Едукативен центар за математика Нумерус

Едукативен центар за математика Нумерус

Едукативен центар за математика НУМЕРУС Ви нуди групн?

Operating as usual

12/08/2020
05/02/2020

НАСКОРО и во РАДОВИШ!!!

01/02/2020

Едукативен центар НУМЕРУС наскоро и во РАДОВИШ!!! Часови по
• математика
• физика
• природни науки

18/01/2020

Драги родители и ученици!
Со настава започнуваме на 21.01.2020 (вторник), во редовните термини 😊

27/08/2019

Уписите се во тек !!!
Јавете се на 078-607-830 или пишете ни во инбокс, и резервирајте го вашето место.

25/01/2019

Уписите за второто полугодие се во тек. Информации на телефон: 078-607-830

21/01/2019

Поради продолжување на зимскиот распуст, со часови ќе започнеме на 23.01.2019, во редовните термини 😊

19/01/2019

Драги родители и ученици!
Со настава започнуваме на 21.01.2019, во редовните термини :)

31/08/2018

Драги родители и ученици

Уписите за учебната 2018/2019 се во тек. Повелете резервирајте го вашето место.

Тел: 078-607-830

20/01/2018

Драги родители и ученици!
Со настава започнуваме на 22.01.2018, во редовните термини :)

Timeline photos 17/01/2017
15/01/2017

Драги родители и ученици !
Започнуваме со настава од 16.01.2017, во редовните термини :)

28/08/2016

Уписите се во тек! Повелете резервирајте го вашето место.
Тел. 078 607 830

04/08/2016

Драги родители и ученици

Уписите за учебната 2016/2017 година ќе започнат од 15-ти август. Повелете резервирајте го вашето место.

Тел: 078-607-830

19/01/2016

Уписите за второто полугодие се во тек. Јавете се на 078-607-830 и резервирајте го вашето место :)

Timeline photos 01/01/2016

Среќна Нова 2016 година.
Нека оваа година Ви е исполнета со многу среќа, љубов, здравје, успеси и исполнување на многу желби :)

22/12/2015
Новогодишна атмосфера во НУМЕРУС 20/12/2015
Учениците на НУМЕРУС 29/10/2015
Want your school to be the top-listed School/college in Stip?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Telephone

Website

Address


Boris Krajger Br. 14/15
Stip
2000

Opening Hours

Monday 09:00 - 20:00
Tuesday 09:00 - 20:00
Wednesday 09:00 - 20:00
Thursday 09:00 - 20:00
Friday 09:00 - 20:00
Saturday 10:00 - 15:00
Other Stip schools & colleges (show all)
Malac Genijalac Stip Malac Genijalac Stip
Kuzman Josifov 2
Stip, 2000

Училиштето за Ментална аритметика Малац Генијалац (Malac

Економски Факултет, УГД - Штип Економски Факултет, УГД - Штип
General Mihajlo Apostolski 32
Stip, 2101

Официјална Фејсбук страница на Економски факултет Штип

Локално координативно тело за заштита од дискриминација - Општина Штип Локално координативно тело за заштита од дискриминација - Општина Штип
Stip

„Заштита од дискриминација на локално ниво“

kvizovi za site znaminja kvizovi za site znaminja
Gorcepetrov 8/5
Stip

Центар за јазично образование, Foreign Language Centre Центар за јазично образование, Foreign Language Centre
Кеј Маршал Тито бр. 22/7
Stip, 2000

Место каде учењето јазик претставува задоволство.

FIRST LEGO League N.Macedonia FIRST LEGO League N.Macedonia
Stip, 2000

FIRST® LEGO® лига (FLL) е меѓународна, мултидисциплинарни обр

Seminarski Diplomski Seminarski Diplomski
Seminarski
Stip

Педагогија Евритмија Педагогија Евритмија
„ Крсте Мисирков бб“
Stip, 2000

„Сите сме на истото дрво. Сите науки, религии, уметности, култури. Ние сме гранки на едно исто дрво, и тоа е сè од човекот“ (Ајнштајн).

American Corner Shtip American Corner Shtip
"Vita Pop Jordanova" Br. 5 - National Institution/University Library "Goce Delce
Stip, 2000

A resource, education and cultural center. Sponsored by the U.S. Department of State and U.S. Embassy in Skopje.