Na leto ucime jazici

Na leto ucime jazici

Струга
центар за странски јазици
англиски германски
п

Operating as usual

23/07/2022
11/06/2021

летото го започнуваме со нашите омилени јазици уписите се во тек
првиот час пробен,бесплатен заинтересирани да пишат во inbox

Want your school to be the top-listed School/college in Struga?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Website

Address

Struga
Struga
046
Other Education in Struga (show all)
Organizata humanitare- “Më pranë” Organizata humanitare- “Më pranë”
Karaorman Bb
Struga, 6330

Organizata Humanitare "HAXHEGAN"-dega Strugë Organizata Humanitare "HAXHEGAN"-dega Strugë
Struga

Ligjerata fetare nën hijen e Medh'hebit Hanefij

Училиште за странски јазици ' C'mon ' Училиште за странски јазици ' C'mon '
Кузман Јосифовски/Питу
Struga

Училитето за странски јазици ' C'mon ' ќе почне со работа о

ladorishti.org ladorishti.org
Struga, 6330

Ladorishti është një fshat në Komunën e Strugës. Faqja ladorishti.org synon të paraqesë hist

Yahya Kemal College - Struga Yahya Kemal College - Struga
Milesevski Pat Bb
Struga, 6330

Yahya Kemal College - Struga