси на секое поле🎉🥂🎄🎆

Photos from SMART KIDS's post 31/10/2019

Halloween 👻👻😱😱🎃🎃👹👹🎉🎉

30/10/2019

😱😱🎃🎃👻👻🎉🎉

30/10/2019

😱🎃👻

Photos from SMART KIDS's post 30/10/2019

Happy Halloween👻👹🎃🎉😱

Photos from SMART KIDS's post 03/09/2019

УПИСИ во тек секој работен ден од 18:00ч до 20:30ч.

Наставата започнува од 10.09.2019

📗📚Интензивни и стандардни курсеви за деца, средношколци и возрасни за изучување и усовршување на:

✏️ 📝англиски јазик
✏️ 🇩🇪германски јазик

Подготвителни курсеви за добивање на сертификати:

🇺🇸 TOEFL
🇬🇧 IELTS / FCE
💼 BUSINESS ENGLISH

Подготовка за писмени работи, матура и тестови, помош за изработка на домашни задачи и совладување на наставниот материјал.

Photos from SMART KIDS's post 31/08/2019

УПИСИ во тек 2019/20📲💻📞

📗📚Интензивни и стандардни курсеви за деца, средношколци и возрасни за изучување и усовршување на:

✏️ 📝Англиски јазик
✏️ 🇩🇪Германски јазик

Подготвителни курсеви за добивање на сертификати:

🇺🇸 TOEFL
🇬🇧 IELTS / FCE
💼 BUSINESS ENGLISH

Подготовка за писмени работи, матура и тестови, помош за изработка на домашни задачи и совладување на наставниот материјал

💯🔝 SMART KIDS - 16 години успешно градиме приказна во современото образование по странски јазици преку забава, учење и другарување со квалитетен наставен тим🏆🥇✍️
ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!!!

Photos from SMART KIDS's post 27/08/2019

УПИСИТЕ ЗАПОЧНУВААТ!!!
ОД ПОНЕДЕЛНИК 2-ри СЕПТЕМВРИ ПОВЕЛЕТЕ ВО ПРОСТОРИИТЕ НА УЧИЛИШТЕТО СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД
18 - 20.30 часот.
Повеќе информации можете да добиете во порака или на 078-228-774😊
ВЕ ОЧЕКУВАМЕ И ОВАА УЧЕБНА ГОДИНА СО ВАШАТА ДОВЕРБА☺!!!

Photos from SMART KIDS's post 11/06/2019

Драги ученици и родители,
Ви честитаме на успесите и постигнатите знаења и оваа учебна година и ви благодариме за довербата.
Имајте незаборевен летен распуст.
До следно видување во Септември уживајте во убавините на летото😀
HAPPY SUMMER HOLIDAYS !!!😎🎉💝

20/01/2019

Почитувани ученици и родители,
Ве известуваме дека наставата во Смарт Кидс ќе започне на 4 Февруари, Понеделник во истите термини.
Ви посакуваме многу здравје и успеси во второто полугодие и ви ги честитаме сите празници.
Тимот наставници на Смарт Кидс ☺

31/12/2018

Dear students and parents,
We wish you an amazing new, prosperous and joyful 2019, good health, love and happiness.
Enjoy your holidays with the dearest ones
🎄🎈🎉🎁🎊🎅💝

Photos from SMART KIDS's post 31/10/2018

Halloween 🎃🔥🍂🤐😱👿👀🕸️🕷️👻

04/09/2018

Почитувани ученици и родители,

📚✍️Ви благодариме на довербата и ви посакуваме среќен почеток, многу успех и нови знаења во новата учебна година.
Наставата започнува na 10.09 Понеделник во договорените термини.
Уписите за нови членови е сеуште во тек.
GOOD LUCK!!!😀☺️👌✍️💗🥇📕📖📚

31/08/2018

УПИСИ во тек 2018/19📲💻📞

📗📚Интензивни и стандардни курсеви за деца, средношколци и возрасни за изучување и усовршување на:

✏️ 📝Англиски јазик
✏️ 🇩🇪Германски јазик

Подготвителни курсеви за добивање на сертификати:

🇺🇸 TOEFL
🇬🇧 IELTS / FCE
💼 BUSINESS ENGLISH

Подготовка за писмени работи, матура и тестови, помош за изработка на домашни задачи и совладување на наставниот материјал

💯🔝 SMART KIDS - 15 години успешно градиме приказна во современото образование по странски јазици🏆🥇✍️
ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!!!

Photos from SMART KIDS's post 27/08/2018

УПИСИТЕ ЗАПОЧНУВААТ!!!
ПОВЕЛЕТЕ ВО ПРОСТОРИИТЕ НА УЧИЛИШТЕТО СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 3-ти СЕПТЕМВРИ ОД 18.00 -20.00h.
Повеќе информации можете да добиете во порака или на тел: 078-228-774, 075-383-161, 078-410-734, 070-375-259😊
ВЕ ОЧЕКУВАМЕ И ОВАА УЧЕБНА ГОДИНА СО ВАШАТА ДОВЕРБА☺!!!

Photos from SMART KIDS's post 08/06/2018

Драги ученици и родители,
Ви благодариме за довербата и ви честитаме на успесите и постигнатите знаења и оваа учебна година.
Имајте незаборевен летен распуст и одмор до следно видување во Септември😀
HAPPY SUMMER HOLIDAYS !!!😎

07/01/2018

Почитувани ученици и родители,
Ви посакуваме многу здравје,среќа и успеси во новата година и ви ги честитаме сите празници.
Ве известуваме дека наставата во Смарт Кидс ќе започне на 29 Јануари, Понеделник во истите термини.
Тимот наставници на Смарт Кидс ☺

Photos from SMART KIDS's post 01/11/2017
Photos from SMART KIDS's post 01/11/2017

Halloween part II 🤐😱🤕😈👻👹💣💥🕸️🎃🎉

Photos from SMART KIDS's post 30/10/2017

Halloween part I 😷🤕😈👻👽👾👺👹

Photos from SMART KIDS's post 30/10/2017

Ready for Halloween😱🤡👹👾🎩💄👻🤠

11/09/2017

Почитувани ученици и родители,
Ви благодариме на довербата и ви посакуваме среќен почеток, многу успех и нови знаења во новата учебна година.
Наставата започнува денес во договорените термини.
Уписите за нови членови е сеуште во тек.
GOOD LUCK!!!😀☺️👌✍️💗🥇📕📖📚

31/08/2017

Почитувани родители и ученици,

Благодарение на вашата доверба и задоволството од нашите образовни услуги во изминатите 14 години, нашето училиште го доби овој сертификат кој само го потврди квалитетот за успех и коректност.
Тимот наставници на СМАРТ КИДС ви посакува среќен почеток во новата учебна година, многу успеси и заднички да го прославиме 15-от роденден. Уписите се во тек.
Од 4-8 Септември ве очекуваме во просториите на училиштето од 17.30-20.30 часот. Наставата започнува на 11 Септември во договорените термини.

Photos from SMART KIDS's post 03/06/2017

The end of the school year 😀😎❤📚📖

Photos from SMART KIDS's post 03/06/2017

The end of the school year 😀❤📖📚📒

Want your school to be the top-listed School/college in Veles?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Website

Address


Blagoj Gjorev 61/2/1
Veles
1400
Other Schools in Veles (show all)
ООУ „Блаже Конески“ - Велес ООУ „Блаже Конески“ - Велес
Љубљанска бр. 1
Veles, 1400

Инклузивно, интегрирано и конкурентно училиште насочено кон ученикот

Malac Genijalac Veles Malac Genijalac Veles
Hristo Tatarcev 2/1/2
Veles, 1400VELES

Училиштето Малац Генијалац (Malac Genijalac) во својата наста?

Приватни часови по германски,англиски и италијански јазик Приватни часови по германски,англиски и италијански јазик
Veles, 1400

Одржувам приватни часови по германски, англиски и итал

Dimitrije Cupovski - Veles Dimitrije Cupovski - Veles
Vasil Djorgov B. B
Veles

Matematika _elektrotehnika_on line Matematika _elektrotehnika_on line
Село кумарино
Veles, 1400

Скрипти по Математика за основци, средношколци и за ст?

ССОУ „Коле Неделковски" Велес ССОУ „Коле Неделковски" Велес
Veles

ССОУ Коле Неделковски Велес

Alphabet - Deutsch Alphabet - Deutsch
Nikola Orovcanec 13-1/2
Veles, 1400

Училиштето за германски јазик АЛФАБЕТ нуди беспрекорн