Erasmus +: Health and modern sports OОУ,,Васил Главинов"-Велес

Erasmus +: Health and modern sports  OОУ,,Васил Главинов"-Велес

Five partner schools from Poland, Spain, Macedonia, the Netherlands and Portugal want to show childr

Photos from Erasmus +: Health and modern sports  OОУ,,Васил Главинов"-Велес's post 31/10/2022

DAY 5
Time to say goodbye....
Obrigado, Portugal for the wonderful experiences and memories!❤️🇵🇹❤️🇵🇹❤️🇵🇹❤️

Photos from Erasmus +: Health and modern sports  OОУ,,Васил Главинов"-Велес's post 31/10/2022

DAY 4
A day worth remembering...❤️🇵🇹❤️🇵🇹❤️🇵🇹❤️


Photos from Erasmus +: Health and modern sports  OОУ,,Васил Главинов"-Велес's post 31/10/2022

Our Erasmus story in Portugal 🇲🇰🇪🇦🇵🇱🇵🇹🇳🇱

DAY 3

Photos from Erasmus +: Health and modern sports  OОУ,,Васил Главинов"-Велес's post 31/10/2022

Our Erasmus story in Portugal 🇲🇰🇪🇦🇵🇱🇵🇹🇳🇱

DAY 2

Photos from Erasmus +: Health and modern sports  OОУ,,Васил Главинов"-Велес's post 31/10/2022

First day of our mobility in Portugal...🇲🇰🇪🇦🇵🇱🇵🇹🇳🇱

Photos from Erasmus +: Health and modern sports  OОУ,,Васил Главинов"-Велес's post 28/05/2022

All good things must come to an end!😢
The last part of the mobility was about healthy habits presentations , certificates and farewell party!
Bye bye dear friends, till next time!
❤🇲🇰🇵🇹🇳🇱🇪🇸🇵🇱

28/05/2022
Photos from Erasmus +: Health and modern sports  OОУ,,Васил Главинов"-Велес's post 27/05/2022

Sightseeing Skopje with our dear friends from Portugal,Spain,Holland and Poland!
❤️🇲🇰🇪🇸🇳🇱🇵🇹🇵🇱

Photos from Zespół Szkół im. prof. Franciszka Leji w Grodzisku Górnym's post 25/05/2022
Photos from Erasmus +: Health and modern sports  OОУ,,Васил Главинов"-Велес's post 24/05/2022

Photos from Erasmus +: Health and modern sports  OОУ,,Васил Главинов"-Велес's post 24/05/2022

We ❤️ Sport!

Photos from Erasmus +: Health and modern sports  OОУ,,Васил Главинов"-Велес's post 23/05/2022

Во периодот од 23-27 Мај, ООУ ,,Васил Главинов,,-Велес е домаќин на четвртата мобилност од Еразмус проектот-Health and modern sports.
Денес, им посакавме топло добредојде на нашите пријатели од партнер училиштата од Шпанија,Португалија,Холандија и Полска и си посакавме да имаме успешна недела и незаборавно искуство за сите.

Photos from Erasmus +: Health and modern sports  OОУ,,Васил Главинов"-Велес's post 27/03/2022

Последниот ден од мобилноста ни започна со посета на Мадрид и разгледување на неговите знаменитости,потоа следеше забава за учениците и доделување на сертификатите на учесниците на мобилноста.

Photos from Erasmus +: Health and modern sports  OОУ,,Васил Главинов"-Велес's post 24/03/2022

Ден за презентации, јога и турнир во кошарка 🏀

Photos from Erasmus +: Health and modern sports  OОУ,,Васил Главинов"-Велес's post 24/03/2022

Јога активности , мелем за душа 🍀🥰🇪🇸🇪🇺🇲🇰🇳🇱🇵🇱🇵🇹

Photos from Erasmus +: Health and modern sports  OОУ,,Васил Главинов"-Велес's post 23/03/2022

Денешните спортски активности падел, бадминтон, пинг-понг , качување на карпа и зумба мотивација за здрав живот.
💪👍🤸🏋️🤾🧗 🏃

Photos from Erasmus +: Health and modern sports  OОУ,,Васил Главинов"-Велес's post 22/03/2022

Трета мобилност на учениците од ООУ ,, Васил Главинов,,Велес во Алкала де Хенарес, Шпанија.

Photos from Erasmus +: Health and modern sports  OОУ,,Васил Главинов"-Велес's post 04/12/2021

Day 5

Последниот ден од мобилноста ни заврши со посета на лизгалиштето, Sinterklaas- новогодишна лотарија за размена на новогодишни подароци и доделување на сертификатите на учесниците на мобилноста.

Photos from Erasmus +: Health and modern sports  OОУ,,Васил Главинов"-Велес's post 04/12/2021

Day 4

Ден целосно исполнет со спортски активности:возење велосипеди,скокање и пливање 🤸🏊🚴🏃

Photos from Erasmus +: Health and modern sports  OОУ,,Васил Главинов"-Велес's post 03/12/2021

Day 3

Ден за посета на Амстердам❤️🌷🇳🇱🚲

Photos from Erasmus +: Health and modern sports  OОУ,,Васил Главинов"-Велес's post 30/11/2021

Day 2

Ден за кикбокс и презентации на модерни спортови во земјите учеснички во проектот.

Photos from Erasmus +: Health and modern sports  OОУ,,Васил Главинов"-Велес's post 29/11/2021

Day 1
Првиот ден од мобилноста ни започна со тура низ училиштето и speed dating активности за меѓусебно запознавање на учениците.
Потоа следеше прошетка и разгледување на знаменитостите на Алкмаар.

28/11/2021

Втората група на ученици од ООУ,, Васил Главинов,,-Велес, денес пристигна во Алкмаар, Холандија на мобилност во склоп на Еразмус проектот-Health and modern sports ⛹️🤾🤸🚴🏊

14/10/2021

Photos from Erasmus +: Health and modern sports  OОУ,,Васил Главинов"-Велес's post 09/10/2021

Day 5

Посета на Краков и концентрациониот логор Аушвиц.

Photos from Erasmus +: Health and modern sports  OОУ,,Васил Главинов"-Велес's post 09/10/2021

Day 4

Во четвртиот ден од посетата следеа презентации на училиштата и земјите учеснички , доделување на сертификатите, прогласување на резултатите од натпреварите и тимот победник во натпреварот за најкреативен постер на мобилноста.Денот го завршивме со диско забава за учениците во просториите на училиштето.

Photos from Erasmus +: Health and modern sports  OОУ,,Васил Главинов"-Велес's post 07/10/2021

Day 3

Денот го започнавме со активности за прослава на European day of languages.Потоа следеше натпревар во подготовка на здрав оброк од 600kl и Игра во градот-City game.
(каде учениците со помош на таблет,скенирање на QR кодови и решавање на загатки се движеа низ центарот на Лежајск.)

Photos from Erasmus +: Health and modern sports  OОУ,,Васил Главинов"-Велес's post 07/10/2021

Day 2

Посета и јак кондиционен тренинг во CrossFit Rzeshow,разгледување на знаменитости и прошетка во центарот на Rzeshow.

Want your school to be the top-listed School/college in Veles?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Address

Nikola Karev Br. 1
Veles
1400
Other Veles schools & colleges (show all)
Matrix - centar za stranski jazici i kompjuteri Matrix - centar za stranski jazici i kompjuteri
Шефки Сале бр. 1
Veles, 1400

МATRIX - School of foreign languages is your Passport to the World!

Let your ideas BLOOM Let your ideas BLOOM
8ми Март
Veles, 1400

Drdorkovci Drdorkovci
Veles

Helen Doron English - Veles Helen Doron English - Veles
Mirka Ginova 31
Veles, 1400

�Иновативна програма по Хелен Дорон методот за деца о?

Veles Niz Minatoto Veles Niz Minatoto
Veles, 1400

Од Кал да си, од Велес да си! 1 4 0 0

Chem-Shift Chem-Shift
Veles, 1400

UPSHIFT MK 2020

ООУ „Блаже Конески“ - Велес ООУ „Блаже Конески“ - Велес
Љубљанска бр. 1
Veles, 1400

Инклузивно, интегрирано и конкурентно училиште насочено кон ученикот

Schools Challenge for Forensic Science Schools Challenge for Forensic Science
Veles, 1400

KA229 Exchange of Good Practices Participating organizations: Szkola Podstawowa nr 9 Kolobrzeg, Poland; SOU "Gimnazija Koco Racin" - Veles, Macedonia; AGRUPAMENTO DE ESCOLAS DE BARCELOS, Portugal; IES TEROR, Spain; I.T.I.S."PANELLA-VALLAURI, Italy

Еразмус+ СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ - Велес Еразмус+ СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ - Велес
Blagoj Gjorev 40
Veles, 1400

Еразмус+ СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ - Велес

Edukido Veles Edukido Veles
Шефки Сали 1A
Veles, 1400

EDUKIDO e уникатна едукативна програма за деца од 3 до 12 години , со LEGO® коцки

Malac Genijalac Veles Malac Genijalac Veles
Hristo Tatarcev 2/1/2
Veles, 1400VELES

Училиштето Малац Генијалац (Malac Genijalac) во својата наста?

SkillUp Academy SkillUp Academy
Костурска бр. 5
Veles

Програмирај ја својата иднина💻🌐 Академија за програмирање за деца и тинејџери