Edukativen centar Smart and happy kids

Целодневен престој за деца од 5 до 11 години

Operating as usual

10/02/2024
20/01/2024

📢 УПИСИ ВТОРО ПОЛУГОДИЕ ⤵️

ЦЕЛОДНЕВЕН ПРЕСТОЈ ЗА ДЕЦА ОД ПРВО ДО ПЕТТО ОДДЕЛЕНИЕ

📍 Помош во совладување на наставниот материјал и пишувањето на домашните задачи
📍Насочени активности ( Детето како дел од природата, запознавање со околината, тематски креативни работилници)
📍Слободни активности ( Игри, изразување и творење)
📍 Програми за деца од 5 до 7 години
- Развој на графомоторика
- Ја учиме азбуката
- Рано описменување и читање
- Учиме броеви и основни математички операции

ЦЕНА: 6000 ДЕНАРИ

📌 Местата се ограничени!!!

📞 Контакт: 070673612 077700212

10/01/2024

✔️ Hand eye coordination
✔️Concentration and focus
✔️Balance
✔️Sorting
✔️Pinching skills
✔️Problem solving

09/01/2024

04/01/2024

❄️ ЗИМСКИ РАСПУСТ 09 -19 ЈАНУАРИ

✔️ ЗА ДЕЦА ОД 5 ДО 11 ГОДИНИ

АКТИВНОСТИ ⤵️
📌 КРЕАТИВНИ РАБОТИЛНИЦИ
📌ИГРИ
📌ЧИТАЊЕ ЛЕКТИРИ
📌ПОВТОРУВАЊЕ НА ИЗУЧЕНИОТ МАТЕРИЈАЛ

📌ЦЕНА: 3000 ДЕНАРИ

⏰️РАБОТНО ВРЕМЕ: 08.00 - 16.00 ЧАСОТ

31/12/2023

Од тимот на ЕДУКАТИВЕН ЦЕНТАР "SMART AND HAPPY KIDS " Ви посакуваме среќна, успешна, мирна и благословена 2024 Година, исполнета со здравје, љубов среќа и топлина ❤️

29/12/2023

Очиња блескаа од среќа и насмевки полна вреќа ❤️🥳🎅

25/12/2023

Новогодишна претстава за деца "Девојчето и дванаесетте месеци "

25/12/2023

Новогодишна претстава за деца " Девојчето и дванаесетте месеци "

Photos from Edukativen centar Smart and happy kids's post 25/12/2023

Новогодишна претстава за деца " Девојчето и дванаесетте месеци "

21/12/2023

18/12/2023

12/12/2023

📢 КРЕАТИВЕН И ЗАБАВЕН ЗИМСКИ РАСПУСТ

✔️ ЗА ДЕЦА ОД 5 ДО 11 ГОДИНИ

✔️ УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК

✔️ 070673612. 077700212

28/11/2023

Want your school to be the top-listed School/college in Stip?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

#multiplication #edukativencentar #flashcards #smartkids
📢 УПИСИ ВТОРО ПОЛУГОДИЕ ⤵️ЦЕЛОДНЕВЕН ПРЕСТОЈ ЗА ДЕЦА ОД ПРВО ДО ПЕТТО ОДДЕЛЕНИЕ 📍 Помош во совладување на наставниот мат...
✔️ Hand eye coordination ✔️Concentration and focus ✔️Balance ✔️Sorting ✔️Pinching skills ✔️Problem solving

Location

Category

Telephone

Address


Иво Лола Рибар 34
Stip

Opening Hours

Monday 08:00 - 16:00
Tuesday 08:00 - 16:00
Wednesday 08:00 - 16:00
Thursday 08:00 - 16:00
Friday 08:00 - 16:00
Other Schools in Stip (show all)
Istip Hamidiye Medresesi Istip Hamidiye Medresesi
Straso Pincur
Stip

MEDRESEMIZDE YOL PARALARI,3 OYUN YEMEK,YATAKANE,KUTUPHANE VE BILGISAYAR ODASI,VE KITAPLAR BEDAVADIR,GUZEL BNIR EYITIM ALMAK ISTEYENLER BURAYA KAYIT OLSUNL

IQ UP - Shtip IQ UP - Shtip
Улица Ген. Михајло Апостолски бр. 3/1
Stip, 2000

Со IQ Up! ги воведуваме децата во магичниот свет на наука

Warrior Notes School of Ministry Macedonia Warrior Notes School of Ministry Macedonia
Boris Krajger 2
Stip, 2000

Do not despise these small beginnings, for the Lord rejoices to see the work begin

Jazicen centar EVIVA  -  Shtip Jazicen centar EVIVA - Shtip
Vancho Prkje
Stip

Современа настава по англиски и германски јазик!

Втор конгрес на студенти по општа медицина Втор конгрес на студенти по општа медицина
FMN UGD/Stip
Stip, 2000

Регистрација и испраќање на апстракти најдоцна до 10.04.2

Avto Skola Zelen Signal Avto Skola Zelen Signal
КЕЈ МАРШАЛ ТИТО 57
Stip, 2000

https://forms.gle/KTts4uCBdRC3o6qf8 Онлајн пријавување за обука