Приватни часови по германски,англиски и италијански јазик

Одржувам приватни часови по германски, англиски и итал

Operating as usual

03/05/2020

Исполнете си го времето со ново хоби.Научете јазик!
Online часови по англиски и германски јазик.
📲 078 260 682

24/04/2020

Исполнете си го времето со ново хоби. Научете јазик! Online часови по англиски и германски јазик.
Контакт: 078 260 682 Тања

Исполнете си го времето со ново хоби.Научете јазик!
Online часови по англиски и германски јазик.
📲 078 260 682

15/04/2020

Искористете го слободното време, научете англиски🇬🇧 или германски🇩🇪 јазик преку онлајн настава.💻📚
Повеќе информации на:
📲078 260 682

06/02/2019

Одржувам приватни часови по германски и англиски јазик во Велес. Доколку сте заинтересирани може да ме контактирате 078 260 682 Тања

Timeline photos 30/05/2017

Сакате летото да го искористите за да научите нов јазик. Сега имате можност, искористете ја!
Една изрека вели:
,,Човек вреди онолку колку што знае странски јазици".

ПОЧНУВА ИНТЕНЗИВЕН ЛЕТЕН КУРС ВО ВЕЛЕС ПО:

-ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК

-АНГЛИСКИ ЈАЗИК

-ИТАЛЈАНСКИ ЈАЗИК

Сите заинтересирани нека се јават на: 078 260 682
или нека пишат порака во Inbox.

Want your school to be the top-listed School/college in Veles?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Website

Address


Veles
1400
Other Schools in Veles (show all)
ООУ „Блаже Конески“ - Велес ООУ „Блаже Конески“ - Велес
Љубљанска бр. 1
Veles, 1400

Инклузивно, интегрирано и конкурентно училиште насочено кон ученикот

Edukido Veles Edukido Veles
Шефки Сали 1A
Veles, 1400

EDUKIDO e уникатна едукативна програма за деца од 3 до 12 години , со LEGO® коцки

Malac Genijalac Veles Malac Genijalac Veles
Hristo Tatarcev 2/1/2
Veles, 1400VELES

Училиштето Малац Генијалац (Malac Genijalac) во својата наста?

Dimitrije Cupovski - Veles Dimitrije Cupovski - Veles
Vasil Djorgov B. B
Veles

Matematika _elektrotehnika_on line Matematika _elektrotehnika_on line
Село кумарино
Veles, 1400

Скрипти по Математика за основци, средношколци и за ст?

ССОУ „Коле Неделковски" Велес ССОУ „Коле Неделковски" Велес
Veles

ССОУ Коле Неделковски Велес

SMART KIDS SMART KIDS
Blagoj Gjorev 61/2/1
Veles, 1400

Место за едукација и изучување на странски јазици за с?

Alphabet - Deutsch Alphabet - Deutsch
Nikola Orovcanec 13-1/2
Veles, 1400

Училиштето за германски јазик АЛФАБЕТ нуди беспрекорн