Wilson Kindergarten

Wilson Kindergarten

Comments

C'do femije eshte i bukur,i vecante,unik dhe vepron ashtu si ndihet.Femijet jane pa maska, jane Dashuria,jane Bukuria,jane Miresia,jane Ciltersia,jane Mrekullia.Faleminderit qe na i ke dhuruar o Zot.
have you heard about Czech foil Sametic designed for nappy disposal systems Sangenic, Angelcare and compatible?

Preschool Education Mirë se vini në Kopshtin e Fëmijëve të Shkollës Woodrow Wilson! Imagjinata dhe kreativiteti janë kudo dhe në çdo aktivitet.

Ne shpresojmë që ju si prindër, jeni të ngazëllyer dhe të gatshëm për këtë nismë zhvillimore dhe transformimi që njëherit është dhe një piketë e rëndësishme në jetën e fëmijës tuaj. Qëndrimi i femijës tuaj në Kopshtin e Shkollës Wilson do të shënoj një vit plot me rritje fizike, shoqërore, emocionale dhe intelektuale.
Është bindja jonë kolektive që suksesi i fëmijës është i bazuar në një marrëdhë

Photos from Wilson Kindergarten's post 03/05/2018

Spring time 🌸💐🍒in Kindergarten 🍓

Photos from Wilson Kindergarten's post 21/03/2018

Përgjegjësia qytetare, rezistenca dhe lufta ndaj padrejtësisë mësohen që në femijëri.� 💔
The citizen’s responsibilities, persistence and the fight against injustice, is taught in early childhood💔

Photos from Wilson Kindergarten's post 28/02/2018

Snow ❄️ ⛄️ joy ❄️🌨

Photos from Wilson Kindergarten's post 28/12/2017

Beautiful excursion in Skopje🎄🌟🍭🍡❄️❤🎅🏻 Having fun, exploring the city, shopping center City Mall and experiencing cinema with friends 🎬🎭�Big THANK YOU TO OUR OUTSTANDING KINDERGARTEN STAFF MEMBERS🏆 🤝teachers Ms.Lejla, Ms. Xate and Ms. Emrie!

25/12/2017

Santa Claus visited our kindergarten, delivered presents in the verge of New Year and in the end left a message for a healthy, joyful and magical 2018!🎁🎈🎉🍬🍭

Photos from Wilson Kindergarten's post 25/12/2017

Santa Claus visited our kindergarten, delivered presents in the verge of New Year and in the end left a message for a healthy, joyful and magical 2018!🍭🍬🎉🎈🎁

Photos from Wilson Kindergarten's post 22/12/2017

🎄 Kindergarten warmed our harts with their performance today!
Holidays are all about them 🎄
Many thanks 🙏 to Ms. Nora and kindergarten staff for their support🎄❄️
Wish you all a Happy New Year 2018 ❄️⛄️🎊🎉

Photos from Wilson Kindergarten's post 06/12/2017

Tiny hands 🤚 make great art😀🙃

Photos from Wilson Kindergarten's post 01/12/2017

🎉🎎🎁🎈Happy birthday 🎂 Ali 🎊

Photos from Wilson Kindergarten's post 21/11/2017

🎉🎊Happy birthday 🎂 A***N 🎁

Photos from Wilson Kindergarten's post 13/11/2017

🎉🎊happy birthday DEON🎂

Photos from Wilson Kindergarten's post 09/11/2017

Happt Birthday 🎂 Anda🎂🤗🍭🍡🎉🎊

Photos from Wilson Kindergarten's post 04/10/2017

🔥 fire station visit🎒🚒🚨👨🏻‍🚒👨‍🚒

Photos from Wilson Kindergarten's post 03/10/2017

Jumping clay🐇 workshop🛥🚀

Learning about basic forms and shapes and color mixing⭐️🌈�a lot of fun ⛄️🦋learning through play🐱🐶

Photos from Wilson Kindergarten's post 02/10/2017

Jumping Clay 🐇 WORKSHOP
Learning through play 🐶⛄️⭐️
Developing new skills 🚀

Photos from Wilson Kindergarten's post 19/09/2017

Farming 🌶🍇🍓🌽🥚🍯🍞🧀🍗🚜🌹

Photos from Wilson Kindergarten's post 19/09/2017

Off to the fields🏡🏕🖼⛏🚜farm visit🌶🍅🍒🍉🍍

Photos from Wilson Kindergarten's post 30/08/2017

New toys 🎠🚀🚁
New drawings ✏️🖍
For a new successful year at Wilson Kindergarten...👩‍👧‍👦😀😁

Photos from Wilson Kindergarten's post 23/08/2017

Making final preparations🔨🔫🚀
Pergaditjet per fillim te mbare ne Kopshtin Wilson!👩‍👧‍👦
Dita e pare e punes fillon me dt. 04/09/2017
Per me shume detaje kontaktoni drejtperdrejt edukatoret/ Ms. Leti dhe Lejla👩🏻‍🏫👩🏼‍🏫
☎️📱070566636
Ju mirepresim!

Photos from Wilson Kindergarten's post 23/06/2017

Happy birthday Tuana ☺️🎂🎈🎉

Photos from Wilson Kindergarten's post 15/06/2017

Happy birthday Art🎈🎂 🎉🎉

Photos from Wilson Kindergarten's post 14/06/2017

A week of paper crafts, rhymes, mosaic names and bubbles ☺️☀️

Photos from Wilson Kindergarten's post 09/06/2017

Happy Friday 🌸☀️️ Always learning and mastering new skills ✍🏼️

Photos from Wilson Kindergarten's post 07/06/2017

Today we had so much fun making cookies 🍪 ☺️ everyone took turns in mixing the batter and they turned out delicious 😍

Photos from Wilson Kindergarten's post 05/06/2017

Making bracelets 🌸⚡️⭐️

Photos from Wilson School's post 01/06/2017

Beautiful day🌸🎊🎤🎊

Photos from Wilson Kindergarten's post 31/05/2017

Another awesome birthday party 🎉 Happy happy birthday Leila and Ruby 🎂🎂 😊🎈🎈🎈

31/05/2017
Photos from Wilson Kindergarten's post 31/05/2017

Happy birthday Unik 🎂🎉🎉🎈😊

Photos from Wilson Kindergarten's post 23/05/2017

Beautiful day full of fun activities and learning. We are all caterpillars 🐛 constantly changing, from leaf-eating caterpillars to nectar-sipping butterflies 🌿☀️😊

Photos from Wilson Kindergarten's post 22/05/2017

Happy birthday Arijon 🎂

Photos from Wilson Kindergarten's post 17/05/2017

Some of the awesome things we've done this week 😊🦁🦄🐰🌿

Photos from Wilson Kindergarten's post 15/05/2017

Today we made our favorite shapes 🔵♥️🔷and read "The Singing Mermaid" 🐚🌊
Everyone agreed that mermaids need the sea to be happy and not tiny aquariums 😊

Photos from Wilson Kindergarten's post 12/05/2017

Such a beautiful spring day for outdoor activities. We had so much fun reading stories and playing games outside ☀️🐝🍃🌸

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

Address

Str. 101, No. 1, Brvenica
Tetovo
1216
Other Tetovo schools & colleges (show all)
VIII -2 "Naim Frashëri" - Tetovë VIII -2 "Naim Frashëri" - Tetovë
Tetovo, 1220

VIII-2 "Naim Frashëri" - Tetovë All info for VIII-2 can find at this page.

Çerdhja Private - REA Çerdhja Private - REA
Tetovo

Çerdhja private REA-Tetovë Ne hyrje te Tetoves , Rruga e Shkupit Nr.15 Tel: 078 402 602