Училиште за странски јазици Брависимо

Училиште за странски јазици Брависимо

Comments

Уписи во Брависимо секој работен ден од 17.00-20.30 часот во просториите на училиштето или на телефонскиот број 078 406 426
Учениците кои го посетуваа курсот по грчки јазик ги земаа своите дипломи.Ова лето тие заслужно ќе одат 15 дена на бесплатен одмор во Грција кој го организира Училиштето Брависимо заедно со наставничката Софија Костовска.Ученици,имајте убав летен распуст и одмор во Грција!!!!
CISV Macedonia bara 2 devojki 14 ili 15 godisna vozrast, za dopolnuvanje na delegacijata koja ke odi na leten kamp vo Polska vo period od 5.07 do 19.07.
Kontakt: Bogdanka Jordanova 078448093
Инвестирајте во вашето знаење! Учете странски јазици!
Учете
англиски,германски,италијански,албански,турски,грчки,шпански...
УПИСИ ВО ВТОРИОТ-ЗИМСКИ СЕМЕСТАР
ФОРМИРАЊЕ ГРУПИ И ИНДИВИДУАЛНИ ЧАСЕВИ ПО АЛБАНСКИ ЈАЗИК
КОНКТАКТ: 078 406 426
Уписите за второто полугодие се веќе започнати!!!!
УЧЕТЕ:
-англиски,германски,италијански,грчки,турски,албански,шпански.
Од денес започнуваат уписите за второто полугодие по сите странски јазици за деца и возрасни.
-Курсеви во група
-Индивидуална настава
-Курсеви за работа на брод
-Подготовка за писмена работа или испит за основци,средношколци и студенти
Во тек е формирање група по англиски јазик за средношколци,студенти и возрасни.
Контакт 078 406 426
ВО ТЕК Е ФОРМИРАЊЕ ГРУПА ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ЗА СРЕДНОШКОЛЦИ И ВОЗРАСНИ (ПОЧЕТЕН СТЕПЕН)
078 406 426
ВО ТЕК Е ФОРМИРАЊЕТО НА ГРУПИТЕ ПО ШПАНСКИ ЈАЗИК.СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ МОЖЕ ДА ОСТАВАТ ПОРАКА ВО ИНБОКС ИЛИ
МОБ.078 406 426
Формирање групи по италијански јазик за деца и возрасни
078 406 426

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Училиште за странски јазици Брависимо, School, Veles.

Timeline photos 29/08/2014
Timeline photos 24/08/2013

Училиштето за странски јазици БРАВИСИМО започна со уписи за учебната 2013/2014 година по сите странски јазици:англиски,италијански,германски,шпански,француски,турски,грчки,албански и руски јазик.
Сите заинтересирани може да се пријават со испраќање на порака во инбокс или на телефонскиот број 078 406 426.
Формирањето на групите е во тек!!!!

02/07/2013

Формирање на почетни и напредни курсеви по германси јазик за деца и возрасни.Формирањето на групите и индивидуалните часови е во тек. 078 406-426

01/07/2013

Почетни и напредни курсеви по италијански јазик за деца и возрасни.Во тек е формирањето на групите и индивидуалните часови.Сите заинтересирани може да испратат порака во инбокс или моб.
078 406-426

24/06/2013

Летни курсеви за деца и возрасни по англиски,германски,италијански и турски јазик.Уписите се во тек.078 406-426

Untitled album 10/06/2013

Во четврток (13.06) започнува летниот курс по турски јазик.Сите заинтересирани може да остават порака ви инбокс или моб.078 406-426.Формирањето на групите е во тек.

Untitled album 10/06/2013
Timeline photos 07/06/2013

Летни курсеви по англиски јазик за возрасни.Почетни и напредни,индивидуални и групни курсеви.Формирањето на групите и индивидуалните часови е во тек.Сите заинтересирани може да остават порака во инбокс или моб.078 406-426.

04/06/2013

Училиштето за странски јазици Брависимо организира бесплате летен одмор (15 дена) во Грција за сите ученици кои го посетуваа курсот по грчки јазик.Ова им беше ветено на учениците уште на почетокот на учебната година и ние го исполнивме тоа.Сите оние што сакаат да одат на овој летен одмор во Грција, а не го посетуваа курсот по грчки јазик,цената е 6500 ден.+превоз (15 дена со појадок,ручек,вечера),учениците да бидат на возраст од 8-13 години.Учениците ќе бидат под раководство на наставничката Софија Костовска.Повеќе информации 078 416 055 Софија.

Timeline photos 23/05/2013

Училиштето за странски јазици Брависимо организира индивидуални часови за подготовка на естерното тестирање по англиски јазик за основци и средношколци.Сите заинтересирани може да остават порака во инбокс или моб.078 406-426

Untitled album 02/03/2013

ФОРМИРАЊЕ НА ГРУПИ И ИНДИВИДУАЛНИ ЧАСЕВИ ПО ИТАЛИЈАНСКИ ЈАЗИК ЗА ДЕЦА И ВОЗРАСНИ
078 406 426

Untitled album 22/11/2012

Уписи во второто полугодие по сите странски јазици
078 406 426

31/10/2012

Во тек е формирање на групите по италијански јазик за деца и возрасни.Сите што ќе се запишат на курсот добиваат книги гратис.Контакт 078 406 426

Untitled album 31/10/2012

ВО ПЕТОК (02.11.2012) ЗАПОЧНУВА КУРСОТ ПО ГРЧКИ ЈАЗИК ЗА ДЕЦА.СИТЕ ШТО ЌЕ ГО ПОСЕТУВААТ КУРСОТ ДОБИВААТ КНИГИ ГРАТИС И ЛЕТУВАЊЕ ВО ГРЦИЈА.ОНИЕ ШТО САКААТ ДА СЕ ЗАПИШАТ МОЖЕ ДА ОСТАВАТ ПОРАКА ВО ИНБОКС ИЛИ МОБ. 078 406 426

21/10/2012

Формирање групи и индивидуални часеви по албански јазик
Контакт 078 406 426

20/10/2012

Формирање групи по италијански јазик.
Термини: понеделник и среда од 19.30 часот.
Контакт 078 406 426

16/10/2012

Се формира група за деца по италијански јазик почетен.Попуст за сите оние што ќе се запишат на курсот.

16/10/2012

Формирање групи по грчки јазик за возрасни 078 406 426

11/10/2012

Попуст на курсот по италијански јазик за деца и возрасни.Формирањето на групите е во тек. 078 406 426

11/10/2012

Попуст на курсот по италијански јазик за деца и возрасни.Формирањето на групите е во тек.
контакт 078 406 426

10/10/2012

Во тек е формирање на групите по грчки јазик за деца.Сите оние што ќе го посетуваат курсот добиваат книги гратис по кои ќе се учи на курсот и во летниот период гратис летување во Грција.Интересно нели???
контакт 078 406 426

08/10/2012

Формирање на групите по турски јазик за деца и возрасни
078 406 426

08/10/2012

Во тек е формирањето на групите по грчки јазик за деца и возрасни
078 406 426

Untitled album 07/10/2012

ФОРМИРАЊЕ НА ГРУПИ И ИНДИВИДУАЛНИ ЧАСЕВИ ПО ИТАЛИЈАНСКИ ЈАЗИК ЗА ДЕЦА И ВОЗРАСНИ
078 406 426

Untitled album 06/10/2012

Во тек е формирањето на групите по грчки јазик за деца и возрасни
078 406 426

Want your school to be the top-listed School/college in Veles?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Website

Address

Veles
Other Schools in Veles (show all)
Malac Genijalac Veles Malac Genijalac Veles
Hristo Tatarcev 2/1/2
Veles, 1400VELES

Училиштето Малац Генијалац (Malac Genijalac) во својата наста?

Приватни часови по германски,англиски и италијански јазик Приватни часови по германски,англиски и италијански јазик
Veles, 1400

Одржувам приватни часови по германски, англиски и итал

Dimitrije Cupovski - Veles Dimitrije Cupovski - Veles
Vasil Djorgov B. B
Veles

Matematika _elektrotehnika_on line Matematika _elektrotehnika_on line
"8-th March" 4
Veles, 1400

Скрипти по Математика за основци, средношколци и за ст?

ССОУ „Коле Неделковски" Велес ССОУ „Коле Неделковски" Велес
Veles

ССОУ Коле Неделковски Велес

SMART KIDS SMART KIDS
Blagoj Gjorev 61/2/1
Veles, 1400

Место за едукација и изучување на странски јазици за с?

Alphabet - Deutsch Alphabet - Deutsch
Nikola Orovcanec 13-1/2
Veles, 1400

Училиштето за германски јазик АЛФАБЕТ нуди беспрекорн