Matematika _elektrotehnika_on line

Matematika _elektrotehnika_on line

Comments

Освен подолу наведените книги , збиирки решени испитни (и колоквиумски) задачи , новата понуда е збогатена и со 3Д анимации , видео (информативни) клипови , скрипти и други учебни помагала ( цртачи на графици- плотери) ,...
БЕСПЛАТНИ , скрипти , збирки решени испитни (и колоквиумски) задачи , книги , интересни научни статии , 3Д анимации , видео клипови ,, упатства,...само за МАКЕДОНСКИ СТУДЕНТИ на техничките факултети во МАКЕДОНИЈА !
НАЈНОВО ЗА СИТЕ МАТУРАНТИ ОД МАТЕМАТИЧКИ ГИМНАЗИИ ИЛИ ТЕХНИЧКИ УЧИЛИШТА ВО МАКЕДОНИЈА :
“ БОЖЈИ - от БРОЈ “
“ БОЖЕСТВЕН БРОЈ “

Скрипти по Математика за основци, средношколци и за ст?

Operating as usual

21/12/2019
Photos from Matematika _elektrotehnika_on line's post 29/09/2019

НАЈНОВО ЗА СИТЕ МАТУРАНТИ ОД МАТЕМАТИЧКИ ГИМНАЗИИ ИЛИ ТЕХНИЧКИ УЧИЛИШТА ВО МАКЕДОНИЈА :

27/09/2019
Photos from Matematika _elektrotehnika_on line's post 09/07/2019

“ БОЖЈИ - от БРОЈ “

09/07/2019

“ БОЖЕСТВЕН БРОЈ “

Photos from Matematika _elektrotehnika_on line's post 08/04/2019

НАЈНОВО :

Photos from Matematika _elektrotehnika_on line's post 08/04/2019

НАЈНОВО ЗА СИТЕ МАТУРАНТИ ОД МАТЕМАТИЧКИ ГИМНАЗИИ ИЛИ ТЕХНИЧКИ УЧИЛИШТА

26/01/2019

Сите

26/01/2019
26/01/2019

Според Ајнштајновата Специјална и Општа Теорија на Релативност (АСИОТР) : ГРАВИТАЦИЈАТА ВООПШТО НЕ Е НИКАКВА СИЛА ! Гравитацијата е особина на масата да го "закривува" просторот околу себе . Колку е поголема масата на телото, толку просторот околу него е по закривен ! Презентацијата на овој Ајнштајнов заклучок од 1916 е дадена на следнава анимација (gif -формат) :

25/01/2019
25/01/2019

МОЌТА НА МАТЕМАТИКАТА :Matematika _elektrotehnika_on line
Matematika _elektrotehnika_on line

25/01/2019
Photos from Matematika _elektrotehnika_on line's post 22/08/2018

МАТЕМАТИКА ЗА ОСНОВЦИ

МАТЕМАТИКА 1 ,ЕЛ.ТЕХН.2 20/08/2018

ИНТЕГРАЛИ , ЕЛЕКТРОМАГНЕТИЗАМ И ЕЛ.КОЛА СО НАИЗМЕН.СТРУИ

20/08/2018

Може барањата за решавање на задачи да ги доставувате и на мојата e-mail адреса:
[email protected]
За основци и средношколци решенијата ќе бидат испратени во зипуван пдф-формат, за ден или два. За студенти на технички или економски факултет одговорите ѓе им бидат доставени во рок од 4-6 дена, по добивање на електронска потврда за извршена уплата.

20/08/2018

НАСКОРО : ВИДЕО ДЕМОНСТРАЦИЈА НА РЕШАВАЊЕ НА ЗАДАЧИ-веќе од следниот понеделник 27.08.2018

Want your school to be the top-listed School/college in Veles?

Click here to claim your Sponsored Listing.

НЕ Е СРАМОТА ДА НЕЗНАЕШ, СРАМОТА Е ДА НЕ САКАШ ДА ЗНАЕШ!

За идните студенти на ФЕИТ,ФИНКИ, МФ, ПМФ или било кој технички факултет и за оние кој ги интересира популарна наука или природни феномени...

Videos (show all)

3Д Симулатор на Сончевиот систем
МОДУЛАРНА МАТЕМАТИКА И КОНГРУЕНЦИИ -1 ДЕЛ
МОДУЛАРНА МАТЕМАТИКА И КОНГРУЕНЦИИ-1ДЕЛ
МОЈОТ ПРОФИЛ
МОЌТА НА МАТЕМАТИКАТА :

Location

Category

Telephone

Address


Село кумарино
Veles
1400
Other Schools in Veles (show all)
Malac Genijalac Veles Malac Genijalac Veles
Hristo Tatarcev 2/1/2
Veles, 1400VELES

Училиштето Малац Генијалац (Malac Genijalac) во својата наста?

Приватни часови по германски,англиски и италијански јазик Приватни часови по германски,англиски и италијански јазик
Veles, 1400

Одржувам приватни часови по германски, англиски и итал

Dimitrije Cupovski - Veles Dimitrije Cupovski - Veles
Vasil Djorgov B. B
Veles

ССОУ „Коле Неделковски" Велес ССОУ „Коле Неделковски" Велес
Veles

ССОУ Коле Неделковски Велес

SMART KIDS SMART KIDS
Blagoj Gjorev 61/2/1
Veles, 1400

Место за едукација и изучување на странски јазици за с?

Alphabet - Deutsch Alphabet - Deutsch
Nikola Orovcanec 13-1/2
Veles, 1400

Училиштето за германски јазик АЛФАБЕТ нуди беспрекорн