Локално координативно тело за заштита од дискриминација - Општина Штип

„Заштита од дискриминација на локално ниво“

Want your school to be the top-listed School/college in Stip?

Click here to claim your Sponsored Listing.Локално координативно тело за заштита од дискриминација - Општина Штип
Денес во него актуелни членови се: Снежана Санева - координатор за еднакви можности на Општина Штип, Елена Маневска Ѓоргоноска - Народен правобранител од подрачната канцеларија во Штип, Марика Делева Живкова – Министерство за правда, Бесплатна правна помош – Подрачна канцеларија Штип, Бети Тасевска - претседател на Комисијата за еднакви можности на Општина Штип од 2013 до 2017 година, Претставници на Здруженијата на граѓани : Кристијан Панев - Фондација за развој на локална заедница, Вилма Јованова - ЗХА Синергија, Викторија Папарова - Младински Клуб и Павлина Николовска - НВО Цивитас и како претставници на три нови здруженија Благојче Дишоски - НВО Гласен текстилец, Бети Пеева - ЗГ ЕХО, и Ерол Адемов - Здружение на мултиетничко општество за човекови права од Штип.

📷

Videos (show all)

„Можеш да сакаш кој сакаш!“

Location

Category

Telephone

Address

Stip
Other Education in Stip (show all)
Dora's Biology Dora's Biology
Партизанска 12
Stip, 2000

DORA'S BIOLOGY e prva Bioloska skola vo Stip koja ke ja proucuva biologijata kako nauka od najrana v

Malac Genijalac Stip Malac Genijalac Stip
Kuzman Josifov 2
Stip, 2000

Училиштето за Ментална аритметика Малац Генијалац (Malac

Meerkat Education Meerkat Education
Borko Levata 1
Stip, 2000

Добредојдовте во Meerkat Education каде детската креативност оживува! 💻 🎓

kvizovi za site znaminja kvizovi za site znaminja
Gorcepetrov 8/5
Stip

Центар за јазично образование, Foreign Language Centre "Delta Zita Mi" Центар за јазично образование, Foreign Language Centre "Delta Zita Mi"
Кеј Маршал Тито бр. 22/7
Stip, 2000

Место каде учењето јазик претставува задоволство.

FIRST LEGO League N.Macedonia FIRST LEGO League N.Macedonia
Stip, 2000

FIRST® LEGO® лига (FLL) е меѓународна, мултидисциплинарни обр

Seminarski Diplomski Seminarski Diplomski
Seminarski
Stip

Едукативен центар за математика Нумерус Едукативен центар за математика Нумерус
Boris Krajger Br. 14/15
Stip, 2000

Едукативен центар за математика НУМЕРУС Ви нуди групн?

Педагогија Евритмија Педагогија Евритмија
„ Крсте Мисирков бб“
Stip, 2000

„Сите сме на истото дрво. Сите науки, религии, уметности, култури. Ние сме гранки на едно исто дрво, и тоа е сè од човекот“ (Ајнштајн).

American Corner Shtip American Corner Shtip
"Vita Pop Jordanova" Br. 5 - National Institution/University Library "Goce Delce
Stip, 2000

A resource, education and cultural center. Sponsored by the U.S. Department of State and U.S. Embassy in Skopje.