Chem-Shift

Chem-Shift

You may also like

Лекс.уз.www
Лекс.уз.www

UPSHIFT MK 2020

Operating as usual

Photos from Chem-Shift's post 08/04/2021

Во продажна е друштвената игра за целото семејство. Семејна игра со која ќе се забавувате со вашите домашни, а воедно и ќе бидете дома безбедни.
Цена: 100ден.

Photos from Chem-Shift's post 08/04/2021

Нашите рачно изработени шолчиња се во продажба по супер цена! Има простор и за изработка на ваш одбран дизајн.
Цена: 120ден.

Photos from Chem-Shift's post 08/04/2021

Нашите уникатни дуксери се веќе во продажба! Цена 800ден.
Има простор и за нарачка на дуксер со ваш одбран дизајн🥰

Photos from Chem-Shift's post 08/04/2021

Продажбата на баклави за време на христијанскиот празник Прочка беше успешно помината😊

Photos from Chem-Shift's post 07/04/2021

Како се одвиваше рачната изработка на нашите уникатни шолчиња изработени од вредните членови на проектот!

Photos from Chem-Shift's post 07/04/2021

Продажба на новогодишни и божиќни колачи за време на новогодишните празници. Нашата прва активност беше успешно помината!

Want your school to be the top-listed School/college in Veles?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Website

Address

Veles
1400

Other High Schools in Veles (show all)
ССОУ „Димитрија Чуповски“ - Велес ССОУ „Димитрија Чуповски“ - Велес
Благој Ѓорев Бб
Veles, 1400

Официјална фејсбук страна на ССОУ „Димитрија Чуповски“ Велес