Мери Попинс ЦЕНТАР ЗА АНГЛИСКИ ЈАЗИК

Нов, креативен и мотивирачки пристап во изучувањето на англискиот јазик. Локација: Центар (новите згради спроти Судот)

-Курсеви по англиски јазик за сите возрасти и степени,
-Специјализирани курсеви од следниве области: бизнис, право, медицина, туризам,
-Подготовка за меѓународно признати дипломи,
-Курсеви по академско и креативно пишување,
-Квалитетна настава,
-Целосна посветеност во изучувањето на англискиот јазик: работа во мали групи и јазично портфолио за секој ученик,
-Изведба на наставата во најсовремено опремена училница со ИНТЕРАКТИВНА ТАБЛА,
-Семејни попусти, попуст за запишување до 5 септември.

Want your school to be the top-listed School/college in Veles?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Website

Address

Goce Delchev
Veles
1400
Other Education in Veles (show all)
Matrix - centar za stranski jazici i kompjuteri Matrix - centar za stranski jazici i kompjuteri
Шефки Сале бр. 1
Veles, 1400

МATRIX - School of foreign languages is your Passport to the World!

Veles Niz Minatoto Veles Niz Minatoto
Veles, 1400

Од Кал да си, од Велес да си! 1 4 0 0

Schools Challenge for Forensic Science Schools Challenge for Forensic Science
Veles, 1400

KA229 Exchange of Good Practices Participating organizations: Szkola Podstawowa nr 9 Kolobrzeg, Poland; SOU "Gimnazija Koco Racin" - Veles, Macedonia; AGRUPAMENTO DE ESCOLAS DE BARCELOS, Portugal; IES TEROR, Spain; I.T.I.S."PANELLA-VALLAURI, Italy

SkillUp Academy SkillUp Academy
Костурска бр. 5
Veles

Програмирај ја својата иднина💻🌐 Академија за програмирање за деца и тинејџери

ООУ „Васил Главинов“-Велес ООУ „Васил Главинов“-Велес
Никола Карев бр. 2
Veles, 1400

ООУ „Васил Главинов“-Велес ул. „Никола Карев“ бр.2

Центар за стимулација, раст и развој „Старс“ Центар за стимулација, раст и развој „Старс“
Goce Delchev Br. 22/7
Veles, 1400

Прв приватен центар во регионот. Индивидуални дефектолошки, логопедски и неурофидбек третмани.

МИНЕ МИНЕ
Veles

Страница како мисија на тимскиот подвиг со акттивност?

Shf."LIRIA"-Jabollçishtë i Epërm Shf."LIRIA"-Jabollçishtë i Epërm
Jabollçishtë I Epërm
Veles, 1413

Оуд Лазар Лазаревски Велес Оуд Лазар Лазаревски Велес
Ulica D-r. Hristo Tatarchev Br. 3
Veles, 1400

English Club - Училиште за Странски Јазици English Club - Училиште за Странски Јазици
Ulica Sefki Sali 12
Veles

Научете течно да комуницирате и беспрекорно да го разб

Defektolog Marija- Veles Defektolog Marija- Veles
Veles, 1400

Special education and rehabilitation